....Nje gje me ben pershtypje dhe dua qe te flas hapur ashtu siē i ka hije shqiptarit te flas per "hallet" e tija....
Une po e nis nga Jugu te dashur vellezer...jo pse jam nga Permeti por se po shikoj se aty po ndodh dicka qe neser ose me mire ne nje te ardhme te afert do te na kerkoj te gjitheve ne nje gjykim vetvrases...
Se pari dua ta lidh kete diskutim me nje fakt qe besoj se shume nga ne e dine....ose me mire sot kete fakt po na e bejne "dhurate" politikanet tane te nderuar...Vellezer i shikoni Kishat qe po i nderton "fortposhtersia_e_tij" Janullatosi...Te gjithe besimtaret ortodhoks shiptar e dine se perse behet fjale ne ato kisha...Ato s'jane gje tjeter vecse vegla te Agjentures Greke qe akoma edhe sot vdes per te vene ne jete...projektin famkeqe Anti-Shqiptar "Megalide"-ja ....Me vjen shume keq kur shikoj tek ngrihen keto mostra vrastare edhe shteti yne rri duar kryq kur ne Jug po harohet gjuha shqipe...kur ne Jug vlefta e monedhes kombetare nuk njihet...kur ne Jug politika behet pro-Greke....Valle kush do i jap pergjigje asaj qe Sot ..ne te gjithe shqiptaret i kerkojme shpjegim..Nuk eshte mallkim nga Zoti te dashur patriote...qe Shqiperia po vuan akoma nga hallet "e vjetra". Me thoni a eshte shqiptar Ministri i Jashtem i Shqiperise....? kur ne perdite shohim emigrante te keqtrajtuar nga policia...apo kur shohim deputete greke qe bejne fushate elektorale..ne trojet tona..!? Kesaj i thone te vrasim veten me duart tona...Ej shqiptare lerini llafet se ato ikin e i mer era kur thote populli...por shikoni ēa po behet me ne ..Ate qe te paret tane e mbrojten me gjak..sot ca pseudo -politikane e shesin...heshtin kur pyeten...dhe akoma me keq e mohojne....Kshu i nderuar x-President Mejdani a i jepet nenshtetesia nje kapo spiuni si Anastas Janullatos?...Ndoshta ke qene i detyruar..por a e ke pyetur njeher vehten se ēfare i ke dhene Shqiperise me kete "xhevahir"...? A te vret sadopak ndergjegjia...qe per besimtaret ortodhoks u ke falur Djallin koke e kembe..? E pra ku eshte vepra jote e mire ketu zoti Mejdani..? apo me falni zoti Nano...?Nderi i ketij kombi me ben te te bej nje pyetje zoti Nano..dhe besoj se dhe ti nuk ke ndonje kundershtim...Po mire mor zoteri i nderuar...kujt ti veme gishtin per keto qe po ndodhin ne Shqiperi..? Apo duhet te heshtim ashtu si e medon dhe ti vete...Jo zoteri nqs ti i ke thene vehtes Jo Shqiptare ...jam UNE....eshte AI....jemi NE....jane ATA te rinjte e Shqiperise qe ne emer te se ardhmes te ketij vendi ..te ketij kombi...te atyre vlerave qe na bejne te jemi krenar per te qene Shqiptar do te themi fjalen tone athere kur ATDHEU e kerkon.... ne te shkuaren e tij... ne te sotmen ...dhe ne te ardhmen e ndritur te Shqiperise...Zoti i bekofte bijt e Shqipes...
per ate Fe dhe Bes shqiptari...
eshte dhe Danjo permetari...
Krijoni Kontakt