Unė nuk e besoj se ka fitu njė zezak. Ai shihet qartė qė ėshtė melez. Ka kohė edhe shumė dekada, qė Amerika tė pranojė si president njė zezak tė pastėr.
Unė nuk e besoj se ka fitu njė zezak. Ai shihet qartė qė ėshtė melez. Ka kohė edhe shumė dekada, qė Amerika tė pranojė si president njė zezak tė pastėr.
Me zgjedhjen e Obames endrra per Shqiperine e Madhe merr fund. Gjithashtu te drejten per Camerine ta shohim me dylbi. Lobi cifut, serb, dhe grek kane hedhur pare te madhe, dhe KY njeri bashke me stafin do ja kthejne borxhin...
Gjithe te mirat!
Nejse dhe une jam mbeshtetes i Obames. Ne postimin tim te pare qe Obama eshte Jezusi etj etj eshte me ironi per ata qe thone se nuk e dine se cili eshte Obama. E mbeshtes se ka krijuar nje energji dhe motivacion per nje te ardhme me te mire. Tani sa jane premtime elektorale dhe sa do ti realizoje mbetet per tu pare. Sa per ata qe jane ne shqiperi, jane shume te interesuar per zgjdhjet ne amerike. Nuk e pe ne lajme qe ne tirane ishin bere zgjedhje meqenese amerika kishte zgjedhje. Ne vdesim dhe pa zgjedhje mos na lini.
Vetem nje pasiguri kam me Obamen une ne lidhje me ceshtjen e Kosoves. Shpresoj qe SHBA te mos ja dredhi Kosoves dhe nuk mendoj se duhet gjykuar si thua ti se meqenese ne jemi ne amerike a behet mire per ne pa ne djall vafshin shqiptaret e tjere. Prandaj ben mire ti degjosh lajmet se cndodh neper bote jo vetem: E keqja larg B***** time.E permenda ne qe jemi ne Amerike,sepse ne na intereson qe Obama ta mbaje premtimin ,se po ndertojme jeten tone ketu.Te jetoja ne Shqiperi as nuk do e dija qe ishine bere zgjedhje ne Amerike e jo me te me ineresonte kush fitoi e pse fitoi.Sinqerisht ndonjehere harroj kush eshte president ne Shqiperi,se nuk i ndjek fare lajmet,sidomos ato politike.
Moderator, e di vet ti...
Pra me nje fjale, me tipa te tille ne pushtet ne USA, dhe me nje politik te shkruajtur nga AIPAC per Obamen , ate cfar mund te presim nga kjo administrate eshte nje lufte me Iranin.
Vetem se kam frige se kam frige se kjo lufte do tju dali nga dora dhe do te fillojne luften e trete boterore.
Nga ana tjeter mos harojme "Personin" qe sipas Nostradamusit do te jete pergjegjes per luften e trete boterore " MABUS" ose OBAMA-BUSH!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Te njejten thonin per Klintonin - por ai bombardoi cerdhen e nyjes lidhese te trekendeshit te se keqes boterore ne evrope. (paris beograd bagdad).
Jo me kot Irai po nderton raketa lansuese berthamore. C'i duhen raketat nese nuk ka koka berthamore?!!![]()
Por ja qe i ka ato qe sigurimi francez i cvendosi me kohe nga Iraku ne Iran. Eh selia e satanes...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Jo per gje po nuk kam kohe te merrem me politike.Kam gjera shume here me te rendesishme per te bere.Dhe per zgjedhjet e Amerikes jam informuar vetem muajin e fundit.Vetem Shqiptaret vdesin cik per politike.Une as kur isha ne Shqiperi e as ketu nuk dua t'ja dije per asnje.Politiken u'a kam lene ne dore politikaneve.Nuk desha te merrja pjese fare ne kete teme,por nuk me pelqyen opinionet raciste te disa anetareve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 07-11-2008 mė 19:43
All-llahu e ndricoi popullin american, sepse ai meshiron cdo popull, i solli atij , njeriun e vet, besojeni, Obama eshte i zgjedhuri, i vetmi qe do te ndaloje gjakderdhjen e tmerrshme qe po afron. Te krishteret e mundur nga forca e tij vendosese do te bejne sehir e do t'i falen duke kerkuar lemoshe.... .
Besojini dhe shenojini keto fjale, kujtohuni se i lexuat ne Forumin shqiptar. Ne si shqiptare nuk kemi asgje ne dore kete radhe, vecse te ndjekim udhezimet qe i nalti i ka pershperitur Obames ne vesh. Ne prag te kiametit plaget e njerezimit do te shuhen. Pastaj...... .
Salam!
Bese dhe hakmarrje.
Ca thu mor shoku se na doli edhe Obama profet taniNe si shqiptare nuk kemi asgje ne dore kete radhe, vecse te ndjekim udhezimet qe i nalti i ka pershperitur Obames ne vesh![]()
Krijoni Kontakt