Andrea Pirlo dhe Del Piero..
Jan te medhenj![]()
Andrea Pirlo dhe Del Piero..
Jan te medhenj![]()
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Riquelme me pelqen shume se ka goditje te mire edhe ne 18 metra edhe ne 30 kurse keta te tjeret jane ose ne goditje nga lart ose ne goditje nga afer![]()
Juninho Pernambucano.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Late nam po Assuncao ku e keni.Haje hajde...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Po totti i keq eshte? Nuk e bej dot me 20 lojtare se ngelen gjysmat pa vota fare. Kam kerkuar neper internet dhe kam pare qe pothuajse ne c'do faqe keta tregohen si me te miret. (kam shtuar Gerrard nga mendja).
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Pirlo, e ka kopjuar ate goditje. Junihno ka 17 vjete qe njihet nje nga goditesit me te mire ne histori, dhe jo sot per sot. Po te shikosh golat e shenuar i ka 80% te tyre me goditje denimi. Eshte nje mesfushore qe ka statistika te frikshme ne shenim. Sa kan aritur ta quajne dhe mbreti i goditjeve te denimit, se i ka kthyer ne penallti. Ka lojtare te tjere qe jane shum te mire ne goditje denimi po ky nuk besoje se do te arihet. Ka qene dikur Sinica Mihajlovic, qe jane ne balotazh me njeri tjetrin.
Krijoni Kontakt