Close

Rezultati i Sondazhit: I besoni fjaleve te Kryeministrit qe ne kater vjetet e ardhshme te qeveris vjen BE?

Votues
7. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po kam besim ne politiken Shqiptare dhe do te arijn BE-n

4 57.14%
  • I duhet pun me shum por kjo do te ndodh pas 10+ vjeteve per BE-n?

0 0%
  • JO duhet te ndryshohet politika shqiptare mos te jet kjo e tanishmja!

2 28.57%
  • JO ASNJEHER.

1 14.29%
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Berisha: pas NATO-s në rend është BE

Berisha: pas NATO-s në rend është BE

Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, gjatë fjalës së mbajtur mbrëmjen e shkuara para mijëra qytetarëve të mbledhur në sheshin “Skënderbej”, deklaroi ndër të tjerash, se pas anëtarësimit në NATO, Shqipëria tashmë do të ecë e sigurt në drejtim të Bashkimit Evropian, deri në integrimin e plotë të saj.

“Le t’i garantojmë ata se me reformat e mëdha dhe të gjithanshme, ne shqiptarët do t’i përgjigjemi me besnikëri të madhe të gjitha kërkesave të Aleancës, do marrim pjesë në të gjithë misionet e saj civile dhe ushtarake, të çdo lloj. Ne do të shkojmë drejt zgjedhjeve të 28 qershorit me qëllimin për të zhvilluar zgjedhje të lira të ndershme. Ne do të shkojmë të sigurt drejt projektit të dytë të madh historik kombëtar; integrimit të plotë të Shqipërisë në Evropë”, theksoi Berisha.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

2. #-8
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Duhet shume pune dhe shume kohe!
    "Carpe Diem"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •