SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ato qe marin vesh gjuhen maqedone do ta kuptojn me mire,kjo video me duket se eshte bere diten e shtun dmth 25.10.2008,po kete dite me duket se kishin reh do ballista,keshtu e degjova ishalla jam gabim dhe ja ketu jan prej mesit Tetoves deri ne fund te Tetoves,na kane lavdru shuuum sa e shoh videon.
Caste te kendeshme ne shikimin e videos Tetovar.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
deri sa ne perqahemi per politikan .........tjeret jan te bashkuar ......
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Kjo ishte mes te qytetit
Shkijet a jan duke u shperngul prej Tetove ne qytete tjera ?
"Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"
kesisoj ngjarjesh jane te organizuara nga paja pataku GRUEVSKI me te vetmin qellim te maqedonizimit te vendeve gati 100 % me shqiptare, ai me koken e tij sllavo nacionaliste te paskrupullt mundohet me lloj lloj metodash e menyrash te depertoj gjithkund e kudo,..eshte duke i shkatruar dhe coptuar partit shqiptare,,,POR DUHET TA KETE TE QARTE SE SHQIPTARI DO JA KAJE NENEN ATIJ SHKAUT KOK LIG DHE DO TJA TREGOJ VENDIN KU E KA KURDO KURDO QE TE VIJ AI MOMENT,,,NDOSHTA DO TE VONOHET POR NUK DO TE HAROHET..
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
per kete duhet te reagoj edhe kryetari i komunes..cka eshte kjo protest,,apo fyreje per popullaten shqiptare e degjoni mire se cka thone ''izlezete shiptari makedonsko ime treba da se cuva'' per ata qe nuk kuptojne gjuhen ''dilni shiptare emri duhet te ruhet'' cfar emri o pash zotin edhe shteti ka me u shkatru e jo ma emri me u rujt
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
E din kohen ene kto kur bojn kshaupse nuk bojshin njer para do kohesh organizime tilla ? Ene n'kofshi burra mbanja mend ka ni ftajr pi atine xhi jan ne video ene kurrrrr ti zatekni kallxoni pakes se sa shkon dhallti n'pazar. Besoj se kit njifni denjo pi atine xhi ishin ne video se cac shkije kan mbet n'Tetove ene njifen naper gishta.
p.s Ucka shajf mba mend denjo se une nja 4-5 i njof pi catine kan msau ne medicin ene kur di zatekim ka qendra di pajsem sa oshte sahati![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Hajt se le te vazhdojn akoma keshtu, ka per tu dal keq pastaj'por sido qe te jete ky eshte nje provokim per shqiptaret e ilirides dhe ne veēanti per tetovaret.
Krijoni Kontakt