cka ka lidhje menduh thaci ne ket ra§t?menduh thacin nuk e mbroj,por aj a§ komunen nuk e ka ne dor a§ policin,faiji duhet lip te ne gith populli,maqedoni kur te §heh qe nuk ban mir me vllaun ten aj ta zhduk,ran partit e na prun ketu ku jeni
cka ka lidhje menduh thaci ne ket ra§t?menduh thacin nuk e mbroj,por aj a§ komunen nuk e ka ne dor a§ policin,faiji duhet lip te ne gith populli,maqedoni kur te §heh qe nuk ban mir me vllaun ten aj ta zhduk,ran partit e na prun ketu ku jeni
po mos haro edhe komunjarin e vogel ali ametin,,,,,e me e keqa ne citimin tend eshte se del ne mbrojtje vojvodave tetora un nuk e dij me cfar qellimi frigohesh nese po trego te cojme ne mbrojtje djelmoshat e paster shqiptare qe nuk i frigohen as edhe plumbit....e more vlla me vejn keq per kete kot shprasti qe ke...e dij edhe un se ata jan tifoz por ne kete menyre ata tregohen mafioz dhe nacioshovenist me parulla te tilla...vere gishtin ne kok dhe logjiko para se te postojsh gjera qe prekin ceshtje madhore
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
Patjeter cdo gje ta larmoni me politike![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Faruk
E permenda Menduhin per tu tallur me postimin tend. E di qe as Menduhi as Aliu s'kane te bejne fare me manifestime te tilla te cilat as mund t'i ndalin e as t'i nisin.
Une nuk dal ne mbrojtje te Vojvodave, une thjesht tregova realitetin si e shoh une. Jane nje grup huliganesh te ri te cilet festojne 20 vjetorin e krijimit te Tifozerise se Teteksit. Kenget qe kendohen nga ta jane antishqiptare, dhe une e denova kete akt, por per te treguar gjendjen reale te probabilitetit te nje kercenimi real m'u desh te terhiqja nje paralele me kenget qe Ballistet kendojne sa here qe fitojne ne ndonje sport Shqiperia apo Shkendija.
Une nuk kam frike nga Vojvodat sepse ata s'perbejne kurfare rreziku per mua, e as askush tjeter s'duhet te kete frike, sepse ata jane nje dore njerezish qe bejne si te forte kur dalin ne kesi raste, nderkohe qe po ua plase kembet s'i sheh nga ikin nga frika.
Ceshtje madhore na qenka festa e tifozerise???![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Hehe kan bo parada.. po nfund u ka dal keq..... ene ku thuhet se jan rahur disa Ballist seshte e vertet po shkijet i kan rahur pas lojes .. nje grup prej 50 vet pi Drenoveci ....
Bufii
=Alienated;2065612][B]Sepse atehere Tetova s'kishte nevoje per VOJVODA te vegjel, e kishin VOJVODEN E MADH NE PUSHTET - Menduhin. (kjo per t'iu pergjigjur me idiotesi pyetjes me idiote qe kam lexuar ndonjehere mbi nje ndodhi si kjo)
Alienated pergjigja jote eshte pergjigje idiotike e nje pytjes shume te logjikshme. PO ja qe kemi idiota si ti...
Krijoni Kontakt