Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anëtarësuar
    08-06-2008
    Postime
    325

Gazeta e Tiranës, mbi 1 muaj me uebsajt të hakuar

01.11.2008

Ka mbi 1 muaj qe websajti i Gazetes se Tiranes eshte hakuar nga nje grup hakerash serb por akoma askush nga stafi nuk ka marre mundimin ta ktheje faqen ne gjendjen e meparshme.
    Ne faqe akoma qendron shkrimi i hackerave mes te cilave edhet fjalet "Kosovo is Serbia".

Nuk kishim ndermend te shkruanim kete lajm pasi kjo do te ndikonte negativisht ne imazhin e gazetes por pas mosreagimit mbi 1 mujor te pergjegjesve te gazetes per te rregullur faqen, vendosem ne kete menyre te lajmerojme dhe senzibilizojme pronaret e gazetes, qe ti hedhin nje sy faqes se gazetes se tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 14-11-2008 më 11:21 Arsyeja: Fshirje e adresave.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    kjo gazet ka vdekur, nuk botohet me. Prandaj, kur t'i skadoje domaini hiqet banneri i hackimit.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Edhe arsyeja qe ata munden ta 'hakonin' ishte sepse administratoret e fqes nuke benin update versionin e cilido skripti qe perdornin (duket qarte se perdornin nje te gatshem). Te hakosh dicka te tille eshte nje gje shume e thjeshte.

Dhe keta e mbajne veten per hakera te medhenj
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Cloud , Përshëndetje.

Mbase qenka shum e lehtë pse nuk shkonë ti t hakosh një faqe sërbe ? , të lutem vetëm jo JOOMLA '1.5' , këta kan expolitat e vetë , tërë kohen meren me skanimin e faqeve Shqipëtarëve , dhe hakerojnë ,hakuan edhe Digitalb ata i njoftova unë , se ishin në gjumë.

Kaloni bukur.
    - Imagination is more important than knowledge.

i/e regjistruar Maska e interX
    Anëtarësuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    hackera te mire... hmmm nuk e di se cfare kuptoni me kete fjale!!!!
    Keta nuk jane te zotet te bejne gjera te mira, dhe bejne gjera te keqia! Si i thone asaj fjales...te prishesh eshte e lehte, te ndreqesh eshte e veshtire.
    Ne kete fushe edhe te prishesh eshte pak e veshtire dhe keta ja kane mare doren. Megjithate te besh gjera te mira eshte edhe me e veshtire...ndaj per mua jane thjesht njerez qe skan me c'te meren!
    Se shkruajten ata "Kosova eshte Serbi"...dhe vertet ashtu do jete!!!
    Ja me thoni: cfare mendoni per njerez qe rrine para kompjuterit (kush e di sa kohe harxhojne) thjesht per te prishur nje sit qe nuk i prish pune askujt????

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga Beran Lexo Postimin
    Cloud , Përshëndetje.

Mbase qenka shum e lehtë pse nuk shkonë ti t hakosh një faqe sërbe ? , të lutem vetëm jo JOOMLA '1.5' , këta kan expolitat e vetë , tërë kohen meren me skanimin e faqeve Shqipëtarëve , dhe hakerojnë ,hakuan edhe Digitalb ata i njoftova unë , se ishin në gjumë.

Kaloni bukur.
    Ne fakt eshte shume e lehte (ajo cka bene me gazeten e Tiranes). Une s'po gjykoj c'fare kane bere ne vende te tjera, une po gjykoj per faqjen e gazetes. Faqja e gazetes ishte OUTDATE komplet, gjeja me e thjeshte eshte te besh exploit nje te tille. milw0rm ka pothuajse te gjithat exploitet e reja.

Persa i perket Digitalbit, nese ata perdorin nje skript te bere vete, atehere eshte pergjegjesia a tyre ta bejne me te sigurte. C'ka mesa duket se paskan kryer detyren mire.

Me vjen keq, por une e coj veten aq poshte sa te 'hakoj' faqje interneti. Njerezit pa nje jete merren me ato pune. sice dhe ti duhet ta dish, te shkaterrosh eshte me e thjeshte se te ndertosh. Puna e tyre s'eshte dhe aq e veshtire ne krahasim me krijuesit e faqjes.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

Tema të Ngjashme

1. Rama: Berisha në pushtet, fundi jonë
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 08:53
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Barbaria Komuniste
    Nga Lexuesja në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 23-10-2006, 06:48
  4. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  5. Intervistë me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •