Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 42 prej 42
    NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Vllezerit nga Shqiperia si Dom@ain, mbeshtesin tezen qe "shqiptaret" nga maqedonia jan talibonca dhe mes taliboncave dhe maqedoneve, keta te ufndit perkrahin "te huajt" (Sllavomaqedonet) ne shkatrrimin e kesaj popullsie qe distancohen totalisht.

Nese ne shqiptaret e maqedonise mbas ideologjise suaj jemi talibonca atehere ju jeni ata qe i perkuleni papes ne venedik..por asnjehere skam bere ndarje ne mes shqiptareve dhe as qe kam mendjen te bej ndonjehere mirepo sic ua ceki edhe z.Menduh Thaci ne nje emision televiziv ne Shqiperi se shqiptaret e shqiperise na thirin 'maqedonca" neve,por me e keqja eshte se edhe talibonca ja kan nis me na thene vetem ndoshta pse jemi te besimit islam dmth Musliman.Por do ju lus njehere te shihni statistikat boterore se prej cilit besim ne cilin besim jane kthyer njerez me se shumti gjate viteve te fundit,prej krishter ne musliman apo e kunderta.Nese nje amerikan behet i vetedijshem dhe pranon fene islame nuk eshte pune e vogel,mirepo ju te cilet nencmoni vellaun tuaj me termin "talibon" ju jeni pa moral,pa ftyre,pa gjak,se shqiptari i vertete se ben dot kete ndarje.
    Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    turp per ne si shqiptar ku jan banoret e shqoptar si domos te shkupit qe nuk ndermarrin as gje kjo esht skandaloze
    nuk din cka te ndermarin nje hap i vogel vjen burgi..duhet te ndermar partia qe thiret se ka fituar shumcien e votave shqiptare BDI ajo duhet te ndermar dicka ....njerzit i kane votuar ata per tu bere me mire e jo me keq
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Historiku i Tiranes
    Nga INDRITI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 11-02-2025, 22:02
  2. Përgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  3. Gjenerali Agim Shehu emerohet Drejtor i Investigimit te tatimet
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-12-2008, 13:01
  4. Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 23-12-2007, 09:06
  5. Afatet për kalimin nga një gradë më e ulët në një më të lartë
    Nga Zemrushja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 00:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •