Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511

Shqiptarët në Londër!

hello every one

n po leviz ne londer jam e re ne kete vend dhe do te doja te njifja shqiptare goca sidomos per shoqeri ! uroj qe deshira ime per miqesi te reja te respektohet nga antaret e forumit dhe ju lutem nese ndokush ka kete deshire recprioke te kontaktoje ne privat ju faleminderit per mirkuptimin
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e Devil-girl-uk
    Anëtarësuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin
    hello every one

n po leviz ne londer jam e re ne kete vend dhe do te doja te njifja shqiptare goca sidomos per shoqeri ! uroj qe deshira ime per miqesi te reja te respektohet nga antaret e forumit dhe ju lutem nese ndokush ka kete deshire recprioke te kontaktoje ne privat ju faleminderit per mirkuptimin
    Hi Dea, Londra eshte e madhe yllo dhe shqiptare ke me shumice ktu, shume shpejt do kuptosh se ishe me mire atje ku ke qene, mua me pelqen me shume countryside to be honest. Londra ka shume zhurme po ama ka me shume mundesi..
    have fun ylli
    The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    hi DEA!sapo jam kthyer nga londra per ne shqiperi .dhe jam shume e lumtur ketu,prane njerzve te mi e sidmos prane njeriut te zemres.atje skam pasur asnje dite qetesi.kurbetin e kam ndjere shume keq.shpresoj te mos e ndjesh si une.por te kesh nje jete sa me te lumtur te jesh sa me e forte dhe ti besh balle gjithckaje.JM

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    Hi Dea, Londra eshte gallate mos u frikeso me fjalet qe tha Devil Girl se smerr vesh ajo.. spara eshte tip i shoqerushem dhe ndoshta eshte pak mendje madhe, prandaj i duket londra gogol. lol

Nga ana tjeter ka lloj lloj njerezish por gjeja e mire eshte sepse ke mundesi te zgjedhesh shoqerite sipas personalitet dhe nivelit te jetes tende.

Rreth mundesive ka sa te duash por nqs sje e shkathet prandaj ne vend numero do ngelesh si ne te gjitha vendet e tjera te botes.
    "MAKE WAY FOR THE BAD GUY"

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Hi DEA mirse ke ardhur ne jeten londineze si fillim do te duket pak e veshtire ,por dalngadal do mesohesh me gjithcka londineze ,qe nga moti i saj e deri ke shoqeria e re qe do gjesh ketu.Dhe njer te uroj mirsearjen ne londer .Nese vjen nga shqiperia gjeja e pare qe do hasesh ketu eshte ftohtesia ne mardhenjet me te tjeret .Shoqerin dhe afrimitetin e shoqerise qe ke len ne shqiperi harojeeeeeeeee ,do kesh shum mall per ato vite qe ke len atije,gjithsesi do mesohesh. Ne shqiptaret si natyre jemi shum te pershtatshem ne cdo ambjent.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    E po te shash dhe londren e?!!!!

Opo ju doni vjelje portokallesh te greku qe te kenaqeni , su pelqen juve londra.
    Dhe pak fillon sezoni ullinjve ne greqi shkoni se ju ben izmet greku.

Londra esht përl moj përl do kenaqesh ....kuptohet nese lidh ndihmat
    Ndryshuar për herë të fundit nga alDI : 23-11-2007 më 11:27

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Bashkohu edhe ti për pamvaresinë e Kosovës

Te nderuar bashkekombas dhe dashamires te shqiptareve ne Britani apo gjetke!

Shqiptaret ne Britani, te udhehequr nga Shoqatat shqiptare qe ushtrojne aktivitetin e tyre ligjor ne Londer apo gjetke [deri ne keto momente 12 shoqata me aktivitet te plote], prej ditesh e kane marre nje vendim te perbashket, pa dallim krahinor apo interesa perfitimi personale, te nisur vetem nga interesa kombetare, qe nepermjet nje tubimi madheshtor qe do te zhvillohet me 09/12/2007, diten e Djele, prej ores 11:30/- deri me 15:00/-perballe nderteses qeveritare – Downing Street, dhe ne pershtatje te plote me rregullat/ligjet qe aplikohen ne Britani, ti thuhet popullit britanik dhe qeverive qe e kane udhehequr kete popull kaq zemergjere dhe demokratik prej Pranveres se 1999-es e deri me sot, - THANK YOU- [faleminderit] per cfare ata kane bere per hir te popullit shqiptar te Kosoves martire qe prej dekadash ka qene viktime e panderprere e makinerise vrasese serbe dhe politikave te tyre gllaberuese.
    Jemi mese te vetedijshem se vitet 1998 – 1999 kane qene vite teper delikate jo vetem per fatet e Kosoves sone te dashur, por per fatet e kombit shqiptar ne teresi.
    Pas kaq shume e shume vitesh perpjekjeje, u desh te derdhet gjaku i qindra, mijra motrave dhe vellezerve tane shqiptare, nga Mitrovica e Gjirokastra, nga Presheva e Istogu, qe ne Rambuje te shnderohet emri nga rebele ne te lavdishmen UCK dhe me emrin dhe gjakun e komandantit legjendar Adem Jashari dhe ndihmen e pacmueshme te perendimit te arrijme ne keto momente kaq delikate per te ardhmen jo vetem te Kosoves por te Ballkanit ne teresi.
    Personalisht, nuk mund te harroj kurre ato momente teper kritike kur shoke apo kolege te mi bashkeluftetare te UCK-se kane dhene shpirt ne ato vite ne token e Shqipeve padrejtesisht e pushtuar nga okupatori serb.

Data 10 Dhjetor 2007 eshte nje dite teper e shenuar per kombin shqiptar ne teresi pasi ajo shenon fundin e negociatave ndermjet shqiptareve dhe serbeve dhe qe natyrisht do te shoqerohet me ngjarje te tjera teper te rendesishme, pra me pamvaresine e panegociueshme te Kosoves.
    Te nderuar bashkekombas, ne nuk po shkojme ne daten 09 Dhjetor ne Downing Street te firmosim pamvaresine e Kosoves, por per ti thene FALEMINDERIT popullit britanik qe ka luajtur pothuajse rolin kryesor qysh nga detyrimi me force i largimit te trupave gjakatare serbe nga trojet tona e deri ne ditet e sotme. Ne shqiptaret e Britanise nuk mund te rime e te presim qe pas pamvaresise Britania te na fale nje buzeqeshje por ne dime te respektojme dhe nuk ka pengese qe te na ndale ne vendimet tona teper te kujdesshme.
    Prandaj te nderuar bashkekombas, bashkojuni thirrjes sone te sinqerte per Pamvaresine e Kosovoves, kjo tashme, nga nje ender prej viteve 1913, eshte bere nje realitet i pasabotueshem.

Ky eshte momenti me i pershtatshem qe edhe ti te bashkohesh me shumicen pa marre parasysh gjerat e vogla apo ambicjet personale te pavlera, ne jemi shqiptare pavaresisht nga diakekti gjuhesor.
    Le te bashkohemi te gjithe, shqiptare dhe te jo-shqiptare apo parlamentare britanike, me 09 Dhjetor 2007 dhe njezeri te therrasim per ore te tera “Thank You Britain”, ky eshte momenti qe mund te degjohet edhe zeri juaj.

Rrofte Kosova dhe shqiptaret kudo ne bote!
    Lavdi gjakut te derdhur te legjendareve te UCK-se!
    Lavdi historise sone te lavdishme qe nuk eshte hezituar te shkruhet me gjak edhe ne vitet me moderne te njerezimit!
    Lavdi komandantit tone kombetar, Adem Jasharit!

Faleminderit per mirekuptimin.

Me respekt,
    Klemend Banushi

Londër, 6.12.2007
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar Maska e Pushi
    Anëtarësuar
    20-12-2007
    Postime
    159
    Pershendetje Londineza,

Po studjoj ne USA per momentin dhe dua te tranferohem ne Londer, se me intereson per degen qe po studjoj (grafic design) .

E di qe shkollat jane shume te shtrenjta, sepse kam bere goxha kerkime neper internet, por doja te dija se cfare universitetesh keni zgjedhur ju, dhe ne ka ndonje nga ju qe quhet student internacional ne Londer, se vetem ata qe jane internacional ja dine hallet e veshtiresite jetes se shkolles si internacionale . Ata me pashaporte e dokumenta e kane disi me te lehte. Megjithate ju lutem kerkoj ndihme, ndonje mendim (kuptohet sa me te miresjellshem se nga halli e kemi) me jepni ndonje ide.

Kam kontaktuar disa Universitete ne JUg te Londres, por nuk i transferojne dot klasat qe kam bere ne USA, keshtu qe nqs ka ndonje nga ju qe ka qene ne ndonje situate te ngjashme, apo njeh njerez ne situate te ngjashme me jepni nje mendim ju lutem, se e kam pak te veshtire te konsultohem direkt me shkollat.

Interesohem per ne Jug te Londres, ku ka Universitete si Chelsea College of Art and Design ose Kingston University....etj etj mund te me jepni me shume mendime mbi Universitet.

Cdo diskutim me ndihmon
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pushi : 21-12-2007 më 23:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2007
    Postime
    17

Dea27

[QUOTE=DEA27;1696100]hello every one

n po leviz ne londer jam e re ne kete vend dhe do te doja te njifja shqiptare goca sidomos per shoqeri ! uroj qe deshira ime per miqesi te reja te respektohet nga antaret e forumit dhe ju lutem nese ndokush ka kete deshire recprioke te kontaktoje ne privat ju faleminderit per mirkuptimi hi une jam nji djal nga shkodra edhe mua me mungon shoqeria jetoj ne london gjith ashtu po pate koh edhe munt te takohemi per nji shoqeri hello from me xhova kiss

U be lemsh puna , Xhova eshte male apo female , apo vete per treshe, skam ndermend te takoje njeri te kuptohemi , thjesht te sqarohet populli
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  3. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  4. A e duan shqiptarët bashkimin kombëtar?
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  5. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •