Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    Demokracia e Re Maska e Progres
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    216
    Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    Shqiptaret e Shkupit jan me te trash ne koke ato te fundit kuptojn xhdo her se cfar ndodh! pse them keshtu sepse Shkupi gjithmon e votn BDI-in partin (te ashtuquajtur shqiptare) duke besuar ne genjeshtrat e ketyre te pa komb dhe te pa fe!!!
    Shpresoj qe Shkupjant tani e tutje te hapin syte te shohin se jan te orjentuar gabimisht.

P.S Denoj shum ashper kete aksion te policis sllavomaqedonse qe i eshte ber ish komandantit te UCK-se dhe njeheresh kryetari te partis Alternativa Kombetar.
    Ja kjo eshte pasqyre e vertet e DUI-t se sa eshte ne favor te shqiptatve dhe te ish pjestareve te UCK-se

Armend
    Shkupi kete here voton DEMOKRACIA E RE....ne krye me z.Imer Selmani....njeriu i cili komunen e Sarajit prej qenefit e beri Pallat,njeriu i cili ne vendbanimet(rurale) shqiptare ndertoi 50 ambulanta per 1,5 vite...njeriu i cili i mjekoi shqiptaret pa lek,njeriu i cili ka levdata nga nderkombetaret...gje qe eshte me me rendesi.
    Nuk eshte mire ti etiketojsh shkupjanet si te trashe,vetem pse e kane votu BDI-ne.Sepse,une jam shkupjan ish PDSH.....nje gozhde nuk u ngul ne Shkup nga PDSH-ja.....nje minister nuk u be shkupjan perveq Imerit qe ishte e patjetersushme
    Tash ndryshon hesapi....shqiptaret kane nje opcion me te mire....DR.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Lene Politiket Shiqone Relitetin Ne Or Vllezer Pdsh Dhe Bdi Jan Nje Jashtqitje E Kombit Kta Skan Vetdie Kombetare Shqiptaret Duhet Ti Injoirojn Kto Dy Parti Se Jan E Zeza E Shqiptarve Vllavrasje Dhe Ndarje Ndermejt Shqiptarve Ju Lutem Mjaft Me Me Kto Gjera
    Se Pse Shum Shpejt Mund Te Ballafaqohemi Me Nje Luft Te Re E Cila Po Na Inponohet Dhe Te Ndar Veshtir Dota Kemi

Nse Don Paq Pergaditu Per Luft
    Beni ,,prishtine Kosove

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga Progres Lexo Postimin
    Armend
    Shkupi kete here voton DEMOKRACIA E RE....ne krye me z.Imer Selmani....njeriu i cili komunen e Sarajit prej qenefit e beri Pallat,njeriu i cili ne vendbanimet(rurale) shqiptare ndertoi 50 ambulanta per 1,5 vite...njeriu i cili i mjekoi shqiptaret pa lek,njeriu i cili ka levdata nga nderkombetaret...gje qe eshte me me rendesi.
    Nuk eshte mire ti etiketojsh shkupjanet si te trashe,vetem pse e kane votu BDI-ne.Sepse,une jam shkupjan ish PDSH.....nje gozhde nuk u ngul ne Shkup nga PDSH-ja.....nje minister nuk u be shkupjan perveq Imerit qe ishte e patjetersushme
    hahahahha sa qeshark del me fjalet tua '' cili komunen e Sarajit prej qenefit e beri Pallat,njeriu i cili ne vendbanimet(rurale) shqiptare ndertoi 50 ambulanta per 1,5 vite...njeriu i cili i mjekoi shqiptaret pa lek,njeriu i cili ka levdata nga nderkombetaret''' kush ia dha kete mundesi ktij...dihet pdsh- kush e emroi kete minister pdsh-ja e kujt eshte levdata dihet e PDsh andaj logjiko dhe shkruaj
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Progres Lexo Postimin
    Armend
    Heheheheh po mos te ishte PDSH a thua vall do ti bente z. Imer Selmani te gjith keto qe i ke shkruar me lart? tash kush i nguli ato gozhda te atyre ambulantave ?
    Sui generis

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Duhet si ne Greqi ta kallim shtetin...

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Duhet si ne Greqi ta kallim shtetin...
    Nuk mundemi, sepse s'jemi njerez ne.

Nje grek e vrane - shihni cfare behet.

Ne Maqedoni te ndodh Brodeci dhe pjesa me e madhe e popullates as qe duan te dalin ne nje proteste per lirimin e atyre personave te pafajshem qe mbahen ne burgjet e shkijeve.

S'kemi dinjitet ne o Cimo, per te kall shtetin
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Nuk mundemi, sepse s'jemi njerez ne.

Nje grek e vrane - shihni cfare behet.

Ne Maqedoni te ndodh Brodeci dhe pjesa me e madhe e popullates as qe duan te dalin ne nje proteste per lirimin e atyre personave te pafajshem qe mbahen ne burgjet e shkijeve.

S'kemi dinjitet ne o Cimo, per te kall shtetin
    No Comment, sjemi neve per asgje vetem per vete.Duhet ni termet tna dridhe niher ta shohem si eshte, e pastaj te filloj prej 0 krejt.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

i/e regjistruar Maska e Loti_x
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4
    Citim Postuar më parë nga Münster Lexo Postimin
    Or Armend djali, a ja u ke matt ti Shkupjanve se sa te trash e kan a???? e sa per akcionin ne Shkup ka ne thojn pa hanger hudra nuk te vjen era,edhe aj ka hanger dikun e per ate vetem e kan burgos e nuk e kan mar ne qaf krejt Hasan Begun sikur nje vjet ma par Brodecin .
    Cdo njeri i ka meritat e luftes,por pas luftes a kjo i ka 7 vjet askush nuk ka te drejt te bej cmos ne emer te UCK.
    Ne duhet te behemi korekt e ta pastrojm oborin tan me par e pastaj ta shohim tjetrin OK.
    Münster si thua pa hanger hudra si vjen era ! paj ty mundesh me shkru qa te dush por ky Harun Aliu me vite te tera ka dal nga shtepia per popullin Shqiptar por kot e ti leht ke shkru se ne vitin 2001 zoti e din ka je ikk bre i poshter si po ta nxen goja me than ashtu po te kish mbet i gjall Legjenda Adem Jashari do ja kishin bo 100 mij dredhija se tek ne shqiptaret vetem pasi te vdes e don popullata e thojn ahh Vallahi u kan i mir e ty Münster ose nuk je shqiptar ose je torbesh si Ali Ameti ( Tradhetari ) me siguri ske gjak shqiptari

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Vllezerit nga Shqiperia si Dom@ain, mbeshtesin tezen qe "shqiptaret" nga maqedonia jan talibonca dhe mes taliboncave dhe maqedoneve, keta te ufndit perkrahin "te huajt" (Sllavomaqedonet) ne shkatrrimin e kesaj popullsie qe distancohen totalisht.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Zotrote mos bej shume pergjithesime.
    Pike se pari mos na pergjitheso "vellezerit nga Shqiperia" me emrin e njerit.
    Pike se dyti mos pergjitheso gjithe shqiptaret pertej kufirit me veten tende apo ndonje shokun tend.
    Pike se treti, nuk jemi ne ata qe quajme ndokend "taleban" por eshte ndonje individ qe perderisa ngre fene mbi kombin dhe quan vella talebanin dhe armik shqiptarin e krishtere apo jo mysliman i cili e fut veten vete ne ate "thes".
    Pike se katerti KURRE, ASNJE shqiptar nuk perkrah sllavomaqedonet. Sepse kushdo qe e ben kete NUK eshte me shqiptar.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Historiku i Tiranes
    Nga INDRITI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 11-02-2025, 22:02
  2. Përgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  3. Gjenerali Agim Shehu emerohet Drejtor i Investigimit te tatimet
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-12-2008, 13:01
  4. Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 23-12-2007, 09:06
  5. Afatet për kalimin nga një gradë më e ulët në një më të lartë
    Nga Zemrushja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 00:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •