Mire se erdhe kalofsh sa me mire.
Mire se erdhe kalofsh sa me mire.
Faliminderit prej te gjithve per mirpritjen
ju pershendes
S'me kishte shkuar ndonjehere mendja qe do shihja dicka te tille si Dj-Gurbeti![]()
Kisha pare lloj lloj DJ, por ama DJ Gurbeti shoh per here te pare ne jeten time.
Gjithsesi, uroj te na japesh me shume informacione per veten, qe ta kuptojme me mire se ca eshte Dj-Gurbeti.
Kalofsh mire ne Forumin Shqiptar
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Mire se erdhe ketu ne fsh..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Do ishte me mir sikur te beje nje Prezantim me te qart! Gjithsesi te uroj mirse ardhjen!
|- Mė Pikņj Njė Pik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|
hmmm...![]()
Ok do mundohem ne pika te shkurtera te jap me shum informacione mbi prezantimin tim....
Emrin e kam Ruzhdi Shatri 28 vjeqar me profesion jam DJ (Dj Gurbeti) me origjin jam Kosovar(Shqiptar) prej Istogu.
Jetoj dhe Veproj ne Belgjik Ne qytetin Brussel.
dikush me kish pyetur te jap diqka me shum per Dj Gurbetin me shum informacion pse jo.
pse e kam Lene emrin Dj Gurbeti sepse jetoj ne Gurbet edhe rastesiht e kam ndegjuar kangen e gurbetit at'here edhe ja kam lan vetit kit emer Dj Gurbeti meqe jetoj ne Gurbet.
pra 3 viteve kam kry nje shkoll extra per DJ aty kam mesuar te githa..masi e kam kyer shkollen 1 vjeqare per Dj at'here ja kam nisur vet te baj Remix edhe Mix me ndihmen e do shok've edhe koleg've te punes ketu me kan prezantu me do Clube(Disco) te bellgjikes qe te jem Dj ne at Club ose Disco.tash qe 2 vite kam nis te baj Remix edhe Mix...ka 1 vit qe jam Dj neper Clubet e Belgjikes(neper disco te huaja jo shqiptare) Une musiken ose Remixat edhe Mixat i maroj Techno, Dance,Jump,Club.
DJ GURBETIhttp://www.myspace.com/djgurbeti
ne pika te shkurtra u monova te jap pak informacione me te qarta
ju pershendes te gjithve
per te mira
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dj-Gurbeti : 05-11-2008 mė 09:56
Mirė se erdhe nė ForuminShqiptar DJ Gurbeti!
Kalofsh kėndshėm.![]()
Lumturia nuk vjen vetė, atė duhet ta krijojmė ne.
Mire se erdhe,
ato remix qe kishe ne myspace s'ishin keq, me pelqyen.
Welt Meister 2014
Krijoni Kontakt