Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 80
    yells `aziz! light!` Maska e AsgjëSikurDielli
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Amerika eshte si lavirja. Te gjitha shkojne tek ajo, por askush se do.

StarCraft.

i/e regjistruar Maska e ReA_8
    Anëtarësuar
    19-09-2002
    Postime
    79
    Hej une ndoshta nuk duhet te jem mes jush sepse me sa shoh po flasin ata shqiptare qe jetojne ne Amerike ,dhe une jam ketu ne Shqiperi ,por doja te reagoja pak ndaj postes se Pellazgut.Degjo ,vertet ty te vjen hidhur per ata qe ty te pergjigjen se "une jam amerikaneeee baba dhe nena time jane shqiptareeeeee"dhe ne te vertete keshtu eshte ,pse ,une po te bej nje krahesim te vogel ... Prinderit e mi jane nga fshati ,kane ardhur qysh te rinj ne qytet dhe une jam lindur, rritur dhe vazhdoj te jetoj ne qytet,por a do te mund te pranoja qe dikush te me thoshte "ti je fshatare"(nuk dua te merret per ofeze kjo),por une nuk jam fshatare ,panvaresisht se origjina ime eshte nga fshati ,une s'quhem vlonjate pse babai im eshte nga Vlora ,une s'jam majmune pse origjina ime eshte nga majmuni, une s'quhem nje pellazg sot por shqiptare......Dhe neser po te vija aty ne amerike dhe te beja femije ,ai nuk do te quhej as majmun ,pellazg,fshatar.vlonjat,firak,qytetar e shqiptar por amerikan dua apo s'dua une..
    .....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
    .....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Nuk eshte e mundur te kesh gjithcka ne jete. Qe te kesh dicka te mire, duhet te japesh dicka tjeter qe o njera o tjetra te behet e mundur. P.sh. N.q.s do qe te edukohesh dhe te mbarosh shkollen ne Amerike atehere thuaji, mirupafshim shoqerise shqipetare si dhe qefit per ate kohe.
    Per mendimin tim ska rendesi nese ke nenshtetesi Amerikane, Italiane, Greke, Kanadeze apo Kineze, mjafton qe nje person ndihet shqipetar.
    (Ne pergjithesi) Shume shqipetare qe kane lindur jashte atdheut jane me shume patriote se shqipetaret vete qe kane lindur aty.
    Sa per rruget e Amerikes ato as kane qene dhe as kane per tu shtruar kurre me flori.
    pastaj mbi te gjithe, je ti timoni i jetes tende, drejtoje jeten si e do, zgjidh rrugen me te dobishme per ty si person.
    Cdo vend ka te mirat dhe te keqijat e veta.

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    AMERIKA " BURG ME DYER TE HAPURA" keshtu thone shqiptaret
    Per mendimin tim nuk eshte keq, vertet duhet te punosh por edhe fiton per ate qe punon, nuk mendoj se ata qe kan ardh ne Amerik i kan sjell me zor.Nuk is e detyrushme te punosh (overtime) dhe te mos kesh kohe per te dale me nje shok/shoqe per nje kafe darke apo ku ta di une, por ne shqiptaret nuk kemi te ngopur (per lek) prandaj dhe 60% e shqiptareve ketu ne usa punojn overtime. Ky is mendimi im.
    Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 10-11-2002 më 15:39

i/e regjistruar Maska e joti
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    michigan
    Postime
    54
    aaahhh more shokeni dhe shoqeni
    Ata qe jane ne shqiperi mos bejne kembe ketej lol
    ne qe jemi ketu e hengren ate tek as nuk ikim dot e as nuk na rihet. se shume thone po qe se nuk te pelqen amerika ,ik. Veshtire ta shpjegosh por ndoshta eshte se shpresa vdes e fundit. rime se themi qe he se do mbarojme shkollen he se do behet me mire. he se do zeme nje pune te mire kur te mbarojme shkollen.
    po gjithe kjo popullate amerikane e nivelit te mesem jo shqiptare po amerikane pse nuk zene keta punet e mira.
    me sa shoh une ketu ne amerike te kalon jeta duke u perpjekur ta besh jeten me te mire asnjehere i ngopur dhe kur vete 50 vjec shikon qe e ke hedhur jeten poshte ne endra qe nuk i realizove kurre me nje llogari bankare per te shtyre ditet e fundit te jetes
    e me femije qe rriten si amerikane ne kete shoqeri perverse qe asgje qe ben nuk te kenaq shpirtin.
    ik ne club sa te duash ik ne bare sa te duash shko jeto ne beverly hills , sa te shijonte ajo rakia e rrushit te klubi i lagjes tek ai klubi cope cope me shoket duke bertitur e kenduar nuk do te shijoje kurre asgje. ndoshta vajzat nuk e dine se per ca po flas une po cunat jam i bindur qe me kuptojne.
    mos e runi se me e mira do behet.
    mbarojme kete shkollen dhe kthehemi ne shqiperi mbase bejme gje a gje se ketu aahu i kane zene te tjeret nuk eshte amerika ajo qe e dinim ne mor joooo.
    mos degjoni kisha e xhamija
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Po ta pret mendja o Ester, se me rroga pjatalaresi ose busboy blejne shtepia 300.000 dollareshe e makina te reja akull, sigurisht qe do t'u nxihet jeta....sigurisht qe do t'i duket burg me dyer te hapura.

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Cdo njeri perpiqet qe ta krijoj jetesen e tij sa mire.Nuk eshte jeta club raki dhe ulerima neper clube Joti. Behu pak me realist lal.

e mira e te mireve Maska e fabi
    Anëtarësuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    101
    helloooo
    Te gjithe kane mendimet e tyre dhe ato vijne nga fakti se si ju ka trjtuar jeta ne amerike ose me mire si e keni trejtuar ju ate.Te themi te drjetn amerika eshte e lodhshme dhe ashtu do jete per ne sepse prinderit tane nuk na kane lene pasuri por per femijet tane do te jete shume me e lehte,ne fund te fundit punojme per ti krijuar vetes kushte sa me te mira.Shume shqiptare jane te merzitur sepse jane te vetmuar dmth s kane familje ketu dhe i merr malli. Amerika te jep mundesi me shume se c do shtet tjetr ne bote per faktin se eshte vend i emigracionit.Vellezer shqipetare mos u beni pesimist por vazhdoni te punoni dhe t shkolloheni per ti trguar botes se kush jane shqipetaret dhe per sa i perket vetmis ja kemi forumin.
    me respekt
    fabi
    jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Ypsilanti Twp, MIçigan, SH.B.A.
    Postime
    226
    Faleminderit o.....just me!
    Për të gjitha trojet Shqiptare nën një tërësi Shtetërore Shqiptare, t'i shkrijmë çdo energji!

Perjashtuar Maska e {Princi}
    Anëtarësuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Buried Alive
    Postime
    266
    amerika eshte si droga....po e fillove se le dot...

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  2. Origjina pagane e Islamit
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 278
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 14:43
  3. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  4. Azem Hajdari, Hero?
    Nga Seminarist në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 187
    Postimi i Fundit: 12-06-2003, 13:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •