Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Fifa world player kete vit?

Votues
65. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Adebayor (Arsenal)

0 0%
  • Aguero (Atletico Madrid)

0 0%
  • Arshavin (Zenit)

0 0%
  • Ballack (Chelsea)

1 1.54%
  • Buffon (Juventus)

4 6.15%
  • Casillas (Real Madrid)

4 6.15%
  • Deco (Chelsea)

0 0%
  • Drogba (Chelsea)

0 0%
  • Eto'o (Barcelona)

1 1.54%
  • Fabregas (Arsenal)

0 0%
  • Gerrard (Liverpool)

2 3.08%
  • Ibrahimovic (Inter)

4 6.15%
  • Iniesta (Barcelona)

0 0%
  • Kaka (Milan)

5 7.69%
  • Lampard (Chelsea)

0 0%
  • Messi (Barcelona)

24 36.92%
  • Ribery (Bayern Munchen)

3 4.62%
  • C.Ronaldo (Manchester Utd)

16 24.62%
  • Terry (Chelsea)

0 0%
  • Torres (Liverpool)

1 1.54%
  • Van Nistelrooy (Real Madrid)

0 0%
  • Villa (Valencia)

0 0%
  • Xavi (Barcelona)

0 0%
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 78
    Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Pa marrė parasysh tė dyjat i fiton Ronaldo.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Dmth te votojme per ekipet jo per individin.
    Shume pergjigje e goditur.

Keta bejne si mjeshtra kot pa lidhje... Une lojtarin personalisht nuk e dalloj te trofet qe ka fituar, por te menyra si luan, ate cfare jep ne fushe..... Ne fund te fundit futbolli eshte nje loje kolektive, jo individuale. Dhe po te flitet per loje individuale.... 3 Ronaldo nuk japin dote me teper s'e LEO MESSI.

Pak rendsi ka topi i arte apo fifa world player....... MESSI ESHTE LOJTARI ME TALENTIN ME TE MADH QE KA PARE HISTORIA E FUTBOLLIT.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin

Keta bejne si mjeshtra kot pa lidhje... Une lojtarin personalisht nuk e dalloj te trofet qe ka fituar, por te menyra si luan, ate cfare jep ne fushe..... Ne fund te fundit futbolli eshte nje loje kolektive, jo individuale. Dhe po te flitet per loje individuale.... 3 Ronaldo nuk japin dote me teper s'e LEO MESSI.

Pak rendsi ka topi i arte apo fifa world player....... MESSI ESHTE LOJTARI ME TALENTIN ME TE MADH QE KA PARE HISTORIA E FUTBOLLIT.
    Po ju bej nje pyetje, perse ngjireni dhe lodheni. Nuk duken aftesit e nje lojtari ne baze te trofeve qe ka fituar si individ. Jane dy lojtare te tjere shum te medhenje si Pele dhe Maradona qe nuk kane fituar asnje trofe individual dhe historia i shkon te dyve ketyre nga pas. Nuk po them qe keto jane dy me te medhenjte, nuk jam tifoz Spanjoll as i Barcelones po tifoz Gjerman dhe i Bayern. Po Lionel Messi do jete ai lojtare qe do quhet Evolimi i futbollit, sic beri Darwin Evolimi i Njeriut. Prandaj mendoje se do te behet lojtari me i mire ne bote, dhe ne te gjithe historin. Naten e mire dhe suksese me tej ekipit me simpatik ne bote.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    [I]por Messi i tregoj C.Ronaldos nė fushė pėrballė njėri tjetrit se cili ėshtė mė i mirė, si nė gjysėm finale qė luajtėn Barca vs. Man Utd gjithashtu dhe nėpėr ndeshjet e mėdha. (Le tė dalė ndonjėri e tė thotė ēfarė ka bėrė dhe po bėn akoma C.Ronaldo nė ndeshjet e mėdha)? Nė cilėn ndeshje tė madhe ka luajtur mirė dhe ka shkėlqyer?
    C'beri Messi kunder Manchesterit? 0. Nga Ronaldo erdhi goli i Manchesterit. Ronaldo s'ben shume ne ndeshje te medha, ben vetem gjera te vogla, si gola psh.

Citim Postuar mė parė nga Mariachi Lexo Postimin
    Lojtar si Lionel Messi nuk njeh historia e futbollit...
    Eshte e vertete kjo qe thua ti, vetem Saha mund te jete lojtar tjeter qe mund ti afrohet per nga pergatitja fizike. Megjithese Saha eshte i vjeter tani dhe ska faj qe griset si flete gazete.

Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    E kam shkruajtėr mė lartė dhe po tė pyes pėrsėri nė cilėn ndeshje tė madhe C.Ronaldo ka shkėlqyer deri me sot qė ka qenė i dalluar kundėr Arsenal? , Chelsea?, Liverpool ne kampionat, nė Europė kundėr cilės skuadėr tė madhe shkėlqejti?
    Pse ca dashke ti te bejne lojtaret, ta marrin topin ke porta e te bejne gol ke porta tjeter. Ca kerkohet me shume nga nje lojtar ne fushe se goli? Ate ka bere Ronaldo kunder ketyre ekipeve qe permende ti GOL! Messi vjen verdalle si pordha neper breke edhe ubububu sa lojtar i mire. Goli dhe rezultati eshte ajo qe eshte me rendesi ne nje ndeshje.

Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin

Eshte menyra se si ka luajtur Ronaldo qe ja ka sjelle si te gjitha trofete INDIVIDUALE dhe ato me ekipin.

Talent se ve une ne dyshim qe e ka Messi, po une ve te bardhen mbi te zeze Messi <<<<<< Ronaldo 2007/2008. Me vone te shofim. Kaq.

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Une do doja shume ta merte kete titull ETO'O ose Messi.

Citim Postuar mė parė nga interX Lexo Postimin
    Une do doja shume ta merte kete titull ETO'O ose Messi.
    Nuk ka asnje shans Eto'o.Eshte oportunist si Heny....
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

C. Ronaldo ka shume mundesi kete vit cmimin sepse sezonin e fitur fitoi edhe 2 trofe me Manch UTD
    Always the best

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210

Scolari: Cfare ke Ronaldo?
    Ronaldo: ėėė t`gjithe po thonė se Messi me i mire se une ėėė
    Scolari: Epoo.. edhe une jam i atij mendimi

Pas disa diteve C. ronaldo e kupton te verteten, dhe e gjen zgjidhjen.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga km92 : 07-12-2008 mė 06:55

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Po nuk e vendos dot topi i arte lojtarin e madh , as fifa world player nuk e vendos. Pse Buffon , Beckham , Del Piero , Maldini , Totti , Giggs , Zanetti , Henry etj nuk jane ne eliten e futbollisteve? Buffon psh nuk ka top te arte por eshte portieri me i mire ne Bote. Edhe Pipo me Raulin kane me shume gola se te gjithe ne kompeticionet Europiane por nuk kane top te arte.
    Si perfundim Messi mbetet lojtar shume i mire ( se i madh do te behet kur te jete paraqitur mire ne me shume se 4-5 sezone , gje per te cilen jam i sigurt ).
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Kete trofe do ta marre C.Ronaldo ka qene lojari me i mir kete vite.

Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cristiano Ronaldo
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 374
    Postimi i Fundit: 26-04-2014, 17:42
  2. Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo
    Nga KOKASHTA nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 16:09
  3. Cristiano Ronaldo fiton ''TOPIN E ARTĖ'' - 2008
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 07:26
  4. Cristiano Ronaldo fiton ēmimin "FIFPro World Player"
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 30-10-2008, 07:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •