Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar Maska e evalt
    Anëtarësuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga Cloud Lexo Postimin
    Windows Vista ishte update nga Kernel 5 ne Kernel 6. Nuk eshte kerneli ajo qe kerkojne njerezit, por funksionaliteti. Inovacionet nuk jane pikat kyce.

Sa per dijeni, Vista kerkonte hardware marramendese kur doli per here te pare dhe te gjithe nuk e pelqenin. Ky nuk eshte software, ky eshte OS. OS s'duhet te kete kerkesa aq te medha per hardware. Ja perse Windows 7 do te kete kerkesa me te uleta, ky ishte qellimi kyc i ketij OS (Operating System) te ri.

Modifikimi ne Taskbar eshte nje inovacion me permasa te medha. Mund te kerkosh ne Google sepse ka shume gjera te reja.

Shume njerez kane komentuar se Windows 7 ofron shume gjera te reja ne pre-betan. Pale ne betan qe do te dali shpejt. Prit derisa ta mbarojne. Une kam nje vezhgim pozitiv ndaj Windows 7, ndryshe nga Vista.
    jam dakort me ty

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Uroj qe kete here te nxjerre ndonje gje tamam, se me ate Visten ja futi kot Microsofti. Ishalla eshte pak me e kuptueshme per perdoruesit fillestar, se vallaj te Vista ngaterrohen dhe ata qe kane kohe qe perdorin PC e jo me te rinjte, qe nuk dine c'te bejne aty.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Anëtarësuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Uroj qe kete here te nxjerre ndonje gje tamam, se me ate Visten ja futi kot Microsofti. Ishalla eshte pak me e kuptueshme per perdoruesit fillestar, se vallaj te Vista ngaterrohen dhe ata qe kane kohe qe perdorin PC e jo me te rinjte, qe nuk dine c'te bejne aty.
    Ti po e ben Visten labirint.
    Nuk eshte e vetet qe eshte i ngaterruar.
    asnje ose asgje nuk lind perfekt me kalimin e kohes permirsoher gjithçka ,siç ndodhi me SP! te vistes e permiresoj.

Sfidoj kushdo te me thote se Windows xp pa sp ishte apo eshte perfekt.
    Pas SP 2 u prmiresua.

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Sipas teje, Linux distros ose Mac OSX ja fusin kot se nuk jane te perdorshem? Pthuajse shumica njeh vetem Windows XP... atehere OS-te e tjera s'jane te perdorshem?

Per ata qe nuk i mesojne termat mekanikisht, te gjitha jane te thjeshta. Ti mund te flasesh per ata qe s'njohin termat dhe i mesojne permendesh pozicionet e programeve etj. ne Windows XP, ata s'do te ambjentoheshin dot tek Vista ose 7.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

Anëtarësuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga Cloud Lexo Postimin
    Sipas teje, Linux distros ose Mac OSX ja fusin kot se nuk jane te perdorshem? Pthuajse shumica njeh vetem Windows XP... atehere OS-te e tjera s'jane te perdorshem?

Per ata qe nuk i mesojne termat mekanikisht, te gjitha jane te thjeshta. Ti mund te flasesh per ata qe s'njohin termat dhe i mesojne permendesh pozicionet e programeve etj. ne Windows XP, ata s'do te ambjentoheshin dot tek Vista ose 7.

Ke te drejt.
    Me sa po shoh . shumica e komenteve ne kete teme jan te kota. sepse askush nuk ka eksperience me OS te ndryshme.
    Sipas ketyre MacOS dhe Linux u dashkan hedhur ne kosh te plerave sepse nuk jan te thjesht per tu perdorur hmm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Quditem me ksi njerz qe hyn neper forume vetem per te gjykuar te tjeret. Pse pe merni me kaq vrull punen Windows 7 kur dihet qe esht shum heret per me komentu ne detaj punen e nje beta/sistemi. Pritni se besoj qe do ti vije koha prap ksaj teme pastaj do te flitet me ndryshe.

evalt meqe paske shum pervoje ne sisiteme oprative, kam ber nje pytje tek nenforumi per mac shto aty ndihmen, eksperiencen tuaj faliminderit.

Anëtarësuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga cvcx Lexo Postimin
    Quditem me ksi njerz qe hyn neper forume vetem per te gjykuar te tjeret. Pse pe merni me kaq vrull punen Windows 7 kur dihet qe esht shum heret per me komentu ne detaj punen e nje beta/sistemi. Pritni se besoj qe do ti vije koha prap ksaj teme pastaj do te flitet me ndryshe.

evalt meqe paske shum pervoje ne sisiteme oprative, kam ber nje pytje tek nenforumi per mac shto aty ndihmen, eksperiencen tuaj faliminderit.
    Mos vall tema eshte kjo me emer ( Si të instaloj Mac OS X? )
    Nese po , mund te jap ndonje ide.

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga cvcx Lexo Postimin

Ne fakt ne po komentojme mbi pre-beten e Windows 7. N.q.s ti mendon se pre-betat ose betat nuk duhen komentuar atehere faqjen e medha is c-net, zdnet etj. qenkan komplet idiote? Pse sipas teje nuk duhet komentuar ose eshte shume heret?

evalti eshte i sakte. Ti po tregon se nuk je ne gjendje te japesh komente. Sipas teje, me ke do ta krahasojme ne Windows 7-ten? Si mund ta gjykojme dicka pa e krahasuar me dicka tjeter? A je ne vete? Lufta e OS, a e di c'eshte? Qysh nuk hyn Mac OSX dhe Linux ketu? Hyn qe cke me te.

Boll me pyetje
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Adobe nuk lejon Microsoft të ofrojë PDF falas
    Nga edspace në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-06-2006, 16:30
  2. Google Talk, programi i Google për chat
    Nga qoska në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 12:42
  3. TCPA - kompjuterat e rinj
    Nga Elvis-BG në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 03-03-2004, 17:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •