Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 107
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Vlerat humane te popullit shqiptar ?

Po a nuk lexoni dot ?

Ju lutem,,

Bamirsia e saj, dallon si nata me ditėn me shqiptarėt !

Nuk jemi popull human, jem popull egoist, do t'ishte hipokirzi nėse nuk e pranojm kėtė.

Shiqo pak se qfar flitėt per popujt e huaj,
    Po pse mikpritja qe eshte nje nga vlerat me te cilat populli shqiptar krenohet aq shume nuk ben pjese humanizem? Apo nuk e kemi vlere kete ne. Perveē kesaj ndihmen ndaj mikut shqiptaret e kane patur te theksuar, por kjo po venitet ne kohet e sotme. Flas per Shqiptaret ne Shqiperi. Edhe ne Kosove gjithashtu. Per shqiptaret ne trojet e tjera jashte Shqiprise nuk kam informacion.
    Sa per egoizem, ēdokush eshte egoist, sepse qenia njerezore eshte krijuar per te qene egoiste, qe te ece perpara ne jete. Dhe ēdo komb i botes e ka egoizmin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Si mund ta quaj shtetin Shqiptar Mikpritės, kurse ai largon njerez vetėm pse jan Pakistanez ? Kurse ne tjetren an, dekoron Qytetar Nderi, serb te cilėt vėrtet i ben dem kombit shqiptar.

Si mund ta quaj shtetin Shqiptar Mikpritės, kurse ai largon njerez vetėm pse jan Pakistanez ? Kurse ne tjetren an, dekoron Qytetar Nderi, serb te cilėt vėrtet i ben dem kombit shqiptar.
    Mikprites me nje njeri te dyshimte? Pse pranon nje mik kamikaz qe te hyje ne shpi si mik e ta shperthej shpine? Nga ata njerez eshte e padiskutueshme qe ta bejne kete gje. Kane dhene prova.
    Sa per shtetasin serb nuk di te jete dekoruar ndokush nga ata qe i ka bere dem kombit.

Une flas per traditat e popullit jo per qeverite qe kane lakun e huaj ne fyt.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Kan gjetur bomba ? Kan gjetur armatim ? Mos u tall tash edhe ti,

Dyshimėt e vetme vien nga partit e ndikuara te fes krishtere. Aq me pak misionar islamik, e aq me i paster behet terreni per te konvertuarit e ri ne krishterizem.

Po ne arabi, misionare katolike kishte para pak kohesh, qe shpertheu nje kamikaz? Nuk me kujtohet sakte periudha e shperthimit megjithate po te duash fakte i publikoj por jo ne kete teme. Nuk po permend irakun, afganistanin, ku islamiket vrasin njeri tjetrin. Keto po qe nuk jane vlera humane.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    E qfar kerkojn misionarėt ?

Normalisht, ti ndihmojn besimtaret e tyre.

Nė Arabi nuk ka tė krishter,

Nė Afganistan... gjithashtu,

Qe dmth, misionaret e krishter kan shkuar me qellim qe ti ngacmojn pak !

Kjo eshte e padrejt !

E qfar kerkojn misionarėt ?

Normalisht, ti ndihmojn besimtaret e tyre.

Nė Arabi nuk ka tė krishter,

Nė Afganistan... gjithashtu,

Qe dmth, misionaret e krishter kan shkuar me qellim qe ti ngacmojn pak !

Kjo eshte e padrejt !
    Un te bera pytje. Nuk bera asnje pohim.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Baptist,... emėr fetar, Zhan Baptisti,... flet kundėr besimit mė tė madhe nė Shqiptari !

Cuni,
    Cuni, ky eshte nick-name dhe nuk ka asnje lidhje me kurrfare besimi. Ne fakt kuptimi i ketij ti themi emri nuk ka asnje lidhje me religjionin, per me teper ky emer per sa me takon mua mund te kete kuptimin "Ai qe ze lepurin ne gjume", arsyen pse feja e ka marre ne librat e veta kete emer per te krijuar histori trushperlarese te popullit qe e quan kope te veten, -mua thjesht nuk me intereson.

