hej ju lutem
si mund te aplikohet per te shkuar ne angli
dhe te konvertohet diploma e dentistrise???
di qe anglia ka vite qe thith dentista te huaj
hej ju lutem
si mund te aplikohet per te shkuar ne angli
dhe te konvertohet diploma e dentistrise???
di qe anglia ka vite qe thith dentista te huaj
gib.soul
Shiko websitin e meposhtem per me shume informacione. Eshte nje websit zyrtar per njohjen e diplomave te huaja per aplikante qe deshirojne te praktikojne profesionin e tyre ne Angli.
http://www.enic-naric.net/index.aspx?c=Albania
Normalisht qe te duhet te zoterosh mire gjuhen Angleze ne te folur e te shkruar.
Persa i perket komenteve te parafolesit do te ishte me e dobishme nese mund te jepnin informata me vlere.
Fat te mbare
Kam vetem nje limit: qiellin!
Diplomat e mara ne vendet e lindjes megjithese kane nivel teper te ulet , paten fatin te njihen vetem me kushtin nqs se ke nacionalitetin e nje shteti qe ben pjese ne Bashkimin Europian dhe ketu referohem tek ata qe patin mundesine ti mbarojne studimet e tyre ne rumani apo bullgari te cilat sikurse te gjithe dime qe me te drejte apo pa te drejte bejne pjese ne UE dhe diplomat e tyre njihen.
Ndersa nqs diploma eshte marre ne shqiperi, nuk njihet , cfaredo nacinaliteti te kesh .
Kurajo
Tant Qu'il y a La Vie, y a De L'espoir!
Postimet jashte teme u fshine.
Ju lutem nese nuk keni ndonje informacion per te ndihmuar hapesen e temes nuk eshte nevoja per komente pa vlere.
hey faleminderit
sa per blue_sky
mund te them mos fol kot nqs nuk ja ke idene ketyre gjerave,dhe kur postimi yt nuk peshon as 0.5 gr
sa per angline dijeni qe esht mbush me dentista indiane dhe europiane
dhe ka nj program posacerisht per kete qellim un thjesht akoma skam gjet infornacionet e duhura
tung
provo the DOH ( department of Health) website. gjithe dentistet qe kam takuar une kan qene nga afrika e jugut. Punoj ne ne NHS do pyes te henen kur te vete ne pune
Miss, I may be drunk now, however in the morning i'll be sober and you still be ugly
Ndryshimi qendron tek materiali baze qe ofrojne: ti mund te jesh shume i zgjuar, madje zheni, por kur nuk ke ku formohesh sipas standarteve te larta Euro-Perendimore s'mund te jesh profesionist ne nivelin e tyre. Arsimi universitar s'ka vend per auto-didakte.
Per small.soul-in : indianet qe ti sheh aty, jane gjenerata e trete qe rriten ne UK ndaj mos i merr shume per baze ato.
Mgjth, gezohem qe te pakten njesite standard te mases i paske mesuar(edhepse ne fushen e alfabetizimit paske shume rruge per te bere).
Kam vetem nje limit: qiellin!
Big soul...njoh une nje rast dentiste shqiptare qe ka konvaliduar diplomen ne angli.Eshte diēka qe behet.Nuk di te them procedurat,por mbaj mend qe e kam degjuar diku diēka te tille.Kshuqe provoje njehere.Uroj te te shkoje mbare!
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Krijoni Kontakt