Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-10-2008
    Postime
    41
    cka ka lidhje menduh thaci ne ket ra§t?menduh thacin nuk e mbroj,por aj a§ komunen nuk e ka ne dor a§ policin,faiji duhet lip te ne gith populli,maqedoni kur te §heh qe nuk ban mir me vllaun ten aj ta zhduk,ran partit e na prun ketu ku jeni

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Nė kohėn kur ne Ballistėt organizonim sende tė tilla kėta as qė dilni nga shtėpia e le mė tė organizojnė dicka, mirėpo ashtu rrodhėn punėt dhe ja qė e bėjnė njė gjė tė tillė, nuk pėrjashtohet edhe pėrkrahja qė u jepet nga vllada maqedone.
    po po shume e sakte,,patjeter qe kane perkrahje nga qeveria organizimet e ketilla sllaviste....
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Sepse atehere Tetova s'kishte nevoje per VOJVODA te vegjel, e kishin VOJVODEN E MADH NE PUSHTET - Menduhin. (kjo per t'iu pergjigjur me idiotesi pyetjes me idiote qe kam lexuar ndonjehere mbi nje ndodhi si kjo)

VOJVODAT jane tifozet e Klubit Futbollistik Teteks nga Tetova, ashtu sic jane BALLISTET e Shkendise apo KACAKET e Renoves, dhe s'kishin si te benin parade kur ishte Menduhi ne pushtet sepse para do ditesh ka qene pervjetori i 20 i themelimit te klubit te tifozeve.

Eshte e pahijshme qe leshojne sllogane antishqiptare, por nuk me duket aspak si ndonje kercenim serioz sepse te njejten sjellje kemi shfaqur dhe ne Ballistet (shqiptaret ne pergjithesi) sa here qe kemi patur ndonje manifestim te ketille, ose ndonje fitore te madhe te shqiptareve.

Te mos harrojme fitoren e Shqiperise ndaj Greqise kur ne qender te Tetoves kerciten dhe kallashnikovet, dhe festa qe zgjati deri ne oret e mengjesit neper rruget e qendres duke bertitur SHQIPERI - SHQIPERI, e duke bere parulla te tipit KUQATA SE PRODAVA (per ata qe s'e kuptojne, kjo fjali eshte ne gjuhen sllave dhe dmth SHTEPIA SHITET - aludon tek sllavet qe duhet t'i shesin shtepite dhe te zhduken nga Tetova).

Mos u merzitni shume, jane nje dore e vogel te cilet me siguri kane me shume shoke shqiptare se sa sllave...
    po mos haro edhe komunjarin e vogel ali ametin,,,,,e me e keqa ne citimin tend eshte se del ne mbrojtje vojvodave tetora un nuk e dij me cfar qellimi frigohesh nese po trego te cojme ne mbrojtje djelmoshat e paster shqiptare qe nuk i frigohen as edhe plumbit....e more vlla me vejn keq per kete kot shprasti qe ke...e dij edhe un se ata jan tifoz por ne kete menyre ata tregohen mafioz dhe nacioshovenist me parulla te tilla...vere gishtin ne kok dhe logjiko para se te postojsh gjera qe prekin ceshtje madhore
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Patjeter cdo gje ta larmoni me politike
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    Patjeter cdo gje ta larmoni me politike
    a jan shqiptar lol

shqiptari ne buken kur e ha do me e ngjye me politik
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    po mos haro edhe komunjarin e vogel ali ametin,,,,,e me e keqa ne citimin tend eshte se del ne mbrojtje vojvodave tetora un nuk e dij me cfar qellimi frigohesh nese po trego te cojme ne mbrojtje djelmoshat e paster shqiptare qe nuk i frigohen as edhe plumbit....e more vlla me vejn keq per kete kot shprasti qe ke...e dij edhe un se ata jan tifoz por ne kete menyre ata tregohen mafioz dhe nacioshovenist me parulla te tilla...vere gishtin ne kok dhe logjiko para se te postojsh gjera qe prekin ceshtje madhore
    Faruk
    E permenda Menduhin per tu tallur me postimin tend. E di qe as Menduhi as Aliu s'kane te bejne fare me manifestime te tilla te cilat as mund t'i ndalin e as t'i nisin.
    Une nuk dal ne mbrojtje te Vojvodave, une thjesht tregova realitetin si e shoh une. Jane nje grup huliganesh te ri te cilet festojne 20 vjetorin e krijimit te Tifozerise se Teteksit. Kenget qe kendohen nga ta jane antishqiptare, dhe une e denova kete akt, por per te treguar gjendjen reale te probabilitetit te nje kercenimi real m'u desh te terhiqja nje paralele me kenget qe Ballistet kendojne sa here qe fitojne ne ndonje sport Shqiperia apo Shkendija.

Une nuk kam frike nga Vojvodat sepse ata s'perbejne kurfare rreziku per mua, e as askush tjeter s'duhet te kete frike, sepse ata jane nje dore njerezish qe bejne si te forte kur dalin ne kesi raste, nderkohe qe po ua plase kembet s'i sheh nga ikin nga frika.

Ceshtje madhore na qenka festa e tifozerise???
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e bufii
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    101
    Hehe kan bo parada.. po nfund u ka dal keq..... ene ku thuhet se jan rahur disa Ballist seshte e vertet po shkijet i kan rahur pas lojes .. nje grup prej 50 vet pi Drenoveci ....
    Bufii

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga bufii Lexo Postimin
    Hehe kan bo parada.. po nfund u ka dal keq..... ene ku thuhet se jan rahur disa Ballist seshte e vertet po shkijet i kan rahur pas lojes .. nje grup prej 50 vet pi Drenoveci ....
    Kete edhe un e degjova se shkijet kan hanger qitek prej nje grup afer 50 burra prej drenoveci i kan marit
    Sui generis

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    a jan shqiptar lol

shqiptari ne buken kur e ha do me e ngjye me politik
    Mesiguri politika bon mire per lukth
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    =Alienated;2065612][B]Sepse atehere Tetova s'kishte nevoje per VOJVODA te vegjel, e kishin VOJVODEN E MADH NE PUSHTET - Menduhin. (kjo per t'iu pergjigjur me idiotesi pyetjes me idiote qe kam lexuar ndonjehere mbi nje ndodhi si kjo)

Alienated pergjigja jote eshte pergjigje idiotike e nje pytjes shume te logjikshme. PO ja qe kemi idiota si ti...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tė drejtat e shqiptarėve nė Maqedoni
    Nga Kallmeti nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 10:32
  2. Pr. Dr. Sadi Bexheti vs Hazbi Lika
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 14:08
  3. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  4. Pr. Dr. Sadi Bexheti, kandidat pėr kryetar tė komunės sė Tetovės
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 16:59
  5. Universiteti i Tetovės drejt zyrtarizimit
    Nga s0ni nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 19:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •