Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Talking Rregjistrohuni në këtë Universitet Privat dhe përfitoni një celular Nokia FALAS

Një nga çudirat e rradhës së Universiteteve Private në Shqipëri.

Shihni reklamën e një universiteti të quajtur "Vitrina" (mirë që se kan qujt "100 Vitrinat"). Titulli i madh qendror kërkon të të japë zemër: Mos rri, po duku! Ti duhet të dukesh. Pastaj renditen degët që ofron, nga inxhinjeria deri te shkencat politike. Me thënë të drejtë degët janë shumë joshëse, degë me prespektivë, po ajo që e i ve kapakun është celulari Nokia N95 që do të marrë çdo person që rregjistrohet, por ju mos u nxitoni, regjistrohuni të dielën sepse do të fitoni një super dhuratë (sekret!).

Mu me thënë të drejtën m'duket komplet absurde, sa poshtë ka ra shkolla e lartë, e cila pa frikë mund të jetë bërë biznesi më fitimprurës për disa. Çdo dy metra gjen postera universitetesh private të ngjitura nëpër mure, shtylla elektriku, shtylla dritash, hyrje pallatesh, xhama të përparmë makinash. Kush ka dy lek e siguro shkollen e larte tu nejt n'kafe (me kater lek del me nota t'mira).

Ku do ta çojnë arsimin shqiptar moria e pafundme e këtyre universiteteve private, synimi i të cilëve mesa duket është fitimi dhe jo arsimimi i studentëve?
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Një nga çudirat e rradhës së Universiteteve Private në Shqipëri.

Shihni reklamën e një universiteti të quajtur "Vitrina" (mirë që se kan qujt "100 Vitrinat"). Titulli i madh qendror kërkon të të japë zemër: Mos rri, po duku! Ti duhet të dukesh. Pastaj renditen degët që ofron, nga inxhinjeria deri te shkencat politike. Me thënë të drejtë degët janë shumë joshëse, degë me prespektivë, po ajo që e i ve kapakun është celulari Nokia N95 që do të marrë çdo person që rregjistrohet, por ju mos u nxitoni, regjistrohuni të dielën sepse do të fitoni një super dhuratë (sekret!).

Mu me thënë të drejtën m'duket komplet absurde, sa poshtë ka ra shkolla e lartë, e cila pa frikë mund të jetë bërë biznesi më fitimprurës për disa. Çdo dy metra gjen postera universitetesh private të ngjitura nëpër mure, shtylla elektriku, shtylla dritash, hyrje pallatesh, xhama të përparmë makinash. Kush ka dy lek e siguro shkollen e larte tu nejt n'kafe (me kater lek del me nota t'mira).

Ku do ta çojnë arsimin shqiptar moria e pafundme e këtyre universiteteve private, synimi i të cilëve mesa duket është fitimi dhe jo arsimimi i studentëve?
    Jam plotesisht dakort, nuk e di eshte vertet per te ardhur keq kur shikon keto shkollat private (shkolla i thencin se vetem mesim normal qe nuk behet). Nuk e di nese e ka verejtur Ministria e Arsimit kete sindrome apo jane ato qe i kane dhene OK-ein per te hapur keto aktivitete fitim prurese dhe jo konkuruese dhe me nivel te lart arsimor. Se kur flitet per shkoll private do te thot qe te krijone me shum mundesi se sa ajo shteterore dhe ka nje nivel arsimor te lart. Po ketu po ndodh e kunderta qe paguaj leke dhe siguro nje diplome, po sa do tiu hyj ne pune kjo diplome, se po nuk ishe i afte asnjeher nuk do besh gje po sa me shum te rish aq me teper do ti pish lengun.

P.s Me dikca habitem me teper, pse qahen familjet Shqiptare qe nuk kemi lek, dhe kur shikon te gjitha universitetet, kolegjet dhe shkollat 9-te vjecare plote me studente. Mund te them pa frike qe ka me shum studente prane shkollave private se sa atyre shteterore.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    po kthehem ne Shqipni.na jepni ato adresat e konvikteve.
    ps. kom 3500euro

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Imagjino te diplomohesh te ky universitet qe ma merr mendja do te jete ndonje apartament 2 dhome a nje aneks gatimi i marre me qera, dhe pastaj del jashte shteti dhe takon ca te huaj e u thua, "I have graduated from the Glass Case University, besides the diploma they also gave me a cell phone and an I pod".

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Vetem shihni faqen e internetit te keij universiteti, jam dhjere duke qeshur

http://www.fullideasbank.com/

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Duke pare kete universitet me lindi nje ide; do te hap dhe une nje universitet privat. Mendova se njerin nga ballkonet e mia nuk po e shfrytezoj per gje, t'ia bashkoj dhe aneksin e gatimit dhe del universitet tamam.
    Them tia ve emrin "Universiteti Ballkoni me Xhama dhe Aneksi i Gatimit". Qe tani imagjinoj studentet e mi duke u mburrur neper bote-"I am studying at the "Glass Balcony and Kitchen University". Ne fund te vitit do t'u jap te gjithe studenteve nga nje garuzhde dhe nje kavanoz recel falas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ME 3 mij euro blej makine une, jo celular
    pse ca ju duken 3 mije euro ju? Un ktu paguaj $17.000 ne vit (dhe nuk jam out of state..me bie me lire) ju ankoheni me 3.000 euro lool
    Shkolla e partnerit tim beri pothuaj se $50.000 vetem per masters.

mos u ankoni se keni arsim te mire ne shqipri

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    pse ca ju duken 3 mije euro ju? Un ktu paguaj $17.000 ne vit (dhe nuk jam out of state..me bie me lire) ju ankoheni me 3.000 euro lool
    Shkolla e partnerit tim beri pothuaj se $50.000 vetem per masters.

mos u ankoni se keni arsim te mire ne shqipri
    me 50 mij dollare kisha marr vize per ne Kanada, edhe do kisha hap edhe noj biznes.

Do kisha jetu si pasha. Po ku dini ju!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    hahahahahaha! fillimisht me shkollen qe po ben ai e pakta qe do paguet ne vit me punen qe do ket do jet $90.000 kshu qe leket e shkolles rregullohen qe vitin e pare.

Apollyon ik ne canada ik se mbin leket neper peme atie....

per koken time ti je shume funny! lool

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    hahahahahaha! fillimisht me shkollen qe po ben ai e pakta qe do paguet ne vit me punen qe do ket do jet $90.000 kshu qe leket e shkolles rregullohen qe vitin e pare.

Apollyon ik ne canada ik se mbin leket neper peme atie....

per koken time ti je shume funny! lool
    Me 50 mij dollare, do kisha vajt ne kanada, edhe do kisha blejt 10 kilet e para te hashashit ene do i shperndaja, me pas me leket qe do fitoja do blija ekstazi, ene do i shisja, me leket qe do mlidhja do blija kokaine edhe do e shisja, e me pas me leket qe do shisja kokainen do blija gjysmen e kanadase.

Kupto? Kshu nis biznesi.

Edhe kur te vendosja me lene biznesin, do blija noj ishull anej nga xhamajka e do jetoja i lumtur me 7 grate e mia.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Arsimi privat ne Shqiperi.
    Nga AIPR në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-02-2012, 21:48
  2. Kujdes kur flisni me celular apo shfletoni internetin
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2006, 15:14
  3. Thikë pas shpine vëllait për një celular
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-01-2006, 16:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •