Se pari te kerkoj te falur qe s'te jam pergjigjur per nje kohe te gjate kjo per shkak te periudhes se provimeve dhe si rrjedhim te kohes se kufizuar dhe pamundesise per te hyre ne internet.
Vargjet Kuranore jane te qarta megjithate ti thua se mund te kuptohen ndryshe dhe se shpjegimi qe u jepet atyre eshte nje shpjegim jo objektiv i dhene per qellime te caktuara nga dijetaret muslimane. Por edhe i yti komentim mbetet apo jo? Pastaj nga vete fjala dijetare kuptojme se ato qe e kane komentuar Kuranin nuk jane kalamaj por njerez kompetente dhe ata kane dhene edhe argumentet per komentet qe kane bere por duke qene se une nuk posedoj nje tefsir te cilesor si dhe siē e kam pohuar edhe me lart nuk kam njohuri te mjaftueshme per t'i hyre me thelle ēeshtjes them ta leme me mire dhe t'i kthehemi temes. Per kete arsye sapo hapa nje teme ku dhashe ca argumente. Nese do te diskutosh per ēeshtjen e autenticitetit te Bibles dhe qendrimit qe mban Kurani per Biblen atehere do ishte me mire te hapje nje teme te re per kete ēeshtje.
Shendet
Krijoni Kontakt