O Cuna une jam nga Vlora po dua te di ku e ka zyren qe te anetareohem se ne internet nuk e kam pare. Une vete ndeshje per ndeshje ne stadium te tribuna e tifozave te cmendur, te C-ja. Emrin e pare me duket se e ka pasur Jeronim De Rada apo jo?
Të Kosoves
Të Shqipërisë
Të Maqedonisë
O Cuna une jam nga Vlora po dua te di ku e ka zyren qe te anetareohem se ne internet nuk e kam pare. Une vete ndeshje per ndeshje ne stadium te tribuna e tifozave te cmendur, te C-ja. Emrin e pare me duket se e ka pasur Jeronim De Rada apo jo?
Sa te kete kurva dhe laro qe u bejne puce njerezve nga inati ne do ngelemi ketu ku jemi.
Flamurtari ka fituar nje kampionat edhe pse duhet te kishte te pakten pese. Ate te 1990-1991 me trajnerin Edmond Licaj.
Sa te kete kurva dhe laro qe u bejne puce njerezve nga inati ne do ngelemi ketu ku jemi.
Ou? Epo atehere Shoqeria Sportive Vlora dhe me pas Ismail Qemali. Pastaj Puna Vlore pastaj Flamurtari. Po atehere kjo Jeronim de Rada nga del pastaj?
e sakte .........tani po qe e meriton pasaporten e tifozit
me vone do te pyesim serishte..se te duhet edhe viza!!!
PARTIZANI
VLLAZNIA
Ndryshuar për herë të fundit nga toni007 : 06-03-2009 më 14:23
Ca vize o? Per Flamurtarin une meritoj Shengen! :P
Krijoni Kontakt