Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    S..
    Anėtarėsuar
    15-10-2008
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    12

nje ndihme te vogel

Nuk e di se nese kjo teme eshe ngritur perseri,por dua nje ndihme te vogel nga ju.Dua ta provoj nje here fatin per arsye te ndryshme.....
    Tema eshte llotaria amrikane:kush munde te me pershkruaje hapat si ta plotesoshe formularin dmth dua hapat te perkthyera ne shqip se si kuptoj dot mire dhe per mos bere ndo nje gabim,dhe desha te pyesja per shkollen....Kam bere 6 vjet ne Shqiperi dhe 9 vjet jashte shtetit si dhe nje shkolle teknike 2vjecare,keto perputhen ndo pak? Apo duhet ti keshe bere ne nje vend??Deftesen qe e kam mbaruar shkollen e kam por dipllomen se kam marre akoma(sistem i tille),kam dhe vjetersi pune rreth nje vit,pervec gjuheve te huaja qe di dhe qe i mbroj...

Kush munde te ndihmoj,aq me shepejt aq me mire i faleminderit shume

Me falni nqse behem i besdisur!!!!!!!!!!!

S..
    Anėtarėsuar
    15-10-2008
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    12
    Faleminderit per ndihmen,me sa shoh njeri sdo te ndihmoje ...............

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me habit fakti qe ke bere dhe shkolle jashte dhe kerkon ndihme per te mbushur nje cope aplikim.Aplikimi eshte shume i thjeshte Nuk ka nevoje per ndonje ndihme ,se nuk kerkojne te dhena shume ne aplikim.Kur te dali pastaj eshte tjeter gje.
    Nuk besoj se perben problem fakti qe i ke shkollat ne vende te ndryshme .Vetem ti kesh me nje emer.Po pate ndryshuar emrin te hapen shume pune.Rendesi ka ti kesh jo fallco diplomat.Te duhet vetem perkthim ne Anglisht te dokumentave origjinale te shkolles dhe nje noterizim.N.q.s nuk e ke akoma diplomen duhet te marresh nje vertetim nga shkolla qe e ke mbaruar shkollen dhe je ne pritje te diplomes.Ky vertetim i perkthyer ne anglisht dhe noterizuar.Nuk e di nese duhet ta vulosesh dhe ne ministrine e arsimit te vendit ku e ke marre ,pyet.Keshtu mendoj une.Pastaj nuk ke pse na pyet ne.Personat qe merren me perkthimet e mbushjet e dokumentave do te te ndihmojne e tregojne cfare te duhen .Ata kane vite qe merren me kete pune .Rendesi ka te gjesh ndonje te sakte.Good luck!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 05-11-2008 mė 11:28

S..
    Anėtarėsuar
    15-10-2008
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    12

Unhappy

Te habit fakti???
    Nejse faleminderit per keto hollesi......

Tema tė Ngjashme

1. Varfėria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •