Padyshim mbreti Del Piero.
Padyshim mbreti Del Piero.
Sui generis
Të gjithë janë mjeshtra në goditjet e dënimit.... dhe është tepër e vështirë të zgjedhësh se cili është më i miri.
Të gjithë kanë nga një karakteristikë të veçantë... por dua të citoj se një pjesë e mirë janë brazilianë dhe kjo ka rëndësi![]()
Megjithatë vota ime shkon drejt Juninho
Francesco totti përmendet për penalltitë më tepër.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Goditjet e denimit shihen me perqindje dhe perqindjen me të lartë të goditjeve të kthyera në gol e ka Juninho, prandaj s'do mend që ai është më miri në kët drejtim.
Si milanist m'pelqen dhe Pirlo me Ronaldinhon.
Ky gol ka qene me shum pun fati.
http://www.youtube.com/watch?v=zYx16OrYJAI
Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 07-11-2008 më 21:30
Life's too short to remove USB safely.
Hidhini një shikim këtyre dy video-ve...
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 07-11-2008 më 21:32
Del Piero, Dinho, Juninho, ...
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Ore se po shikoj qe u cmenden Juventinet duke votuar del pieron... behuni pak realiste ju lutem. Del Piero me 11 vota , Nakamura dhe Ronaldinho me 1 vote. Sondazhi nuk eshte kush ja futi golin Realit dhe as kush eshte lojtar i skuadres suaj.
Sigurisht qe ju falet atyre qe kane filluar te shikojne futboll qe pardje (ndeshja Real - Juve)
@Jack Watson , me fat ka qene ne ate goditje , por ka bere disa nga me large se 35 metra qe nuk kane qene thjesht fat. Psh goli kunder Ajaccio apo ai kunder Barcelones nuk kishin lidhje me fatin.
Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 07-11-2008 më 23:19
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Juninho......Per mua eshte mbreti i mbreterve kan treguar golat e tij.
Del Piero ka dhene 2-3 gola dhe ja menjeher buuu juventinat ketu.
P.S-Toldo golin me te mire kunder juventusit.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ronaldinho ngelët i pazëvendësueshëm!
(Mund të shënoj në çdo ndeshje që bëhen goditje dënimi). Tani se votat i japim me tifozëllek është gjë tjetër.
Nuk po them se këto që janë në listën e sondazhit nuk janë të mirë nga goditjet e dënimit, por Dinjos nuk ja kalojnë. (Që nga PSG, Brazil, Barcelona ka shënuar me qindra gola nga goditjet e dënimit në shumë lloje pozicionesh që rallë lojtarë e bëjnë). Gjithashtu dhe në Milan besoj se do të shënoj dhe shumë të tjerë.
Juninho dhe Del Piero janë të mirë, kurse këta tjerët nga 20 goditje vetëm 1 do u përfundojë në rrjet.
P.S
Për mendimin tim në listën e sondazhit mungojnë Totti dhe Henry.
Totti:
Henry:
#VamosArgentina
*Lindur ne Buenos Aires me 24 qershor 1978 ( ne nje dite kane lindur dy mjeshtra: Nakamura dhe Riquelme)
*Precizion ne goditje
*Ja dhe nje video nga Juan Roman Riquelme
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Krijoni Kontakt