Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Tema: Tmk

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2008
    Postime
    16

Post Tmk

Trupat Mbrojtese Te Kosoves.
    Tmk Eshte Institucioni Me I Rendesishem Ne Jeten E Qdo Qytetari Te Kosoves . Deshta Te Js Tregoj Ne Historik Te Shkurter Te Tmks Dhe Krijimit Te Saj .
    Me Krijimin Dhe Daljen Publike Te Uqk Dhe Me Fitoren E E Ushtris Qlirimtare Te Kosoves Kunder Okubatorit Serb Gjithmon Duke Theksuar Ndihmen E Natos Dhe Me Pefundimin E Luftes Kjo Ushtri U Shenderrua Ne Trup Mbrojtese Dhe Fundi I Kesaj Trupe Po I Vjen Duke U Larguar Te Gjithe Pjestaret E Saj Nga Kjo Trup .
    Kjo Trup E Meriton Te Jete Ne Ushtrine E Ardhshme Te Kosoves
    Dmth Ne Ne Forcen E Siguris E Jo Te Largohen Duke I Lene Ne Meshire Te Zotit E Di Se Ne Kete Teme Une Nuk Kam Mundur Ti Paraqes Te Gjitha Gjerat Per Shkak Te Koses Qe Kam Nese Keni Ndonje Gje Per Te Shtuar Ju Lutem Ate Bejeni Mirupafshime .

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    momentalishte TMK qe po e quan institucion te rendesishem, fatekeqesishte nuk eshte aspak ashtu. TMK nga nje ushtri qlirimtare nga nje krenari e kombit u shendrrua ne zjarrfiksa, shpetimtar dhe ne nje garde modeste.
    keshtu qe une po gezohem se TMK po shperbehet dhe po formohet FSK qe do te jete ne fakt ushtri, fakt ky qe e verteton vet pako e ahtisarit po me e rendesishmja Dekreti qe e nxjerri Presidenti Bush per shitjen e armeve Republikes Kosoves.

e ata ushtar te TMK qe po largohen nga TMK nuk don te thot se do te jen ne meshir te fatit por ata do te konkurojne ne FSK dhe ata kane mundesit me te medha qe te jene pjese e saj vetem nese nuk deshirojne vet.

i/e regjistruar Maska e Iliret
    Anėtarėsuar
    20-09-2008
    Postime
    3
    Pershendetje se pari te pergezoj per temen qe ke ber!

TMK-ja vertet ishte nje institucion i rendesishem per Kosoven!
    Pa mar parasysh se qfar misonini kishte deri tani TMK-ja organizat civile apo zjarrfikes siq e quan ky me lart! nese e shiqojm me ne detale asnje pjestar i TMK-se nuk kishte qendruar ne ket trupe jo 9-vite po as 9-dite per misionin qe ka patur TMK-ja.
    Ne opinion gjithnje TMK-ja ka dal si nje organizat civile por ne brendesi te saj se qfar ka punuar TMK-ja tash ne po e kuptojm qe do te thot gjithnje qenka pergaditur per nje forc te re..!! Ketu na jep neve te kuptojm se ne TMK ka njerz te aft edhe per FSK dhe per gjdo send qka i nevoitet keti shtetit ton!
    Pra FSK-ja duhet te behet po me keta djemt dhe vajzat e TMK-se, se jan djemt dhe vajzat me te miret te vendit tone..!
    Shpresoj qe mos te mbeten ne meshiren e zotit asnje prej tyre, duke e mar parasysh se disa nga ta jan te shtyer nga mosha, dhe disa nga ta jan te lenduar nga lufata pra te gjith keta qe nuk e gezojn fatin te jen ne FSK nuk esht e drejt te lihen pas dore por te sgjedhet nje status i veqat per ta.
    ju faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2008
    Postime
    16
    ju falenderoj shume per pergjigjet qe keni dhene ne kete tem une me ndoje se kjo teme esjte mire te diskutohet shume .

i/e regjistruar Maska e BShkembi
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Postime
    34
    une shume shkurt po i bie...
    UĒK-ja lindi nje djale... e emeruan TMK...
    TMK-ja po lind nje djale, qe e kane emeruar para lindjes, FSK...neve duhet ta rrisim kete tani me te gjitha te mirat...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2008
    Postime
    55
    po me vjen keq se sa poshte jeni duke i lere pjestaret e UCK-se dhe nje pjese te TMK-se pra me vete faktin se me demilitarizimin e UCK-se te nenshkruar nga Hashim Thaqi dhe Agim Qeku e kan nenshkruar kapitillimin e UCK-se pra duke i qarmatosur pjestaret e UCK-se ne vend qe ta forcojne dhe ta bejne ushtri mbrojtse te teritorit te Kosoves keta e shendrruan ne TMK gje qe e verteton se pjestaret e TMK-se ushtruan detyrat e zjarrfikesave pastrues te rrugeve qe i kishte bllokuar bora dhe duke mos u futur shum fell pra me nje fjale TMK-ja se a ishte apo nuk ishte pra keshtu siq e cekem ishte dashur qe te behej ushtri e Kosoves por JO sepse ne TMK kishte prap nje lloj fryme te luftes se UCK-se dhe keshtu tash duhet shuar komplet TMK-ja dhe duhet ndertuar nga fillimi FSK-ja e cila ka me i pas jo me shum se 2500 pjestar pra ka me qene forc e sigurise me nje lloj armatimi jo me te rende se 9 mm keshtu pra qdo here duke folur me fakte pra me nje fjale nje lloj xhandarmetie , FSK-ja ndertohet pikrisht me e shujt frymen e luftes se UCK-se , FSK-ja del nga pako e Ahtisarit qe e serbizon Kosoven duke krijuar komuna serbe dhe duke ja ndare toke kishave dhe manastireve serbe qe gjinden ne Kosove , TMK duhet te behet ushtri dhe jo FSK-ja sepse ne FSK do ti bine disa kullera te Prishtines qe nuk kan lidhje me lufte dhe as qe e dine taktiken e armikut shekullor Serbise pra ne kete rast pra lexojeni pakon e Ahtisarit kush nuk e ka me shkruani ne ferat.koca@gmail.com dhe une do jav dergoj ne email pra qe ta lexoni se qka ne te vertet ka me qene roli i FSK-se , TMK-ne dhe gjithe pjestaret e saje do ta shuajne pra ne vend qe te behej nje ushtri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2008
    Postime
    55
    FSK-ja eshte force e sigurise sikurse SYRI WDG BLACK PANTER e shume forca te sigurise qe kemi ne KOsove pra forca te sigurise i kemi edhe WDG-ne dhe keto qe i permenda me lart por nuk jan ushtri pra

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

sali

Citim Postuar mė parė nga salihi Lexo Postimin
    Trupat Mbrojtese Te Kosoves.
    Tmk Eshte Institucioni Me I Rendesishem Ne Jeten E Qdo Qytetari Te Kosoves . Deshta Te Js Tregoj Ne Historik Te Shkurter Te Tmks Dhe Krijimit Te Saj .
    Me Krijimin Dhe Daljen Publike Te Uqk Dhe Me Fitoren E E Ushtris Qlirimtare Te Kosoves Kunder Okubatorit Serb Gjithmon Duke Theksuar Ndihmen E Natos Dhe Me Pefundimin E Luftes Kjo Ushtri U Shenderrua Ne Trup Mbrojtese Dhe Fundi I Kesaj Trupe Po I Vjen Duke U Larguar Te Gjithe Pjestaret E Saj Nga Kjo Trup .
    Kjo Trup E Meriton Te Jete Ne Ushtrine E Ardhshme Te Kosoves
    Dmth Ne Ne Forcen E Siguris E Jo Te Largohen Duke I Lene Ne Meshire Te Zotit E Di Se Ne Kete Teme Une Nuk Kam Mundur Ti Paraqes Te Gjitha Gjerat Per Shkak Te Koses Qe Kam Nese Keni Ndonje Gje Per Te Shtuar Ju Lutem Ate Bejeni Mirupafshime .
    te pershendes z salih
    ket albin kurti ka potencuar shpesh ne proterstat e levizjes vetvendosje por ti fort ishe kunder albinit por esht e drejt e juaja kjo
    TMK esht dasht te jet USHTRI E KOSOVES PA DISKUTIM
    tash ne nuk dote kemi uashtri por nje njesit anti drog a po nje njesit ku ne rast qe ndodh ndonje zjarr ata dote jen aty
    as minister te mbrojtjes nuk kemi por minsiter te forces se sigurisht esht nje dallim shum i mdh
    e un enderr e kam qe kosova te ket ushtri nga pjestsaret e TMK-S

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    FSK nuk dote jet ushtri edhe perket dote bindeni nje shtet ka ushtri kur ka minister te mbrojtjes e ne nuk e kemi ket ne kemi minister te forces se siguris ke tu esht nje dallim apo
    pastaj nje numer shum i redukruar aty nuk dote kam qasje ish luftetaret qe kan than kontribut ne luft an ne TMK .
    pra dote futen njerz te degjuar te unmikut apo edhe tash te eulexit dhe dote je t nen mbikqyrjen e te huajve dhe ne rast qe shqiptaret dote tentojn te nderrmarrin diqka ne veri te kosoves ajo tote perdor dhunen ndaj shqiptarve per mbrojtjen e minoritetit serb po kjo dote ndodh si gurisht
    se pse aty atdhetar sdote ket aty dote hyn njerz qe kan karakteristika te vllazrim bashkimit
    edhe per ket dote bindeni por edhe pak durim se per disa jeni bind shpresoj apo
    kur thosin se ska ndarje e kjo veq esht e dukshme faktet veq jan ne tash me
    kta maskarenje po shkelin mbi gjakun e ushtarve qe luftuan per liri dhe bashkim kombetar amaneti duhet quar deri ne fund deshmoret nuk luftuan per paketa apo per decentralizima as per parti por luftuan qe ta bejm nje kombt te fort dhe ti bashkojm trojet tona shekullore ata dhan betimin nen flamurin kuq e qi por kta maskarenjet ndrreuan edhe flamurin na tentojn te na qkomtarzojn dhe qesht eshe me keq kta po tentojn te na ndajn ne regjijone na ben pik e pes o vllezer
    thoni se mitrovica dote jet nje ndodhi e kunderta mitrovica u nda aty frymon er serbie aty pushtein e kan fashistat serb e ne kanqemi me pak fjal

JU PERSHENDES BENI PRISHTINE.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •