Ja ashtu me zor...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Eres i eshte merzit monotonia e jetes me sa morra vesh une nga shkrimet e saja. Tani monotonine ne e krijojme vete me dashje dhe pa dashje, prandaj une them qe nds te eshte merzitur monotonia ndryshoi ca gjera te vogla te perditshme; psh:
nqs ngrihesh perdite ne 7:00AM, ndryshoje nje dite ngrihu ne 6:55 AM dhe tjetren ne 7:05AM
nqs ha gjithmone mengjes buke me recel e djath, ndryshoje nje dite ha me recel dhe diten tjeter me djath
Ke per te pare se ndryshime te vogla sjellin ndryshime te medha
Moderator, e di vet ti...
La vita č bella...
eh si mos te pergj une ketu kur firma ime eshte kjo ENDRRAT FITOJN MBI KUJTIMET
do shtoja vetem dicka][QUOTE='[era];2066295']Si arrin te mbledhesh rrjeshtat e nje jete te vjeter?! mos ta quajm jeten tone jete te vjeter sepse do ta gjymtonim ate!
[/B]Dola me imazh te paster i cilter, i pafuqishem per te reaguar, i brisht, pa pesimizem dh optimizem, pa ves pa vyrtyt pa arsyeje, pa bindje per gjerat qe do m duheshin, pa nje shikim te djallzuar, i verber, pa arsye, pra isha nje foshnje i percaktuar por i destinuar per ti pasur te gjitha keto (pa)...
imazhi im la mbrapa foshnjen e vogel dhe te pambrojtur koha e sterviti i dha mundesi te shikoj e ujiti me kenaqsi me hidherim por edhe me tha qart ti nuk ndalon dot sepse je material qe do te konsumoj une.i heshtur vrapoja vitet shpesh kthehesha mbrapa edhe pse nuk shikoja dot, mendoja pse sme le te qet.
kerkoj shpesh here forca te heci mbrapa dhe me ndodh e kunderta instiktivisht eci perpara Do doja qe te jetoja nje kenaqsi perjet por per te arritur nje tjeer kenaqsi duhet te ecim perpara.Kam frik nje hidherim sepse e di cfare do te thot prandaj dua te vrapoj perpara te jetoj vetem kujtimin e hidhur dhe jo momentin tragjik. gjendem ketu nga 0-25 vjec duke menduar si te ndaloj te sotmen edhe pse per nje ore vjen e nesrmja.kuptimi i te ardhmes eshte ENDRRAT FITOJN MBI KUJTIMET deshirat jane e ardhmja e une e dua te ardhmen
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
E marrė veten me tė mira.
I them vetes se nuk ka qenė e shkruar pėr ty.
Ndaj e dashur mos u trishto.
Krijoni Kontakt