Ti tani po me flet per statistika - te cilat nuk ekzistojne. Shqiptaret besojne ne shqiptari dhe ne ardhmerine e tyre kombtare kush me shume e kush me pak duke iu referuar zhvillimeve te reja te rrerthanave dhe kushteve ne te cilat ata jetojne. Ky eshte besimi i me i madh shqiptareve kudo qe jetojne.

Per sa i perket religjionit asnjehere ne histori nuk eshte bere sondazh para se gjithash ne lidhje me te besuarit e individeve qe perbejne kete popull - por ti sigurisht i ke lexuar ne ate librin i cili i ka te gjitha pergjegjet ne bote gjer ne diten e sotme dhe pervec kesaj i ka pergjegjet e asaj qe do te vije miliarda vjet me vone madje -deri ne fundin e koheve"
    POr ti e di me mire se une dhe gjithe lexuesit tjere ketu se kjo eshte GENJESHTER e thene hapur dhe ne menyre te paturpshme.

Por une te siguroj se probabiliteti empirik eshte se mbi 70% te shqiptareve kudo qe jane ne kete bote fene dhe besimin e kane relikt te trasheguar i cili u qendron barre mbi supe, e jo religjion.

Lafet tua jane genjeshtra te paftyre dhe sulm i drejtperdrejte kunder ndjenjes komtare te shqiptareve me qellime te pastra armiqsore.

Mua le te me vret kush te doje, le te me vras edhe nėnėn time, un besoj nė drejtėsin e Zotit, sepse tek ai eshte Kthimi i ēdo krijese, prandaj, edhe e jotja (besove apo nuk besove, nuk qon peshe)
    Zoti nuk ekziston. Prandaj mos ki frike se ai nuk te vret. Por nje njeri me bindje si tuat dhe motivacion egoist do te vras tjetrin ne emer te zotit per dobi te vet personale dhe nje armiku i cili ka per synim te te pushtoje nga brenda ne kembim te mjegulles dhe llafeve te kota.
    Viktima e pare e ketij satanizmi ishte nje shqiptare heroine e cila vdiq duke mbrojtur identitetin e saj kombtar.
    Dhe nje kafshe e atij lloji i cili vret nenen e femijeve ne emer te nje zakoni te identitetit harap eshte deshmia me e qarte se drejtesia se zotit nuk ekziston.

Lirimin nga errersira e ben keta djelmosha si un qė ja bėrem Hallall jetet tona kombit Shqiptar duke luftuar Kosovė/Luginė...via..Maqedoni ! E jo Terezat e Kalkutės me ndihmat e atyre qe dėrguan raketa pėr nė hapsir !
    Une nuk po e shoh ate liri askund. Ja sa i paftyre mund te behet nje genjeshtar i cili para te tjereve e ka ushqyer veten me genjeshtra helmuese.

Lufta jote eshte e drejtuar kunder shqiptareve dhe quhet tradhti.

Nuk ekzistijne "terezat" oj krijese satanike e mohues i gjakut te stergjysherve por nje Tereze e vetme. Ajo me vepren e saj humane ndaj femijeve qe drejtesia e zotit tend i lejon te vdesin nga uria per shak se nenat nuk kan gji ti ushqejne ka bere qe populli yne i cili megjithate kishte bile buk per te ngrene dhe nenat tona ushqim te majftueshem sa te mos u shtjerrojne gjinjte nga urija ashtu qe te vdisnim edhe ne pa u rritur, i ka sjelle ketij kombi me teper krenari se cdo shqiptar qe ka lindur dhe vdekur deri ne diten e sotme e prej qe mbahet mend kjo jete.

