Close
Faqja 35 prej 40 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 398
    i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anėtarėsuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    heavy/thrash/death metal jane muzika me e cuditshme dhe me e pavlere qe ndonjehere do te egzistoje...
    Ndegjimi i kesaj muzike te ben te jesh depresiv, pesimist, te ben te kesh shikim negativ per jeten, kam ndegjuar shume raste per vetevrasje shkaku i ndegjimit te ketij lloj zhanri...
    sidoqofte, ky eshte thjesht mendimi im, pershendetje...
    Besnik, muzike pa vlere dmth pop, R&B, Rrok alternativ, Hip Hop(kjo eshte ne krye te kotesirave), techno, dance, house, Drum and bass(dhe te gjitha gjinite qe i perkasin ketij tipi gervishjesh te disqeve), muzika e tanishme shqiptare(ajo e kopjuar nga kenget popullore ballkanase. Nje shembull i thjeshte: Bukuroshi Shpat kasapi eww) , muzika e Top Fest dhe te tjera qe transmeton Top Albania Radio(megjithese kam gati nje vit pa e degjuar fare), Regatoni shqiptar(dhe i huaj normal). Shkurt, cdo gje komerciale.
    Muzika qe ja vlen duke u nisur nga fillimi i koherave jane: ajo klasike, rroku klasik(i vjetri, shume i bukur), dhe cdo derivat i rrokut sot pervec atij alternativ dhe amerikan(sepse ska gje tjeter vetem se dy nota ne kitare qe te gervishin veshet).
    Sa per dieni, kjo lloj muzike kendohet per njerezit e thjeshte me probleme(te gjithe dmth) dhe nuk e ka vrare kush veten ngaqe ka degjuar heavy metal(qe ne fakt te ben te ndihesh mire kur je i depresionuar) por jane pasoja te tjera shoqerore psikologjike qe te detyrojne te vrasesh veten, dhe ce do qe fatkeqesisht kur nuk ndihesh mire kete muzike te vjen te degjosh.

Do isha shume e lumtur sikur te na tregoje se cili zhaner eshte i preferuari yt(nese eshte Hip Hop atehere mos u pergjigj fare). Ah se harrova, Blues dhe jazz nuk jane te keqija por nuk degjohen tere kohes sepse te merziten.

Respekte
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Nė Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga Besnik.S Lexo Postimin
    heavy/thrash/death metal jane muzika me e cuditshme dhe me e pavlere qe ndonjehere do te egzistoje...

...ahahhaha....po me ndegju ket muzik q'do i dyti shqiptar , me ndegju nji shumic e shqiptarve ket muzik ...po flas per shumicen e shqiptarve qe po ndegjojn - Leonora , Adelina , Zanfina , Genta, Ciljeta , Elvana , Blero , Get-a , Shpata , Sinan-a , Mahmut-a , Ermala , kejt kta shqiptar qe i ndegjojn keta kengetar qe i permenda , me ndegju ket lloj muzike Heavy / Trash / Death / Sped-Metal , mendoj se kjo muzik e talentuar e Humb Magjin qe e ka .

heavy , Trash , Gothic, Pogresiv, Black , ejt. smundet me ndegju qdo Shqiptar, kjo muzik seshte per Katunar .

O SA MIR ME QEN SHQIPTAR! Maska e Besnik.S
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga crudelia Lexo Postimin
    Besnik, muzike pa vlere dmth pop, R&B, Rrok alternativ, Hip Hop(kjo eshte ne krye te kotesirave), techno, dance, house, Drum and bass(dhe te gjitha gjinite qe i perkasin ketij tipi gervishjesh te disqeve), muzika e tanishme shqiptare(ajo e kopjuar nga kenget popullore ballkanase. Nje shembull i thjeshte: Bukuroshi Shpat kasapi eww) , muzika e Top Fest dhe te tjera qe transmeton Top Albania Radio(megjithese kam gati nje vit pa e degjuar fare), Regatoni shqiptar(dhe i huaj normal). Shkurt, cdo gje komerciale.
    Muzika qe ja vlen duke u nisur nga fillimi i koherave jane: ajo klasike, rroku klasik(i vjetri, shume i bukur), dhe cdo derivat i rrokut sot pervec atij alternativ dhe amerikan(sepse ska gje tjeter vetem se dy nota ne kitare qe te gervishin veshet).
    Sa per dieni, kjo lloj muzike kendohet per njerezit e thjeshte me probleme(te gjithe dmth) dhe nuk e ka vrare kush veten ngaqe ka degjuar heavy metal(qe ne fakt te ben te ndihesh mire kur je i depresionuar) por jane pasoja te tjera shoqerore psikologjike qe te detyrojne te vrasesh veten, dhe ce do qe fatkeqesisht kur nuk ndihesh mire kete muzike te vjen te degjosh.

