Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 64
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400

A jeni dakort për legalizimin e drogës?!

A ESHTE IDE E MIRE QE TA LEGALIZOJNE MARIJUANEN ?DHE SA NGA JU E KANE PROVUAR ATE ?PO JU LUTEM TE JINI TE SINQERTE PER KETE,UNE E KAM PIRE PER SHEMBULL DHE NDIHEM SHUME KEQ KUR E PI .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-08-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    2
    i gjori pinkie! sa me veshtiresi qe genjen po mire mo meqe ndihesh keq mos e pi, cte te themi ne, ti vete e paske fajin qe hem ndjehesh keq e hem e pin. hajde shnet pinko dhe nese te ben dem marjana atehere plasja me koka se te ben kristal nga mend looooooooool
    Dreamss

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    pershendetje, kur ne gje eshte e daluar ka nje arsye..... edhe pytja behet na shkuani listen e te keqijave qe sjell perdorimi i droges???? droga nuk eshte e ndaluar per kapricon e njeriut.... droga eshte e ndaluar per 10001 arsye po une po te jap vetem nje e te tjerat jan te per fshira DROGA ESHTE VDEKJE PURESE....... PRA DRUGA TA MERR JETEN..... po the kete ka nevoje per arsyet e tjera....???????????? eshte sikur te thuash pse ta heqim e te ndalohet "vetevrasja"...............???????? cdo gje qe ndalohet ka nje arsye te fort e me qellimi vetem te mira e fitim prurese per njeriun.....???? now it is you life...... you can do whatever you want to do with it......
    LIFE IS A BITCH AND THAN YOU DIE.......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    pyetja eshte a duhet te ndalohet droga edhe per mjekimet e ndryshme qe perdoret? Cdo gje ka dy efekte pozitive dhe negative, pamvarsisht se ne disa raste sundon e mira dhe ne disa e keqja.

Edhe valiumet jane nje fare droge....biles biles edhe shume me te demshme se sa merijuana. Nuk them qe ajo duhet legalizuar sepse sherben per kurim por n.q.s ajo perdoret nga dikush per arsye mjekesore dhe vetem per arsye mjekesore, nen kontrollin e mjekeve nuk shoh ketu ndonje problem.

Vetem po te jesh budalla mund te provosh drogen per mendimin tim per tu argetuar.

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    pershendetje, po the per mjekim ateher ajo nuk gjuhet me drog me kuptimin e fjales drog por ajo eshte nje ilac nje kurr e kjo eshte krejt dryshe...... e eshte njesoje sikur te thuash A duhet doktoret te perdorin kurra e ilace per kurrimin e njeriut.......???? se drogo a cfare do lloje ilaci eshte kurr e sherruse per njeriun per ate moment e rast..... edhe kur shikon farmacit thuhet Drug-stor pra te gjitha ilacet jan te futura ne farmatik(drugs).......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181
    Te legalizohet sepse ka shume arsye per kete gje tek ne.
    Klima e pershtatshe, stresi i perditshem i njerezve, terheqja e turisteve fqinj dhe atyre me larg dhe fitimi kuptohet.
    Mos kini frike nuk eshte e keqe !
    Une per vete kam qe ne 1995 qe tymos bar per qef dhe deri tani gezoj shendet te plote. Marihuana nuk me ka penguar aspak te mbaroj Universitetin, te mesoj gjuhe te huaja te bej rreth 5 km vrap cdo mengjes, apo te jem shume mire seksualisht. Problemi eshte qe dhe me marihuanen nuk duhet abuzuar (ashtu si dhe me alkolin apo cdo lloj gjeje tjeter ) duhet pasur parasysh dhe ajo qe thote Dr Arqileja " dy spinela ne dite nuk jane aspak te demshe per shendetin perkundrazi"

~GEEdUbbER~ Maska e babyboy
    Anëtarësuar
    18-11-2002
    Vendndodhja
    Washington, DC
    Postime
    22
    TE LEGALIZOHET POSI!!!
    Une per vete e kam provuar dhe vazhdoj ta provoj nga njehere. Vallaj mua nuk me ka bere dem ndonjehere, perkundrazi me ka dhuruar edhe momente fantastike . . .

Perse te legalizohet?

Sepse Marijuana nuk eshte vdekje-prurese, ajo eshte ndryshe nga extasy apo drogat e tjera si cocaine apo H. Nuk mund te vdesesh edhe po te overdozohesh me marijuana. Krahasojeni me duhanin qe vret me qindra-mijera cdo vit apo me alkolin. Une kam ngare edhe makinen nen ndikimin e marijuanes dhe nuk me ka penguar aspak . . .
    http://www.albventure.com

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Kush s'ka durim te prese t'i vije vdekja , le te veje ta kerkoje vete ate ., me droge a ku e di une me cfare.
    Ka akoma nga ata adoleshente qe mendojne "kjo lloj droge nuk eshte e keqe"?
    ...niente che amassi di piu'...

The F Word- Feminism Maska e HootieX
    Anëtarësuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Fundi I Botes...
    Postime
    61
    varet per c'fare droge po flisni. Nqoftese flisni per marijuanen atehere une mendoj se duhet te legalizohet. Per ate pune Kanadaja po ben plane ta legalizoje ate, mesa kemi mesuar ne nga shkolla, me siguri Kanadaja do ta beje marijuanen legale, me mase te vogel dhe per ata qe jane mbi 16 vjec. Neqoftese lexoni gazetat dhe lajmet ne Time Magazine muajin e kaluar kishe disa artikuj per marijuanen. Njeri nga ata ishte 'a eshte marijuana e mire per ty?' Dhe pergigja ishte qe e "mire" nuk eshte por edhe po te jesh njeri me shendet normal as nuk te vret.
    Per ate pune ka plot mjek ne disa shtetet e Amerikes qe japin receta per marijuane per pacientet e tyre. Kta doktore sigurisht dine ca po bejne dhe nuk duan te vrasin pacientet e tyre, kjo duhet te jete prove qe marijuana nuk vret njeri. Ne fakt eshte me e lehte dhe i ben me pak dem trupit dhe trurit se cigarja dhe pijet alkolike. Kur njeriu eshte i pire, tap fare, nuk di c'fare po ben, por kur eshte "high" (ka pire marijuana) di c'do gje ce bo ben.
    ata qe nuk e pelqejne nuk duhet ta bejne kurse ata qe duan ta bejne le ta bejne, kur si vret pse ti ndalojme ne?? ose shteti
    i'm going to love you more than anyone...g

E gjifa Maska e Henri
    Anëtarësuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Hmmm, lajm i ri nga fronti i perendimit: Ne kanada deri ne tre gram mbajtje marijuane me vete quhet per perdorime personale. (deri $60 vlere dmth ose 4-5 dubbies ) dhe e shumta qe mund te hash (ne ambjente publike) eshte nje gjobe. Tre grame e siper konsiderohet si premise per shit-blerje, keshtu qe kur fillon e cenon shtetin, pasojat jane me te medha dhe kalon ne ofense kriminale. Ne Vancouver rritet pot i cilesise shume te larte, organik e komplet i paster. Eshte dhe lire i uruari. Te amerikanizuarve shqiptare do t'u lutesha te bejne ca kerkim vete mbi vetite dhe demet e marijuanes, para se te kercejne e te ndjekin verbazi propaganden amerikane rreth kanadase dhe legalizimit te marijuanes, prapagande qe behet vetem per interesa ekonomike.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •