Close
Faqja 12 prej 36 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 357
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Unė nuk e besoj se ka fitu njė zezak. Ai shihet qartė qė ėshtė melez. Ka kohė edhe shumė dekada, qė Amerika tė pranojė si president njė zezak tė pastėr.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Me zgjedhjen e Obames endrra per Shqiperine e Madhe merr fund. Gjithashtu te drejten per Camerine ta shohim me dylbi. Lobi cifut, serb, dhe grek kane hedhur pare te madhe, dhe KY njeri bashke me stafin do ja kthejne borxhin...

Gjithe te mirat!

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Jo, mua nuk me pelqen fakti qe disa anetare mezi presin te zhgenjehemi nga Obama.Nuk e di si mund te gjykohet nje president qe nuk ka marre akoma ne dore presidencine?
    Pastaj ca anetare e shprehin hapur gjykimin vetem per shkak te ngjyres.
    Une mbeshtes Obamen se me pelqen programi qe ai propozoi e nuk dua ta di se eshte i zi apo i bardhe.E permenda ne qe jemi ne Amerike,sepse ne na intereson qe Obama ta mbaje premtimin ,se po ndertojme jeten tone ketu.Te jetoja ne Shqiperi as nuk do e dija qe ishine bere zgjedhje ne Amerike e jo me te me ineresonte kush fitoi e pse fitoi.Sinqerisht ndonjehere harroj kush eshte president ne Shqiperi,se nuk i ndjek fare lajmet,sidomos ato politike.
    Nejse dhe une jam mbeshtetes i Obames. Ne postimin tim te pare qe Obama eshte Jezusi etj etj eshte me ironi per ata qe thone se nuk e dine se cili eshte Obama. E mbeshtes se ka krijuar nje energji dhe motivacion per nje te ardhme me te mire. Tani sa jane premtime elektorale dhe sa do ti realizoje mbetet per tu pare. Sa per ata qe jane ne shqiperi, jane shume te interesuar per zgjdhjet ne amerike. Nuk e pe ne lajme qe ne tirane ishin bere zgjedhje meqenese amerika kishte zgjedhje. Ne vdesim dhe pa zgjedhje mos na lini.

E permenda ne qe jemi ne Amerike,sepse ne na intereson qe Obama ta mbaje premtimin ,se po ndertojme jeten tone ketu.Te jetoja ne Shqiperi as nuk do e dija qe ishine bere zgjedhje ne Amerike e jo me te me ineresonte kush fitoi e pse fitoi.Sinqerisht ndonjehere harroj kush eshte president ne Shqiperi,se nuk i ndjek fare lajmet,sidomos ato politike.
    Vetem nje pasiguri kam me Obamen une ne lidhje me ceshtjen e Kosoves. Shpresoj qe SHBA te mos ja dredhi Kosoves dhe nuk mendoj se duhet gjykuar si thua ti se meqenese ne jemi ne amerike a behet mire per ne pa ne djall vafshin shqiptaret e tjere. Prandaj ben mire ti degjosh lajmet se cndodh neper bote jo vetem: E keqja larg B***** time.
    Moderator, e di vet ti...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Warning Lexo Postimin
    Cfare thote Darius se nuk marr vesh nga anglishtja,mos qo pluhur ...

PS King gjyshja i vdiq ketij te gjorit :S do me marr mua ne vend te saj:P
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Kerkova ndjese qe nuk pata mundesi te perktheja ato me siper. Thote pak a shume qe Shefi i Stafit te ardhshem te Obames eshte me dy shtetesi, ate cifute dhe amerikane, qe babai i tij ka qene antar i nje organizate terrorriste, qe vete Emmanuel ka shkuar vullnetarisht ne Izrael duke kryer sherbimin ushtarak aty etj etj, qe ka nje temperament agresiv, intrigant dhe i prapaskenave...etj etj. Dhe sidomos nje warmonger dhe Sionist. Kjo eshte figura e tij qe paraqitet neper artikujt e mesiperm.
    Pra me nje fjale, me tipa te tille ne pushtet ne USA, dhe me nje politik te shkruajtur nga AIPAC per Obamen , ate cfar mund te presim nga kjo administrate eshte nje lufte me Iranin.
    Vetem se kam frige se kam frige se kjo lufte do tju dali nga dora dhe do te fillojne luften e trete boterore.
    Nga ana tjeter mos harojme "Personin" qe sipas Nostradamusit do te jete pergjegjes per luften e trete boterore " MABUS" ose OBAMA-BUSH!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Me zgjedhjen e Obames endrra per Shqiperine e Madhe merr fund. Gjithashtu te drejten per Camerine ta shohim me dylbi. Lobi cifut, serb, dhe grek kane hedhur pare te madhe, dhe KY njeri bashke me stafin do ja kthejne borxhin...

Gjithe te mirat!
    Te njejten thonin per Klintonin - por ai bombardoi cerdhen e nyjes lidhese te trekendeshit te se keqes boterore ne evrope. (paris beograd bagdad).

Jo me kot Irai po nderton raketa lansuese berthamore. C'i duhen raketat nese nuk ka koka berthamore?!!

Por ja qe i ka ato qe sigurimi francez i cvendosi me kohe nga Iraku ne Iran. Eh selia e satanes...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin

Vetem nje pasiguri kam me Obamen une ne lidhje me ceshtjen e Kosoves. Shpresoj qe SHBA te mos ja dredhi Kosoves dhe nuk mendoj se duhet gjykuar si thua ti se meqenese ne jemi ne amerike a behet mire per ne pa ne djall vafshin shqiptaret e tjere. Prandaj ben mire ti degjosh lajmet se cndodh neper bote jo vetem: E keqja larg B***** time.
    Jo per gje po nuk kam kohe te merrem me politike.Kam gjera shume here me te rendesishme per te bere.Dhe per zgjedhjet e Amerikes jam informuar vetem muajin e fundit.Vetem Shqiptaret vdesin cik per politike.Une as kur isha ne Shqiperi e as ketu nuk dua t'ja dije per asnje.Politiken u'a kam lene ne dore politikaneve.Nuk desha te merrja pjese fare ne kete teme,por nuk me pelqyen opinionet raciste te disa anetareve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 07-11-2008 mė 19:43

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Vetem se kam frige se kam frige se kjo lufte do tju dali nga dora dhe do te fillojne luften e trete boterore.
    Nga ana tjeter mos harojme "Personin" qe sipas Nostradamusit do te jete pergjegjes per luften e trete boterore " MABUS" ose OBAMA-BUSH!

GV_USA
    Hehe sa bukur e paske gjet lidhjen per parashikimin e Nostradamusit! Po ju i besoni kur ju leverdis Nostradamusit..... Gjithsesi kshu si kane ardhur punet nje lufte ne te ardhmen eshte e pashmangshme.

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    All-llahu e ndricoi popullin american, sepse ai meshiron cdo popull, i solli atij , njeriun e vet, besojeni, Obama eshte i zgjedhuri, i vetmi qe do te ndaloje gjakderdhjen e tmerrshme qe po afron. Te krishteret e mundur nga forca e tij vendosese do te bejne sehir e do t'i falen duke kerkuar lemoshe.... .
    Besojini dhe shenojini keto fjale, kujtohuni se i lexuat ne Forumin shqiptar. Ne si shqiptare nuk kemi asgje ne dore kete radhe, vecse te ndjekim udhezimet qe i nalti i ka pershperitur Obames ne vesh. Ne prag te kiametit plaget e njerezimit do te shuhen. Pastaj...... .
    Salam!
    Bese dhe hakmarrje.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ne si shqiptare nuk kemi asgje ne dore kete radhe, vecse te ndjekim udhezimet qe i nalti i ka pershperitur Obames ne vesh
    Ca thu mor shoku se na doli edhe Obama profet tani

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Te njejten thonin per Klintonin - por ai bombardoi cerdhen e nyjes lidhese te trekendeshit te se keqes boterore ne evrope. (paris beograd bagdad).

Jo me kot Irai po nderton raketa lansuese berthamore. C'i duhen raketat nese nuk ka koka berthamore?!!

Por ja qe i ka ato qe sigurimi francez i cvendosi me kohe nga Iraku ne Iran. Eh selia e satanes...
    Po per 97' harrove qe personazhet kryesore ishin nga stafi i Klinton si psh: Gerge Stephanopulos, George Tenet, dhe me kryesori Nicolas Gage? george Staphanopulos ishte keshilltari i tij kryesor per cfare ndodhte jashte Amerikes. Ka peshe kjo....

Faqja 12 prej 36 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatos Nano: PS ka per ti humbur zgjedhjet e qershorit
    Nga juanito02 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 07:02
  2. Godo: Zgjedhjet, pėrgjegjėsi e Berishės
    Nga Albmaster nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-11-2008, 15:55
  3. Sofra Tetovare
    Nga Coca-Cola nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1444
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 23:26
  4. Kėrcėnime me armė nė qėndrat e votimit nė zgjedhjet e 1921
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 20:27
  5. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •