Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Tjeter teme qe duhet kaluar te forumi fetar, duke pare se kush e ka hapur.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Duke pare se kush ka shkruar se fundmi tema duhet te mbyllur fare, se ky vetëm perqarje fut me komentet e tija te kota.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Por qe eshte hapur me tendence...
    Pasi dikush me i zgjuar se une e ka thene me pare; " mos shih ashklen ne syrin e mikut, por me pare hiq trarin qe ke ne tendin", atehere hapesi nuk do ta hapte kete teme.
    Kur dikush hap nje teme thjesht si per te denoncuar nje aspekt kriminal, shume mire ben, por kur qellimet e tij nuk jane aq per temen, por per te diskredituar nje grupim te caktuar, deshmia shembet dhe i humbet vlera!
    Kjo qe jemi diskutuar, nuk ka te beje me nje grup njerezish, por eshte nje plage ne te gjithe boten. Mallkuar qofshin ata qe e perdorin per interesa vetiake, ose ata qe e nenvleresojne kete krim te pashoq, ose ata qe e inçentivojne duke e justifikuar!!!
    Fara e poshter!

Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Duke pare se kush ka shkruar se fundmi tema duhet te mbyllur fare, se ky vetëm perqarje fut me komentet e tija te kota.
    Me vjen mire qe me shajne ekstremistet islamike, se mund ta perdor si fakt qe nuk jam ekstremist, kur bej debate me keta qe shajne myslimanet pa arsye.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Hahahha, me fal po çfarë te je ti UFO apo analfabet?

Te te dërgoj njehere ne privat, listën me fjalët ofenduese, pastaj krahasoje me postimin tim, dhe shikoje dhe njehere nëse te kam share unë?
    Kërkoj ndjese, por unë nuk hy ne grupin tënd, qe ti ofendoj te tjetër. Tash ik mësohu te lexosh mire, tani eja me trego nëse kam share apo jo.
    Nese te duket ty kjo e imja ofendim, çfarë mund te jete ai postimi yt?

Ps: Përdore si fakt për ta futur diku.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Kafsha!
    Keto prifteqepet duhen ose kastruar, ose martuar me dhune ndryshe ne devianca te tilla perfundojne. Per hir te Zotit deshkan t'i bien kunder(te pakten ne teori) natyres seksuale njerezore.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Vasilit nuk iu duru pedofilia kristiane e u ba Vesel, po kur u ba Vesel nuk iu duru pedofilia muslimane, atëherë u ba Visar edhe jetoi i lumtur si shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2008
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    111
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Leri ironite idiote te lutem.Ketej i provokoni te krishteret,ketej ju mbetet hatri dhe iu vjen inat kur ju shajne e thone psh:"profeti Muhamed ishte pedofil" lol

Si ta shpjegoj une faktin qe shume nga muslimanet martohen me vajza te mitura,apo me familjaret e tyre?Duhet te mendoj valle qe Allahu juaj e lejon pedofiline apo incestin?!

S'ka fe qe ta lejoje kete ne besimin e saj!Ky eshte turp,mekat i rende!Per kete duhet te jesh mese i bindur ti,keshtu qe nqs kishe per te thene ndonje gje me serioze ne lidhje me temen do ta beje trurin tend te ndihej krenar per ty

Keto lloj monstrash e kane pak gijotinen,duhet te digjen ne turren e druve qe te behen shembull per sojin e tyre!ptu fare e keqe
    Nuk ma thot mendja se ti je ne te njejtin besim me ate kriminel sepse te gjithe kriminelet kane nje fe,prandaj mos e merr personale ate qe kam thene.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga tmk Lexo Postimin
    Nuk ma thot mendja se ti je ne te njejtin besim me ate kriminel sepse te gjithe kriminelet kane nje fe,prandaj mos e merr personale ate qe kam thene.
    Jo marr personale Thjesht m'u duk si ironi e shemtuar.
    Ka felliqesira te tilla qe per te realizuar me lehte qellimet e tyre dhe per t'i mbajtur ne fshehtesi ato,behen prifterinj!Po ndyresira jane!
    Elegance is an attitude.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 02-02-2015, 10:30
  2. Migjeni
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Bashkimi Katolik i Publicisteve Shqiptare - UCIP
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 18:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •