hi ppl.....un e kam emrin anisa(shkut ani)edhe jam 17 vjece......
ju pershendes te gjithve ne kte forum!!!jeni si shpirtttt!!edhe un si ylllll..muah..muah..
.................................................. .........................
![]()
hi ppl.....un e kam emrin anisa(shkut ani)edhe jam 17 vjece......
ju pershendes te gjithve ne kte forum!!!jeni si shpirtttt!!edhe un si ylllll..muah..muah..
.................................................. .........................
![]()
:@ff I LUV EVERYONE :@ff
Pershendetje moj yll-ka.
Ja kalofsh sa me mire ketu!
Ciao
"Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"
Pershendetje dhe mire se erdhe ne forum Anisa......Ja kalofsh mire e bofsh qef.........Po qeke megjithmen si yll mi dreq.
yyyyyyyyyyyyyuuuuuuuu po ku paske tshame ti mi goc mer amon ti qeke yll bote masn asaj times dihet ajo hihihihih jk mir se erdhe shpirto muah yll si rrush qeke
ani mire se erdheshpresoj tja kalosh kendshem mes nesh. fotografia shume e bukur, jeni shume simpatike, (por here tjeter vish ndonje gje pak me te gjate zemer se do ti cmendesh keta cunat e forumit lol)........
sinqerisht
gerta
hahhahaha korcaprincesh amon re na hoqi petllen fare mu ka mush menja do shkoj ta takoj me 3 ne me 8 hihihihihi ku tshoj un mer amon se mvret ajo qe kom shtat pash nen dhe mfut hihihihhihi
Mireserdhe Anisa
Ja kalofsh mire![]()
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Anisa puuuuuuuuuu si qeke ti ......................................u hutova qe hyra per te pershendetur . Me gjithe ate derr fotoje qe me kishe vene qe ne fillim ...... nejse nejse .. Shyqyr qe na erdhe
p.s. po tani e gjete ti qe u fejova une eeeeeeee??????
:^engjello "Kur tė vdesim ,tė gjithe do tė shkojmė nė parajsė ,
sepse nė ferr kemi qėnė! " :^engjell1
aahahhahaha angel_boy po edhe ti re tani e gjete te fejoheshe...hihiihihi
flm te gjithve per komplimentet dhe mirpritjen....shum te mir jeni edhe ju....
:@ff I LUV EVERYONE :@ff
qyyyy po ti sqeke per tthon Gabele mer amon co ai nick qe ke von mere mi mroje se qeke si shpirt spo di ca me thon mo se jom hutu krejt spo ma bo zemra me thon nai gjo tjeter tani mi goc po mir qe erdhe nforum ne ishalla takona nai dite hihihihi jk
GOOO LEAFS GOOO
Krijoni Kontakt