Tė lumt e faleminderit ajzber pėr kėto foto qė i ke ndar me ne!
Apolloni ka qen Ilir .
Ky perėndi Ilir-shqiptarė pėrmendet edhe tek Etrurėt, qė jan Ilir tė shpėrngulur nė veriun e Italis sė sotme.
Kili
SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
[QUOTE=saura;2077840]Prifterinjte nuk kane ekzistuar ne ato kohe ,kemi qene pagan.po ju a kujtoj se ju nganjehere i beni lemsh gjerat ,duhet te jeni shume emotiv.[/QUOTE
nuk dua ti thartoj trut me paditurin tuaj
feja pagane ka pasur personat qe i sherbenin edhe quheshin shenjtor=ierea=prift
Keto dite do te ju sjell''Apollonia 2''materiali eshte shume me interesant se i pari pasi kisha me teper kohe per ta njohur me mire gjeografine e Apollonise.
Dija eshte injorance e mesuar.....
Por ri ore alfeko mos na bej me qesh ,ti lexon ndonje gje posht e lart dhe na e sjell ketu sipas menyres tende ,si ai shkrimi me alfabetin etrusk.Une per ate qe se di them sedi,nuk jam sharlatane qe te marr persiper gjera qe duhet fjala shume studiusve per te thene fjalen e tyre .
Nqs ke bere ndonje studim mbroje tezen tende , (qe nuk me duket ) drejtohu atje ku eshte vendi jo ketu ne forum .anonim.Kjo eshte rruga qe bejne studiusit ,qe ti i merr neper goje deri tek akademija e shkences.
Po na lulezojne shkencetaret tani gjithandej,dhe letrat e ushtareve qe i shkruajne njeri tjetrit
na jan bere interesante.
Apllonia 2
Po sjell disa pamje te murit rrethues te qytetit nga ana jugore e tij
Vashdojme me murin rrethues
Dikur ne Tirane benim xhiro apo shetisnim ne bulevard,si duket e paskemi zakon te lashte te shetisim.Kjo eshte shetitorja e Apollonise.
Krijoni Kontakt