Nuk jan grupi im i preferuar por me peleqejn !
PO
JO
Nuk jan grupi im i preferuar por me peleqejn !
Ti s'te pelqen Tingulli3 sepse je fasn i Rebela ose si e kane emrin Unikatila qe mundohen me sharje dhe fjale te pista te futen ne estraden e Kosoves.
Nuk e mohojme faktin se T3 nuk perdorin fjale te pista por jane nje cike me te "matur" se sa ato Katilat qe ja kane nxjere "fundin" repit...
Se kan gjate edhe ata...i pakapshem...
Se shqiptari nuk eshte amerikan te blen nje muzike ku ndegjon duke ja share motren ose nenen sic e bejne amerikanet kur blejn shembull 2pac ose "vagonin" me repiste te piste...
My silence doesn't mean I am gone!
Bal3D dhe Ai eshte i trent jane dy kenget qe ne kohe te fundit me pelqejne shume nga Tingulli 3.
"Une jam bal tredimensional"
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Dikur ishin bashke, ndersa tash jane te ndare. Ky eshte lajmi i fundit qe keto dite qarkullon per djelmoshat e rep-grupit te njohur kosovar Tingulli 3-nte.
Sipas Agon Sylejmanit, anetari i ketij grupi, mosmarveshjet kane filluar prej kur Geotar Selimi, anetar tjeter i ketij grupi ka krijuar kompanine me rep grupe te reja, te quajtur "Baba Records". Agoni thote se kohet e fundit veten e ka pare te shkelur ne kete grup dhe sipas tij jane bere shume padrejtesi.
Raportet ne mes tyre jo vetem qe nuk jane me miqesore por edhe jane te acaruara sa qe nuk deshirojne te shihen me sy me njeri tjetrin. "Me Geotarin, jo vetem qe nuk jemi shoke, por nuk dua as te shoh me sy, nuk e njoh se kush eshte ai me", theksoi Agon Sylejmani, i mllefosur me ish kolegun e tij.
Tingulli-3 ka qene njeri nder grupet me te popullarizuara ne eterin kosovare. Ato u bene te njohur me kenget provokuse si: Hajt hajt o llokum, Prishtina f.ucking city, Mustafa, Kisha une nje bukuroshe, Bali 3D, Vesa, All bitchez e shume tjera...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 04-10-2005 mė 18:44
Ah po kam ndegju per ndrarjen e ketij grupi
Agoni po vazhdon te luaj basketboll me Dugagjinin e Pejes ndersa getorai prap vazhdon te mirret me muzike dhe me sa di une ne bashkpunim me ca kengetar te ri si Ms Mimo e ca tje tjere
M&M
Gjynaf nese eshte lajm i vertete se kan shume kenge te bukura! Do te ishte nje humbje e madhe si per grupin edhe per publikun!
Ishalla me ket rast na e marion edhe Chemicallin ene e fusin ne vend te atit cunit, se kendo mire !!! loool
"Tingulli 3" nuk shperbehet, vazhdon vetem me Getoarin
Keni degjuar te flitet per largimin e Agonit nga "Tingulli 3", nje prej grupeve me te mira te hip-hop/rap ne Shqipe. Si ēdo lajm edhe ky i yni e ka nje te mire e nje te keqe.Lajmi i keq: Agoni vertet eshte larguar nga grupi. Lajmi i mire: "Tingulli 3" do vazhdoje te mbijetoj..
fale Getoartit, i cili vetem per Albaniac ka dhene nje interviste te shkurter ne te cilen sqaron se ēka ka ndodh e si do te jete e ardhmja e Tingullit.Per me teper lexoni intervisten ne dritaren kryesore.
Albaniac
davius rapi eshte rap
dhe ka ca rrenje qe nuk ndryshohen. Vjen nga rruget dhe dihet qe do kete sharje. Sharje duhet ti marresh ne kontekst te kenges. Po te jete rrepi i mire,athere i japin me shume kuptim kenges.
sic e thashe dhe here tjeter ne kte teme, po me duket se ma hoqen. Tingulli 3 nuk jane keq, por viktorit si afrohet dot njeri. Si nga rimat, si nga ritmet, si timing qe ka kur reciton. Thjesht eshte numri nji i rapit shqiptar.
u shkatrru grupi
per arsye, se getoari kishte shkuar per te ber kompozuar e kenduar muzike me disa repere tjere, pa dijenin e agonit, e tani hasen ne argumente, e ky agoni kishte thene: "jo veq se nuk dua te kendoj me getoarit, por AS KURR NUK DUA TA SHOH me syte e mi"
marr nga revista KOSOVARJA
iken per lesh dhe ata
nejse
studenti me i ri i Viktorit, reperi Cyanide nga viti tjeter do nxjerri albumin e tij te pare "Ngjarje e Vertet". Kam digjuar disa kenge nga ky album dhe jane shume te mira. Albumi eshte i prodhuar nga Viktori.
Krijoni Kontakt