Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Në ankand makina lodër që vlen sa një Lamborgini

Në ankand makina lodër që vlen sa një Lamborgini

Ja modeli i quajtur “Hot Ëheels” i cili do të dalë në ankand në Bonhams, Los Angjelos. Jazon Arasheben, që krijon bizhuteri për të pasurit e Hollivudit, ka përdorur rreth 3000 diamantë në një vlerë 140 mijë dollarë për modelin e makinës së vogël të garave.
    Dritat e pasme të makinës janë prej rubini, dhe i tërë skeleti i makinës është i ndërtuar me ar 18 karatësh. Makina e çmuar, unike në llojin e saj do të dalë në ankand në Los Angjelos.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Nuk thon kot " C'ben i pasuri habitet i varferi"

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Kta jan budallenj.
    Nejse, skan cbejn, se skan ku cojn as leket. Marrin makina lodra nga 200 mi dollar.

Hajde mendje hajde
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Keta kan ik per lesh.Une me ato lek beja dy kateshe me pshine dhe fush futbolla para + merja Halle Barrin per masazhatore...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Kta jan budallenj.
    Nejse, skan cbejn, se skan ku cojn as leket. Marrin makina lodra nga 200 mi dollar.

Hajde mendje hajde
    S'jan budallenj mer jo, nese ajo makina e vogel e ka koston 100 mij dollare dhe shkojn e ja shesin dikujt per 200 mije dollar, tregon zgjuarsi lol. Kshu e ka biznesi, prodhon per cdo lloj tregu, qe nga varfanjaku me i marum deri te ai qe i fshin qyrret me 100 dollarsh.
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Tani në treg “Supermakinat” të veshura në arë

Makinat janë në krizë........??????? Kjo jo që s’është e vërtetë por s’ka si të ndodh më mirë se sa ti shohësh të veshura në arë. Kjo është moda më e fundit që po ndiqet nga SHBA-të deri në shtetet Arabe. Pjesë e cila po përdoret më shpesh me arë është çatia e makinës, por këtu nuk mungojnë edhe pjesë të veçanta shumë të shtrenjta, të cilat i përkasin të gjithë karrocerisë. Teknika e përdories së arit në makina qëndron në shkrirjen e fletëve të holla të tij me anë të një makinerie të posaçme, me pas kjo shtresë mbulohet me një shtresë boje transparente që e bën më të qëndrueshme arin.
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Ja Dhe Disa Te Tjera

Çun Kavaljer! Maska e Slimshaddy
    Anëtarësuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Albania/Tropojë
    Postime
    310
    Uha persa i perket asaj makine 140 milion dollare vertet ja vlen te keshe nje rrelike te tille ne koleksionin tend mua po me pelqene ne te vertet fort ajo makine..!! PS: Flas gjithmone per te pasurit
    Mendja Është Dhuratë - Shfrytëzimi i Saj Mrekulli!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •