Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Kjo është vërtet turp i madh , shumica nuk e kan dit marveshjet e koalicionit , ja marveshjet
    e koaliciont!
    Le të vazhdojn kshtu , do preki n'ndonjë hundlesh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-05-2007
    Postime
    27

Wink

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    MUNSTER si the te lutem ky paka hanger hudra aha sa interesant si pas aktakuzez ky paska vra nje komandant te policis famkeqe maqedone e siaps teje qenka shummmmmmm keq apo e more bal ti qenke mbrapa shum
    kto arrestime behen me qellim o zotri aj juve nuk ju arreston por kokat e rrezistences e pastaj te vjen rrradha e dhe ty si indivit por qellimi edht ta pastrojn terenin nga ish ushtaret e UQK-S se ata jan tmerri armikut ata jan vdekja e slavomaqedonasve e ti mos ja fut kot
    edhe qe un nuk besoj qe ich komandanti i uqks ga ber ndonje krim kur sesi
    sot pash ne lajmet e alsat .m se disa ish ushtar te uqks kan hyr ne selin e pdi=s dhe ata nuk duhet te largohen nga aty deri te ipet nje sqarim
    por edhe popullata duhet tu dal ne ndihm atyre se te jeni te bindur edhe ju dotu vi rradha per ket nuk dote vonoj shum
    Or beni33 sa per arestimin tim mos u merakos se nuk kan se percfarë të më arestojnë e sa për rezistenc, kur duheshte unë isha në vendin ku duhet, dhe pasi e kreva obligimin u ktheva prap ne perendim ku jam dhe punojë, e mos na shitë këtu neve patriotizëm se je ende i rri.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-05-2007
    Postime
    27

Wink

Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    Shkupjanalikat ma kan mat mu
    Ketu kan te bejn me nje person publik!!!
    Nese ty te duket vetja se je aq BDI edhe se BDI nuk do ta bente nje aksion policor njejt si u be ne Brodec provo ti me nje grup njerzish armatosuni edhe dilni ne mal po pastaj do te shofim se cfar do te ndodh OK!
    Edhe ato Kosovaret edhe ato te Shqipris krejt qe kan qen en Brodec te gjithve ju ka ardhe era hudra! nese nuk me beson do te hap dosje per secilin gjitha krimet qe i kan ber.
    Me vjen keq per fshatin Brodec dhe per qytetaret atje qe ishin viktim e keti rasti qe ishte krejt per perfitme te dikujt tjeter politikisht.
    Mendi ta paskan mat a?? po cfar zmadhuese paskan perdorë more????

Une nuk shkrova askund se jam BDI ose PDSH nuk me pelqen politika që zhvillohet ne Maqedoni nga ana e partive Shqiptare,ej ore a lexon ti se cfar shkruan mor por aj grup ne Brodec sikur që ti e quan, ta kish pas atë armatim te cilin e prezantoj ministrja dhe zavendesministri i punëve te brendshme do ti kishin djeg ato njësi sllavomaqedone se ata ishin djem me koçe dashi thojn ka ne.

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Ne Zyren E Bdi-s Ne Shkup Shkoi Familjari I Nje Te Arestuari Dhe Ne Asnje Menyr Nuk Leshonte Zyren Pa U Takuar Me Ali Ametin,,alia Nuk Erdhi...........
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2008
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    111
    Fatkeqesia eshte se po ndodhin gjera jo te mira mes shqiptareve,aq me teper behen shkas i perqarjeve mes vete.Keshtu qe me mire do ishte sikur te gjindet ndonje alternative se si te veprohet qe shqiptaret te fokusohen ne pikat ku mund te bashkohen per te punuar se bashku.Sa i perket arrestimeve,kjo eshte vetem vazhdimesi e veprimeve antishqiptare.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Münster Lexo Postimin
    Mendi ta paskan mat a?? po cfar zmadhuese paskan perdorë more????

Une nuk shkrova askund se jam BDI ose PDSH nuk me pelqen politika që zhvillohet ne Maqedoni nga ana e partive Shqiptare,ej ore a lexon ti se cfar shkruan mor por aj grup ne Brodec sikur që ti e quan, ta kish pas atë armatim te cilin e prezantoj ministrja dhe zavendesministri i punëve te brendshme do ti kishin djeg ato njësi sllavomaqedone se ata ishin djem me koçe dashi thojn ka ne.
    Nese aq shum te intereson mund te vish ta provosh se per prova nuk mar pare

Aq bukur e tregove veten si xhdo her!!!do pyesesh psee? ja te them se ne vend qe te denosh akte te tilla qe ndodhin po ti per kundrazi akoma i shtove baren nje njeriu aq te mire kombtar dhe i pastert si Harun Aliu.
    Nuk dua te flas shum per rastin e Brodecit po ti nuk ke lidhje me ato njerez e as me asgje haj shnet tash.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Munster

[QUOTE=Münster;2073932]Or beni33 sa per arestimin tim mos u merakos se nuk kan se percfarë të më arestojnë e sa për rezistenc, kur duheshte unë isha në vendin ku duhet, dhe pasi e kreva obligimin u ktheva prap ne perendim ku jam dhe punojë, e mos na shitë këtu neve patriotizëm se je ende i rri.[/QUOT

eh akan pse te arrestojn ty ket nuk e ve ne dyshim as pak ju nuk e e keni rrezikuar shtetin maqedon per kundrazi ju e mbroni sa po shof un
    edhe diqka si shum i dyshuar pome dukesh nje ish ushtar te shprehet neket mnyr spo e kuptoj apo veq kot ja fute kin se ke qen ushtar
    edhe nje un mbeshtes te gjith ushtaret e UQK-S dhe denoj te gjitha akcionet e plicis maqedone ndaj qlirimtarve

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Rasti i përplasjes së Shqiptarëve të Maqedonisë me njëri-tjetrin për çështje politike është me të vërtetë për të ardhur keq!
    Mua më vjen shumë keq që ta pranoj se ata kanë ndjekur shëmbullin e partive politike në Shqipëri dhe kjo është gjëja me e keqe që mund tu ndodhi.
    Shqiptarët e Maqedonisë duhet të bashkohen dhe të dalin në zgjedhje si një parti ose së paku si koalicion i dy partive, në këtë mënyrë do të marin maksimumin e votave nga Shqiptarët dhe do të jenë një parti dominante në politikën Maqedonase.
    Por çfar mund të thuash ne jemi Shqiptarë dhe ne pranojmë të heqim një sy në qoftë se atij tjetrit i hiqen të dy
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

i/e regjistruar Maska e Stentori
    Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    larg memedheut
    Postime
    148
    Mendoj se ne kete situat njeriu sduhet te jet shum i mencur per te kuptuar politikat e sllavobullgareve te vete quajtur maqedonas, se cfare synimesh kan keta dhe cka duan te bejne me ne shqiptaret,dihet fort mire se ne trururin e tyre te poshter prej sllavi eshte e shenuar motoja SMRT ZA SHIPTARI sepse keta ushqehen me kete.
    Sikur te dalin edhe nje 10.0000 lider shqiptare qoft te mencur apo dhe budallenj si jan AMETI E THACI te cilet trumbetojn per cdo dite e cdo ore e cdo sekond se po i mbrojn interesat kombetare eshte fare e kot te besohet se do te kemi bashkejetes me shkijet.
    Spo muj me kuptue akoma se si nje pjese e shqiptareve akoma beson ne bashkejetese me shkijet, dhe sa gjak duhet te derdhet dhe cka duhet bere me tutje per ta kuptuar ne se duhet ta marim pjesen tone qe na takon dhe te bashkohemi me nenen SHQIPERI.
    Experience is the best teacher...

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Saga vazhdon BDI-ja shendrrohet ne nje kopje e zbehte e PDSH-se.Grujevski te dy partite shqiptare i ka hip ne maje te K...T dhe po luan me to si te doje.Ne qe jemi PDSH dhe BDI e shajme njeri tjetrin e VMRO-ja po na penetron.A e dini pse?Ua them une, edhe PDSH edhe BDI e kane te vogel prandaj as qe guxojne te mendojne per dicka me te madhe. Politika eshte seks dhe ne fakt fiton ai qe e ben ate pune me mire se tjetri. Prandaj leshone vlladen te nderuar pushtetar aktual por kjo vlen edhe ish pushtetaret sepse jeni thjeshte impotent dhe ju shkyne krejt prapanicat.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Historiku i Tiranes
    Nga INDRITI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 11-02-2025, 22:02
  2. Përgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  3. Gjenerali Agim Shehu emerohet Drejtor i Investigimit te tatimet
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-12-2008, 13:01
  4. Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 23-12-2007, 09:06
  5. Afatet për kalimin nga një gradë më e ulët në një më të lartë
    Nga Zemrushja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 00:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •