Tjeter teme qe duhet kaluar te forumi fetar, duke pare se kush e ka hapur.
Tjeter teme qe duhet kaluar te forumi fetar, duke pare se kush e ka hapur.
Duke pare se kush ka shkruar se fundmi tema duhet te mbyllur fare, se ky vetëm perqarje fut me komentet e tija te kota.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Por qe eshte hapur me tendence...
Pasi dikush me i zgjuar se une e ka thene me pare; " mos shih ashklen ne syrin e mikut, por me pare hiq trarin qe ke ne tendin", atehere hapesi nuk do ta hapte kete teme.
Kur dikush hap nje teme thjesht si per te denoncuar nje aspekt kriminal, shume mire ben, por kur qellimet e tij nuk jane aq per temen, por per te diskredituar nje grupim te caktuar, deshmia shembet dhe i humbet vlera!
Kjo qe jemi diskutuar, nuk ka te beje me nje grup njerezish, por eshte nje plage ne te gjithe boten. Mallkuar qofshin ata qe e perdorin per interesa vetiake, ose ata qe e nenvleresojne kete krim te pashoq, ose ata qe e inçentivojne duke e justifikuar!!!
Fara e poshter!
Hahahha, me fal po çfarë te je ti UFO apo analfabet?
Te te dërgoj njehere ne privat, listën me fjalët ofenduese, pastaj krahasoje me postimin tim, dhe shikoje dhe njehere nëse te kam share unë?
Kërkoj ndjese, por unë nuk hy ne grupin tënd, qe ti ofendoj te tjetër. Tash ik mësohu te lexosh mire, tani eja me trego nëse kam share apo jo.
Nese te duket ty kjo e imja ofendim, çfarë mund te jete ai postimi yt?
Ps: Përdore si fakt për ta futur diku.![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Kafsha!
Keto prifteqepet duhen ose kastruar, ose martuar me dhune ndryshe ne devianca te tilla perfundojne. Per hir te Zotit deshkan t'i bien kunder(te pakten ne teori) natyres seksuale njerezore.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Vasilit nuk iu duru pedofilia kristiane e u ba Vesel, po kur u ba Vesel nuk iu duru pedofilia muslimane, atëherë u ba Visar edhe jetoi i lumtur si shqiptar.
Krijoni Kontakt