Pistons me A.i
Apo Denver me C. billups and mcdyess
Une mendoj se ska te humbur ketu. Keto gjera behen ne baze te strategjive perkatese te secilit klub.
Personalisht mendoj se Billups me te miren e tij e ka dhene tashme dhe mund te kete rendiment maksimumi per nje apo dy sezone te tjere, keshtu qe nuk eshte ndonje humbje shume e madhe. Mc Dyess pastaj eshte nje lojtar relativisht i mire por qe ska marzhe permiresimi, pra mbetet nje lojtar i nje niveli mesatar qe pas 4 apo 5 vjetesh veshtire se do ta kujtoj njeri.
Iverson eshte vertet i madh ne moshe por ka nje deshire te madhe per te fituar. doli si nje prej talenteve me te medha te NBA ( dhe ne fakt eshte i tille ) e megjithate po humbte gjithe karrieren ne nje klub qe nuk tentoi asnjere ti ofronte nje ekip konkurues. Jam i bindur qe do integrohet mire tek Detroit ( mos te harrojme qe kemi te bejme me nivelin me profesionist te basketbollit ne bote ) dhe mendoj se Detroiti do jete me i forte se sa vjet. Gjithsesi per unazen i ka shanset minimale sivjet. Kam pershtypjen do shikojme edhe nje here duelin historik Lakers-Boston ne finalen e madhe ( ishalla perfundon ndryshe kesaj rradhe)
Ju pershendes !
Pistons me A.Iverson ka bere pune te mir .
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Ne play offs shifen frytet e ktij nderrimi. Gjer tani pistons jane jo mire po humben loje ne pjesen e fundit. Kane hum 7 loje kot ne fund duke pas avantash mbi 10 pike e me shum nga i her edhe skane arrit te majne avantazhin.
Krijoni Kontakt