Close
Faqja 40 prej 40 FillimFillim ... 30383940
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 398 prej 398
    Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    N'kete grup ksiha fut Dimmu Borgir...

Me teper postova qe ta aktivizoj temen...

A ka metallca ktuu :P
    "Effort creates intelligence."

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-03-2012
    Postime
    5
    Mon. Alisa nuk shkruajn me ketu cunat e metalit i ke ne vend tjeter lol

Gjithsesi te pershendes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2011
    Postime
    14
    Nuk degjoj shume death metal (te paster).. Me teper degjoj bandat e melodic death metal, sic jane Dark Tranquility, In Flames, Insomnium, COB..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alonan100 : 07-03-2012 mė 14:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2011
    Postime
    14
    Nga folk metali degjoj Ensiferum, Turisas, Korpiklaani

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Metal dhe Rock degjoj me shume se 25 vite por ajo cka me kall daten eshte se kur nuk kane iden per Metalin. Une kam tatuazhe me logo te grupeve dhe njera eshte me SLAYER qe kur e kane pare ne fillim me benin pyetje ne qoftese kjo eshte pentagrami dhe kunder zotit dhe ju pergjigjesha PO
    Keshtu qe gjithmone ka pasur paragjykime kunder meje si racist, nacist, antikrishti etj por se kam rruar e as se rruaj
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Metal dhe Rock degjoj me shume se 25 vite por ajo cka me kall daten eshte se kur nuk kane iden per Metalin. Une kam tatuazhe me logo te grupeve dhe njera eshte me SLAYER qe kur e kane pare ne fillim me benin pyetje ne qoftese kjo eshte pentagrami dhe kunder zotit dhe ju pergjigjesha PO
    Keshtu qe gjithmone ka pasur paragjykime kunder meje si racist, nacist, antikrishti etj por se kam rruar e as se rruaj
    nese ndegjon Rock qe 25 vjet edhe je nga GL. at'here me siguri qe njifemi .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2011
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Pershendetje,

Jan te "lezetshem" keta tipat sepse thone gjith kete :"heavy/thrash/death metal jane muzika me e cuditshme dhe me e pavlere qe ndonjehere do te egzistoje...
    Ndegjimi i kesaj muzike te ben te jesh depresiv, pesimist, te ben te kesh shikim negativ per jeten, kam ndegjuar shume raste per vetevrasje shkaku i ndegjimit te ketij lloj zhanri...
    sidoqofte, ky eshte thjesht mendimi im, pershendetje..."

dhe pastaj mbasi dalin ne koknluzione te perfunduara sic jane llojet e shkrimit te cituar, ja fusin edhe nji "ne fund te fundit eshte vetem mendimi "im".

Ajo qe shkruajtru eshte vertet. Fatkeqesisht njeriu eshte i predispozuar te paragjykoj gjerat ne siperfaqe thjesht nga paraqitje. Per kete lloj mentaliteti nuk ka shume rendesi se cfar egziston ne thellesi.

Shpenhaur ka thene "Ata qe nuk kane veprimtari te mjaftueshte perbrenda (menodore) shume here mundohen te kompensojn me argetim dhe veprimtari fizike"

te pershendes me nji nga grupet e mia me te preferuara

http://www.youtube.com/watch?v=tjZpq...yer_detailpage

Duku nga nje here tek Tema "kenga qe bo degjoj" bieri dhe "shoket" sote per sote jemi nga dy a tre metalista atje...
    rrymat e tjera prekin vetem tema sic jane dashuria, problemet personale, etj etj.... ndersa metali prek tema me te thella si politika, fete, jeta, vdekja. shumica e njerzve fatkeqesisht jane te asaj idese qe metali eshte muzike e pavlere sic e the dhe ti edhe as qe e marrin mundimin te pakten ta degjojne tekstin e nje kenge metal..

P-51 Maska e heimat
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    Wir schützen die Heimat
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga benitaa Lexo Postimin
    nuk jam metalare dhe skam qene ndonjehere. Maksimumi ndonje balade por metali me ben keq per veshet e tipin qe kam

Thjesht pyetje. Fytyren pse duhet ta lyeni si vampire apo te vdekur?
    Pse flitet gjithmone per gjak, helm, therje, gjak, vdekje etj etj kshu gjerash "te sikletshme" ne metal?

Etj etj... por po ndaloj vetem tek keto te dyja.
    flm
    ftyra lyhet pėr mi mshef puērrat.
    n'gadi

Faqja 40 prej 40 FillimFillim ... 30383940

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •