Debora
Iris
Joana
Vanesa
Erisa
Marina![]()
Debora
Iris
Joana
Vanesa
Erisa
Marina![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
White Snake te betohem qe tash e pash qe e kishe shkrua edhe ti kete emer
S'po kopjoj ky emer me ka pelqyer gjithmon![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Babygirl* : 08-11-2008 mė 15:23
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
White Snake ja e ndryshova mendova qe je goc, te kerkoj falje![]()
Anesa mua si emer me pelqen ka edhe shum te tjera Jehona, Elita, Aida, Era.........
... Unė besoj se pėrkufizimi mė i mirė i njeriut ėshtė dykėmbėsh pėrbuzės...Fyodor Dostoyevsky..
Edhe une nga fillimi i Dhjetorit e kam.Enea me pelqen.Dhe une zgjodha nje emer vajze afersisht si emri qe ke zgjedhur ti,por si mbushet mendja burrit.Ka dhe ca emra qe jane shkruar ketu ,qe jane ne listen time ,por akoma s'me eshte mbushur mendja.
Jam stresuar shume,se dua ti mbaroj te gjitha detyrat e shkolles para se te lind,se po lindi femija dihet sa kohe ke te mesosh.Apo s'mora ca si teper klasa kete simester!Nuk di ku ta kem mendjen me pare.
Qofsh mire dhe ti e femija dhe nje lindje sa me te lehte e te shpejte.Une per vete e kam me operacion.
Faleminderit per urimin J@mes Douglas ,gjithashtu dhe anetareve qe kane shkruar e ofruar emrat .Jane vertet emra te bukur.
Krijoni Kontakt