Vetėdijsimi qė nuk jam serb, u duk kur maqedonasit, dhe serbėt shkatrruan mbi 350 xhamia qe datojshin prej 13/14 ! E shkatrruan, nė vend, filluan te ndėrtojn Katedrale, e sot nė ato katedrale shqiptaret i dhijn nė to ! (Shiqo Prishtinėn)
    Te mos jesh serb nuk deshmon se je shqiptar!
    He more arap, kjo qe po thua ti eshte deklarate e hapur e vetmashtrimit se nuk je shqiptar. Sepse ka serb musliman te cilet vetdijsimi yt i marre i konsideron vellezer. Xhamija dhe kisha serbe nuk e kan fare dallim, -xhamija eshte kishe me minare e, e kisha xhami me kumbonare.

S'eshte kultur ? Jo s'eshte kultur, jam kundėr, po ēti besh jem shqiptar, dhe kem gjakun e nxeht saqė me 17 mars te vitit 2004 nuk hezituan disa te ngriten ne maje te kishave per tua thyer Kryqin !
    Me urdher te popave serb prej Hillandari dhe me qellim te shtyerjes se zgjidhjes se qeshjtes se statusit te Kosoves dhe forcimin e enklavave serbe deri ne shkeputje dhe shthurje te sovranietit te Kosoves para se te shpallet shtet.

Mos po do te thuash se je ti njeri prej atyre qe me 10-13 mars 2004 i vune flaken hillandarit mu ne zemer te kishes se uzurpuar serbe ku nuk ka shkelur kembe shqiptari prej shekullit 14?

Ti je serb musliman, ce cka je ti!

Cfare kulture o gjak humbur? Kush te pyeti per kulture?

Prap kam qen dhe jam kundėr, po jem Shqiptar, dhe hakmarrja eshte diqka primordialae ne jeten ton, do t'them qe na kan len te parėt

Ej... degjo pak,... ti s'je shqiptar ! E din pse ? Sepse s'ke asgje te perbashkėt me shqiptaret. Ju jeni nje komunitet krishtero-ateist qė njihuni te gjithe, dhe vini e na shitni pallavra kėtu. Realiteti eshte ndryshe nga bota virtuale. Te dini.
    Me kend je kah flet o mendje cthurur, kujt po i pergjigjesh kush te pyeti per idiotizmet e budallaqet qe po flet, mos po i pergjigjesh ndonje shkrimi te tjeterkujte? Se une s'te kam pyetur asnje fjale nga keto magarlliqe qe po bluan.

Hakmarrja eshte dukuri serbe e kishes serbe dhe nuk ka lidhje me kurrfare shqiptarizmi e me idiotesite e fjales 'primordiale' qeti as e kupton cfare eshte.

Une nuk jam kurrfare komuniteti, arapo - Une jam shumice! -Komunitete jeni ju kafshet e sekteve judeje. Une jam komb. Une ta kallli edhe kishen edhe xhamine pa u mendu dy here si me e kalle nje shtalle se mua nuk me lidhe asgje qe preket me identitetin dhe qeshtjen time kombtare me ato gjurme te simboleve pushtuese.

Edhe nuk kam mbetur une te me tregoj nje tradhtar 'dje' i konvertuar ne jevg se si eshte realiteti. Sa ta bejme shtetin shtet do te na dale kohe te merremi edhe me juve... ahere e mer vesh ti cili eshte realiteti, dhe a eshte kjo toke ARBERORE toke serbe apo harape.

Se feja e shqiptarit eshte shqiptaria dhe mjer ai qe e harron.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Un pres qe te behet ky "shteti" Shtet !

Do e pash realitetin me sy, do e pash se si njerzit do te futen ne fen e Zotit !

Do e pash gjithashtu veten duke ikur, larg,. sa me larg kesaj toke arberore, po-po, ARBRORE THASH !

Ky eshte PREMTIM nga shumica !

Do e pash se qfar eshte Shqiptari nė tė vėrtet !

Do te ēmendesh, Zhan,

keriē arabie,mos shpreso se feja jote e qelbet do marri ndonjehere frenat e pushtetit.

feja e shqiptarit eshte shqiptaria,mjere ai qe e harron.....do te ta shtypim koken,morracak i peshtire shkretetire,jevg i felliqur.

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Nena Tereze vleresohet per shpirtin e saj apo per famen e saj?
    Nga fisniku-student nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 19-03-2009, 20:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •