Cilat jane ato kritere te cilat percaktojne bukurine fizike tek nje mashkull apo tek nje femer?!
Cilat jane ato kritere te cilat percaktojne bukurine fizike tek nje mashkull apo tek nje femer?!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
per mua femera me e thjesht me pelqen me shume se ajo e bukura
e tek ty djali cfar tipi duhet te jet per te te pelqyer?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 07-05-2003 mė 03:44
Cka eshte ne Tok eshte vetem Tok
Se pari te dije te flasi bukur gjuhen shqipe qe mos kem nevoje per perkthyes, pra per nje te trete mes nesh, pastaj... hmmmm nje tip George Cloney besoj do me plotesonte shijet e mija per bukurine fizike te nje mashkulli![]()
po ke drejt edhe per kete te kerkoj falje se ke te plotsish te drejt
kam pas disa gabimepor ato kan qen pa qellim
po edhe une i pergjaj aty edhe jam ashtu si e deshiron ty
a bon me u njoftu e me u bashku ae moj cik mejr ne mejri
per femrat....thjeshtesia, sinqeriteti , inteligjenca...nga ana fizike mendoj se gjatesia, nje trup i bukur dhe tipare te bukura jane kriteret e bukurise.
Per sa i perket bukurise ajo qe vleresoj me shume tek te dy sekset eshte bukuria shpirterore e sejcilit.Ndersa persa i perket bukurise fizike tek nje femer do te me pelqente nje trup i gjate ,i rregullt ,me tipare te bukura,nje femer shume fotozhenike etj,kurse ajo qe me terheq me shume ne fizikun e nje mashkulli eshte muskulatura,nje trup i gjate,i rregullt gjithashtu,nje djale simpatik dhe me tipare te bukura sdo ishte keq.
Une, ti, ai, ajo, ne, ju, ata, ato.Postuar mė parė nga Mina
Te gjithe bejne pjesen e tyre kur percaktohet bukuria fizike te femrat dhe meshkujt.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
eselamun alejkum
pik se pari ju pershendes motra te deruara ketu ne kete rubrik e di se dikush kete e mail adresen time e keq perdor por nuk gje une desha tu pyes juve ketu qe jeni duke filu nga leila dhe deri ne filim te mina si mendoni ju a e keni meritu te dilni gjis cullak si per shembul miss qe mbahen a mendoni e e kan meritu ato vajza aq te bukura tua tregojn trupin apo gjerat intimi njerzve e qe ata shfryn epshin e tyre me keta qe as pak nuk kan faj se jan te pa brojtura e i genjen sicili
eselamun alejkum e pres pergjigje nga ju
Miset nuk dalin cullak por me kostum banje dhe keshtu dalim te gjithe ne plazh. Mendoj se nuk eshte turp. Nje njeri i kulturuar nuk shfryn epshe duke pare nje miss ne skene. Nje epshor apo hamshor e shfryn epshin edhe me dhune pavaresisht se viktima mund te jete e veshur ndoshta me pallto.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Llokumi, nuk jam e sigurte c'fare the, por ne qofte se thua qe vajzat ne televizor nuk duhet te veshin rroba banje, s'mendoj se ka ndo nje gje te keqe, pasi vajzat me rroba banje i sheh kudo. C'fare do beje televizori? Do i fshehi? Njerezit do i shikojne rrobat e banjes edhe te kene televizor dhe te mos kene.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt