S'ka asnje kuptim po s'u shoqerua me veprime qe mbeshtesin ato fjale. Jam shume mosbesuese si tip madje dhe kur m'a thone e marr cike ne forme te lehte, gati ne ironi, derisa te me mbushet mendja me fakte qe vertete eshte ashtu.
S'ka asnje kuptim po s'u shoqerua me veprime qe mbeshtesin ato fjale. Jam shume mosbesuese si tip madje dhe kur m'a thone e marr cike ne forme te lehte, gati ne ironi, derisa te me mbushet mendja me fakte qe vertete eshte ashtu.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Jo, bridhi(dmth bricjap femeror) s'jam une por kam nje mendje te keqe ne kete prizem, ekstremisht mosbesuese. Ka njerez qe mendojne po te leshojne fjalet "te dua" dhe o burra, mori fund gjithçka. Me ngadale mer daje, me plasi mua qe me do ti, s'je i pari e as qe do jesh i fundit qe m'a thote. Po s'pashe kokrren e djerses duke i rrjedhur duke u munduar te me tregoje qe jane te verteta ato fjale,po s'e pashe duke u shqyer moralisht mes dilemave qe ne njeren ane e terheqin per te mbajtur namuz e ne tjetren deshira per mua, e po s'u binda qe ka integritet ne ate njeri, e ne fund i 'gjunjezuar', perlotur(mundesisht ne nje dite me shi hahahahaha) duke m'u betuar qe e ndjen vertete...e kote. Ia filloj talljes ndryshe
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 18-11-2008 më 17:08
Haha,Nejse...
Rrofsh per komplimentin!!!!! Eh sa mire ndihesh kur konsiderohesh si opsioni i fundit i nje femre ne virtualitet lol Pale te me kishe rradhitur nder te paret kandidat bluje, do ndihesha aq i eksituar, sa mund te kisha filluar te perkedhelja dhe kompjuterin!!!!!!!! lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Hahahahahaha! Imagjinoj skenen tende duke perkedhelur computerin dhe duke i folur![]()
TE DUA .....???
Shum here thuhet gabimisht
BanDa-BuTueSi
Te dua ouuuuuuu un e them perdit si buka qe ha
Por jo per njeriun qe dashuroj,sepse per kte njeri ka fjal me te bukra per tu then se fjala TE DUA
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt