ishte ditlindja ime dhe kisha vetem 2 jave qe isha fejuar e per ditlindjen time i fejuari im kishte organizuar nje darke romantike ku me dhuroi dhe nje unaze shum te bukur ishte vertet shum bukur dicka e pa perjetuar me pare dhe u gezova shume.....
ishte ditlindja ime dhe kisha vetem 2 jave qe isha fejuar e per ditlindjen time i fejuari im kishte organizuar nje darke romantike ku me dhuroi dhe nje unaze shum te bukur ishte vertet shum bukur dicka e pa perjetuar me pare dhe u gezova shume.....
edhe un kisha ditelindjen dhe dhurata me e bukur ishte celulari qe me blene per ditlindje...me dy karta me ne fund se ngela hiq nje e ver nje...lol
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
po e bukur ishte edhe nje here kur me dhuroi klasa nje ore shum te bukur mund te blinin edhe me te bukur po nuk mblodhen shum pare se kishin ren ne krize duke paguar diplomat ahaahah
dhurat me e bukur nj kreher per te kreh floket
JO SEKS PARA MARTESE
shume dhurata te bukra kam mare po e fundit ishte vath nga swarovski qe mi bleu burri per bajram![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Ti gëzosh vathët
Dhurata me e bukur qe me ka ardhur eshte një majmun i vogel , dhe mbi te ish hedh parfum. kur e hapa pakon, vinte era e parfumit te saj, qe gati rash ne toke nga gëzimi dhe hidhërimi, se isha larg saj.![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
30 litra vere permeti,merlot brusko.
Shume dhurata...por do vecoja vetem dy.
1) Nje fotografi e shenjt,te cilen nje shoqja ime e kishte dhurat nga gjyshja dhe e mbante gjithmon me vete,ajo ma dhuroi mua kur u largova per te jetuar ne nje shtet tjeter.Ajo fotografi eshte gjithmon ne portofolin tim!
2) Makinen qe me bene dhurat prindrit me rastin e ditelindjes.
Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
dhurata te shtrenjta po,shume,por me e bukura,nje unaze floriri dikur,diku,atje ne shqiperi,e kam akoma.
Dhurata me e bukur per mua ka qene nje perqafim nja dikush qe se kam pritur...teper u emocionova.....me emocionojn gjerat shiprterore..
Be Yourself....
Krijoni Kontakt