Do isha shume e lumtur sikur te na tregoje se cili zhaner eshte i preferuari yt(nese eshte Hip Hop atehere mos u pergjigj fare). Ah se harrova, Blues dhe jazz nuk jane te keqija por nuk degjohen tere kohes sepse te merziten.

Respekte

1) per HipHopin jam shume dakord se eshte e pavlere, por per R&B, POP, TECHNO...muzika e top festit.... e cka tjeter nuk permende nuk jam aspak dakord se jane te pavlera...
    2) sa per informate degjoj rock, por degjoj country rock, degjoj rock te viteve 80,90 e keshtu me rradhe, dmth rrjedhimisht themi se paskam njohuri per muziken, apo jo...
    3) permende se kete muzike e ndegjojne njerezit e thjeshte me probleme, kur jane ne depresion, nuk ndihen mire,, e keshtu me radhe, po pra, ate po e thosha une, rinia ka gjetur kete zhaner si lloj sherimi nga depresioni e ne fakt, me ndegjimin e kesaj muzike ti futesh ne depresion edhe me shume (pa dashje), thjesht, kjo muzike nuk te jep nje pozitivizem per jeten, vete ngjyra e zeze te cilen shumica e veshin tregon per natyren e muzikes, pra e zeze, negative...
    Pse te mos ndegjojme ndonje rryme tjeter kur jemi ne depresion, te clirohemi nga mendimet e keqija, te shohim se jeta akoma nuk ka mbaruar, jeta eshte e bukur, por me ulje-ngritjet e veta shume normale...

p.s. i ceka preferencat e mija muzikore, pra country rock, rock (80,90), hiphop asesi nuk e ndegjoj (i bashkangjitem mendimit tend se eshte e pavlere)
    nga country rock ndegjoj Creedence Clearwater Revival, Bruce Springsteen...
    nga rock preferencat e mija do ti kisha vequar Aerosmith, Bon Jovi, Queen, Whitesnake, AC/DC.

ju pershendes

Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga Rammstein_R Lexo Postimin
    ...ahahhaha....po me ndegju ket muzik q'do i dyti shqiptar , me ndegju nji shumic e shqiptarve ket muzik ...po flas per shumicen e shqiptarve qe po ndegjojn - Leonora , Adelina , Zanfina , Genta, Ciljeta , Elvana , Blero , Get-a , Shpata , Sinan-a , Mahmut-a , Ermala , kejt kta shqiptar qe i ndegjojn keta kengetar qe i permenda , me ndegju ket lloj muzike Heavy / Trash / Death / Sped-Metal , mendoj se kjo muzik e talentuar e Humb Magjin qe e ka .

heavy , Trash , Gothic, Pogresiv, Black , ejt. smundet me ndegju qdo Shqiptar, kjo muzik seshte per Katunar .
    po a, dmth katunar jan personat qe ndegjone muziken e atyre qe i permende???
    haha je shum qesharak. Asesi nuk largohem nga fakti se muzika shqipe ka disa mangesira, por si mund ti quajm te pavlera muzikat e Kenges magjike 2007 psh??
    Ti permende Adelinen, dhe shihet qarte se ndoshta 1 ose eventualisht 2 muzika te saja i ke ndegjuar. Te preferoj ti ndegjosh ato nga me te vjetrat, te njejten pune beje edhe per Leonoren. Nga ana tjeter ndoshta nuk eshte e puthitshme muzika e Mahmut Feratit me muziken popullore te rajonit ku ti jeton, por asesi nuk mund te quhet e pavlere...

e cka kishe me than per mua, qe kam ndegjuar per heavy/death metal dhe them se e njoh bukur mire, por nga ana tjeter nuk i kam lene anash edhe muziken shqipe (pa Shpata e disa te tjere)???

sipas asaj qe ti sapo permende, une duhet te isha qytetar i Katunarizuar , apo jo??? hahaha

p.s. sipas mendimit tend, cilat muzika shqiptare te "qytetarizojn"???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Nė Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    po a, dmth katunar jan personat qe ndegjone muziken e atyre qe i permende???
    haha je shum qesharak. Asesi nuk largohem nga fakti se muzika shqipe ka disa mangesira, por si mund ti quajm te pavlera muzikat e Kenges magjike 2007 psh??
    Ti permende Adelinen, dhe shihet qarte se ndoshta 1 ose eventualisht 2 muzika te saja i ke ndegjuar. Te preferoj ti ndegjosh ato nga me te vjetrat, te njejten pune beje edhe per Leonoren. Nga ana tjeter ndoshta nuk eshte e puthitshme muzika e Mahmut Feratit me muziken popullore te rajonit ku ti jeton, por asesi nuk mund te quhet e pavlere...

e cka kishe me than per mua, qe kam ndegjuar per heavy/death metal dhe them se e njoh bukur mire, por nga ana tjeter nuk i kam lene anash edhe muziken shqipe (pa Shpata e disa te tjere)???

sipas asaj qe ti sapo permende, une duhet te isha qytetar i Katunarizuar , apo jo??? hahaha

p.s. sipas mendimit tend, cilat muzika shqiptare te "qytetarizojn"???

Valla bre Besnik bash katunart e ngojn qat muzik ...ti kshyre neper secilin Kerr(automobil) te Katunarve ndegjohet qajo muzik e qatyne kengetarve qe i kam permend ...

Sa per Adelinen un nuk e di se cilen keng adelina e ka te veten , ajo kejt ika vjedh ika kopju , prej Serbishtes , Greqishtes, Bugaarishtes ...etj ejt ...per mue adelina osht kengetarja ma e deshtuar ne rruzullin toksor .....

edhe njo ...ti thae qe ke ndegju at muzik heavy .,death metall...ti ndoshta e paske ket muzik po pedi per qka e ke ndegju ...kishe mu tregu pak ma i smut kishe un diqka ... kush ndegjon ket muzik se paku ne e kritikon ....

sa per muzik shqiptare asnjo hiq sja vlen mu ndegju , pos disa rock grupev.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rammstein_R : 11-12-2007 mė 20:20

Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Postime
    82

Cool

Valla bre Besnik bash katunart e ngojn qat muzik ...ti kshyre neper secilin Kerr(automobil) te Katunarve ndegjohet qajo muzik e qatyne kengetarve qe i kam permend ...

Sa per Adelinen un nuk e di se cilen keng adelina e ka te veten , ajo kejt ika vjedh ika kopju , prej Serbishtes , Greqishtes, Bugaarishtes ...etj ejt ...per mue adelina osht kengetarja ma e deshtuar ne rruzullin toksor .....

edhe njo ...ti thae qe ke ndegju at muzik heavy .,death metall...ti ndoshta e paske ket muzik po pedi per qka e ke ndegju ...kishe mu tregu pak ma i smut kishe un diqka ... kush ndegjon ket muzik se paku ne e kritikon ....

sa per muzik shqiptare asnjo hiq sja vlen mu ndegju , pos disa rock grupev.
    Rammstein je me i miri hehe

nuk e di pse po i kritikon aq shume "katunart", ti be shoku pe shoh se tu paska perplas rocku per krye e tka hi nkrye se veq rocku mundet me "tqytetarizu". Vaj halli per gjith boten!
    prap pe shoh sa e njeh muziken shqipe dhe prap po vi nkonkluzion se lidhje ama bash lidhje spaske per muziken shqipe, qe osht nje minus i madh per ty, se nje njeri qe sdi me vlersu tvehten, kurgjo nuk osht puna e tij. Ti be shoku paske hi ntripa t`rokut, edhe pe shoh se po vujshe prej frikes se "katunarizimit".
    E sa per at qe e permende se un cka pasna ndegju, shoku, une muj me qen mcusi yt personal per cfardo lloj muzike, se un nuk vuj prej ati kompleksi "katunaresh", une i ndegjoj te gjitha cka kane vlera (normalisht sipas preferencave tmija)
    Kur permende se adelina ka vjedh, pe shoh se e paske pa te TOP RTK mdoket, aty u permend se adelina e pat vjedh ni muzik nga bullgarishtja a serbishtja, nuk e di. E pak me von a e shikove, se ngjys e paske lan? Ajo muzik e Adelines kish qen e "prodhume" para shum kohesh e tash bugarve ju ka ra nmen me vjedh, e na shqiptart qysh jemi, meniher reagojm: "Opaa paska vjedh Adelinaa"...Shoku shko po te them apet ngoji muzikat e adelines ato pak ma tvjetra (nuk jan rock po nuk tkatunarizojn mos u frigo)
    p.s. tpershendes cum cum cum

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Vendndodhja
    Nė Kosoven e pa Rrym...
    Postime
    200
    Rammstein je me i miri hehe

nuk e di pse po i kritikon aq shume "katunart", ti be shoku pe shoh se tu paska perplas rocku per krye e tka hi nkrye se veq rocku mundet me "tqytetarizu". Vaj halli per gjith boten!
    prap pe shoh sa e njeh muziken shqipe dhe prap po vi nkonkluzion se lidhje ama bash lidhje spaske per muziken shqipe, qe osht nje minus i madh per ty, se nje njeri qe sdi me vlersu tvehten, kurgjo nuk osht puna e tij. Ti be shoku paske hi ntripa t`rokut, edhe pe shoh se po vujshe prej frikes se "katunarizimit".
    E sa per at qe e permende se un cka pasna ndegju, shoku, une muj me qen mcusi yt personal per cfardo lloj muzike, se un nuk vuj prej ati kompleksi "katunaresh", une i ndegjoj te gjitha cka kane vlera (normalisht sipas preferencave tmija)
    Kur permende se adelina ka vjedh, pe shoh se e paske pa te TOP RTK mdoket, aty u permend se adelina e pat vjedh ni muzik nga bullgarishtja a serbishtja, nuk e di. E pak me von a e shikove, se ngjys e paske lan? Ajo muzik e Adelines kish qen e "prodhume" para shum kohesh e tash bugarve ju ka ra nmen me vjedh, e na shqiptart qysh jemi, meniher reagojm: "Opaa paska vjedh Adelinaa"...Shoku shko po te them apet ngoji muzikat e adelines ato pak ma tvjetra (nuk jan rock po nuk tkatunarizojn mos u frigo)
    p.s. tpershendes cum cum cum

..Po shoku mu mu ka perplas Rocku per krye pershkak se muzik me te mir se Rocku as qe ekziston ne rruzllin toksor .
    ...Sa per shqip nuk ndegjoj kurr perpos ketyre grupev...

1- Troja
    2- Jerricho
    3- Toxin
    4- Blla Blla Blla
    5-ASgje Sikur Dielli
    6-Lindja
    7- Humus
    8- Gjurmet
    9- Bojken Lako

qeto rock grupe per mua vlejn , sa per tjer kengetar Shqiptar as qe e uli veten aq posht mi ndegju me vjen turp mi ndegju Analfabetat.

....,.ahaahahahha ...Besnik un RTK-n nuk e kshyri kurr ...po me vjen keq shum qe e paske kuptu ashtu ....ani top rtk ...ahahahahah...qe kurr sikam kshyr muj me te than 5 min e kam kshyr heren e par kur ka fillu edhe mo kurr see kam shiku se qfar muzike qesin aty , ekam pa qfar topliste katastrofale ka ....

...cilat keng te adelines me te vjetra e ki fjalen kur ka qen femij ? apo kur ka nxjerr album ne 1995 -1996 ....nji album qqe e ka me kenge te vjedhura prej Prodigy ...ahahaha...ne at koh Adelina ika pas idhuj "Red Hot Chili Peppers" si dhe shum eshte inspiru nga kenget e tyre ....dhe ne at koh ia ka ber muziken "Virusi" i Elites 5 ...hajni ma i madhi muzikes n'ballkan ...leje shoki shko qeter kujt shiti men .

....ahahahahah ....nese ti je msus per mu ....Un per ty jam Akademik i Muzikes .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rammstein_R : 12-12-2007 mė 21:35

Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Postime
    82

Cool

..Po shoku mu mu ka perplas Rocku per krye pershkak se muzik me te mir se Rocku as qe ekziston ne rruzllin toksor .
    ...Sa per shqip nuk ndegjoj kurr perpos ketyre grupev...

1- Troja
    2- Jerricho
    3- Toxin
    4- Blla Blla Blla
    5-ASgje Sikur Dielli
    6-Lindja
    7- Humus
    8- Gjurmet
    9- Bojken Lako

qeto rock grupe per mua vlejn , sa per tjer kengetar Shqiptar as qe e uli veten aq posht mi ndegju me vjen turp mi ndegju Analfabetat.

....,.ahaahahahha ...Besnik un RTK-n nuk e kshyri kurr ...po me vjen keq shum qe e paske kuptu ashtu ....ani top rtk ...ahahahahah...qe kurr sikam kshyr muj me te than 5 min e kam kshyr heren e par kur ka fillu edhe mo kurr see kam shiku se qfar muzike qesin aty , ekam pa qfar topliste katastrofale ka ....

...cilat keng te adelines me te vjetra e ki fjalen kur ka qen femij ? apo kur ka nxjerr album ne 1995 -1996 ....nji album qqe e ka me kenge te vjedhura prej Prodigy ...ahahaha...ne at koh Adelina ika pas idhuj "Red Hot Chili Peppers" si dhe shum eshte inspiru nga kenget e tyre ....dhe ne at koh ia ka ber muziken "Virusi" i Elites 5 ...hajni ma i madhi muzikes n'ballkan ...leje shoki shko qeter kujt shiti men .

....ahahahahah ....nese ti je msus per mu ....Un per ty jam Akademik i Muzikes .

kurkush shoku nuk tha se nuk ka muzika ma tmira se rocku, un jam ai qe nuk i pelqej heavy metal/death metal e keshtu me rradh, mpaske keqkuptu. Ato rock grupe shqiptare i degjoj edhe un me shum kenaqesi keshtuqe skam pse tkundershtoj aty...
    e dyta, per top rtk spo flas hiq, se qysh pe kuptoj une ti te kokshe ni person shum i ngritur, ti spo kshyrshe ckado, top rtk e qasi sene, ti je permi krejt, ato jon palidhje e keshtu me rradh... krejt dakord, skam cka me shtu, ti me "top rtk-ja" nuk mirresh, OK, mbaje mendimit tend (edhepse une as qe e levdova, veq kesh tuj tkalxu per at muziken e adelines, po nejse krejt dakord )
    e sa per at se ti kishe me qen akademik i muzikes per mu, nuk ka shansa shoku, , po nejse tpershendes edhe shpresoj se me aq e perfundum lojen"shkruaj ti- replikoj un". Tpershendes

lol ēa po thush mori?
    s'hec mullini kur shtin gurė me blu... ju nou.

enivej, qi don(i) pėrjetim maksimal t'muzikės (cit. "rrooohk") bonja kshtu: lshoji exodus edhe pėrdor ndėgjojse n'zo maks. (varėsisht prej ndėgjojseve munesh mi ja ul zonin pėr ni shkallė a dy, se tona t'kruhet veshi), fillo prej bonded by blood (nqs i ki n'qarkullim edhe demo't e mahershme, aq ma mirė, viq munohu mi ndreq edhe ato senet te vol. con. se del shumė e distortume) edhe jepi vetės ni thrash attack, pėr nxemje. dejsa mrrin te pleasures of flesh, lutna qi s't'dhem qafa, po viē osht n'fazėn fillestare t'nxemjės - mgjth mundohu mu koncentru n'muzikė edhe mi lon trunin mi procesu ēdo notė t'mundshme, kah chemi-kill nėse ja nis me t'dhimt qafa dmth qi ki punu mirė, nqs jo, so me randsi, shpresojmė qi spaku i ki vnu veshin. nejse, boll me qafėn, n'kofsh dash i jep kokmshurje edhe matanej, po n'ketė pikė osht me randsi mi ndi ritmin e exodus, edhe kur ja nisėn me tu qu tėrqetht te force of habit, viē rri me ni vend edhe ndigo. Qeshtu e qetson qarkullimin e adrenalinės edhe e harmonizon temperaturėn e trupit me ato t'ambientit (nėse mas 5 min ja nis me nirth, osht shej e mirė), mgjth tash n'ketė pikė trunin e ki n'therra, t'gatshėm me e pėrbi ēdo informatė t'mundshme prej ambientit. kjo o kohė shumė vendimtarė, edhe tash i hek exodus (ose ēfarėdo materiali t'dobishėm tėrqeths's), edhe lshon diēka t'tipit aarni edhe umbra nihil. qetu e len imagjinatėn me t'shku pėrtej dritarės, edhe osht patjetėr e nevojshme me nejt n'terr, edhe k'tu e lshon zonin n'maks. pa marrė parasysh ēfarė ndėgjojshe ki, se pėrndryshe s'arrihet efekti; e len vetin mu ambientu me tripat e artistit pėrkats edhe e qet trunin jashtė kutie, me kohė, nėse ndigjon me vėmendje, tingujt kanė me t'u reverberu n'krejt trupin, edhe e pėrjeton vujtjėn, knaqėsinė, zemėrimin e kongės dyfishė ma shumė, edhe mos meno pėr sene t'pėrditshme. meno pėr materiėn e zezė, ose krymbin n'mollė (ēkado qė t'dokėt ma atraktive edhe intriguse). masi qė e kryn materialin, ndale muzikėn, edhe mos ndigo kurgjo mo. valėt e muzikės kanė mu oshilu si eko n'vesh tonin, edhe kjo t'qet n'hiperaktivitet, je i aftė me bo diēka efektive, p.sh. me lexu. kah ora 3 e natės flej gjumė .. se ēohėn djajtė.

kah ora 3 e natės po e ka dhe alternativėn tjetėr me vnu Deceased psh Morbid Shape in Black e me e pasu me Absu - Hallstatt e Manannan, n'kėt seri, pėr me plotėsu klimaksėn lol

Faqja 35 prej 40 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •