Close
Faqja 24 prej 40 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 398
    Kjo mė erdhi me faks.

----------------

Qarkore e Ministrisė Minerare
    Dega e Shpėrndarjes sė Rėndė
    n.1/2006 i 29.03.06

Udhėzim operativ pėr ndryshimin e metodės shpėrndarėse tė mineraleve tė rėnda.

Nė pėrshtatje tė kushteve tė reja, Ministria Minerare, Dega e Shpėrndarjes sė Rėndė, e shikon tė arsyeshme tė ndryshojė metodėn e shpėrndarjes, duke krijuar qarqe njėqendrore. Qarku i parė, qė kėtu e tujte "Hekur-nikeli" marrės i pėrhershėm i shpėrndarjes, pėrpilohet si vijon:

Behemoth; darwin; Legjion, vampmirela666; Slayerized; Crukthi; Doktorr Sakica; asmodeo; Securidad; Margot; Epirjoti; live fast; hi, ryder; morbidangel;

Qarku i dytė, qė kėtu e tutje "Kromi", pasiv, pėrpilohet si vijon:

dimegeni; hyperspeeeed; CountGrishnackh; tom; Cyclotomic; Dr Rieux; StormAngel; Evis; aldotr; denku; Albioni; DarklinG; dave-murray; DeLiRiUm TrEmEnS; Dera; Gunnar; Katatonia; lenci; muzafer; panchovilla; RoniSotiri; Vlad III Tepesh; Darius; mad; princ egersira; XimiD; Ihti; KoRn_; metalmania; Narcissa Malfoy; Skidpa; DuPI_I_KeQ; FsHaTaRi; Kinezja; metalheart;

Shpėrndarja kryhet gjithnjė nė hekur-nikel. Qarku i kromit nuk merr shpėrndarje pėrveē nėse kėrkon veēanėrisht pėr ēdonjėrėn. Secili anėtar i kromit mund tė kėrkojė kalimin nė hekur-nikel, pėr shpėrndarjet e ardhshme.

Tė gjithė shpėrndarėsit pajtohen me udhėzimin nė fjalė, i cili hyn nė fuqi menjėherė, mė 29.03.06.

(V/MM-DSHR/29.03.06 - FZ. 1.06, fq.1/7)
    Alle Serben müssen sterben

i/e regjistruar Maska e Evis
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Ne purpur...
    Postime
    32
    Ja ku u ribera aktiv
    Per te gjithe dashamiresit e doom metal ne vecanti depresiv funeral doom ,Shape Of Dispair,Nortt,Tyranny,Vedova,My Dying Bride...

Vazhdimi heren qe vjen se kom leksion tani

doom forever pra...
    I am the cosmic storms
    I am the tiny worms
    I am fear in the night
    I am bringer of light

Citim Postuar mė parė nga Evis
    Nortt

Deeds of flesh? Unė propozoj Immolation. Kam nėrmen me ngarku tėrė diskografinė e ktyne kėto tre ditė. Ka nanjoni uri apo jeni tė ngop?

ē'menim keni pėr tė funit e Gjymtoj-ėve - Frost, anything that starts with D hehe / e mor nesėr pasnesėr nga njoni. dgjo njeri Grand Magus ktu mėr? kot pėr spec

btw i should throw my face to the pigs

shnajt

Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Ne purpur...
    Postime
    32
    Nortt jane shume tull plako,doja te permendja edhe Unholy qe per fat te keq jane shperbere tani,po bejne nje funeral doom te papare fare,per me shume info mbi grupet doom shkoni tek doom-metal.com ku per cdo grup qe ju intereson mund te degjoni kenge apo dhe te shihni video,Shape Of Dispair i rekomandoj se jane shume mire per funeral doom,gjithashtu pervec emrave qe kam permendur me lart jane edhe Dolorian,Before The Rain,Funeral,NovembersDoom,albumet e para te Anathema Pentecost III Crestfallen IP,Eyes Of Ligeia etj....

tani po degjoj dhe ju persh me : SHAPE OF DISPAIR - ...In The Mist
    I am the cosmic storms
    I am the tiny worms
    I am fear in the night
    I am bringer of light

i/e regjistruar Maska e Crukthi
    Anėtarėsuar
    03-06-2005
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Legjion

Unė propozoj Immolation. Kam nėrmen me ngarku tėrė diskografinė e ktyne kėto tre ditė. Ka nanjoni uri apo jeni tė ngop?

ē'menim keni pėr tė funit e Gjymtoj-ėve

Unholy Cult per mua eshte albumi i tyre me i mire. Harnessing Ruin s'eshte i keq por ka shkuar pak si doom. Mbase Evisit do ti pelqeje...

Une kam qene ne shoqerine e serial killerave keto dite. Tinguj gazmore : MACABRE - Murder Metal dhe serioze : CANNIBAL CORPSE -Kill (asgje e re mbas The Wretched Spawn, prandaj DISGORGE me shuan nostalgjine e CANNIBAL CORPSE te epokes se CHris Barnes).
    Christians & Muslims to the LIONS !!!

Horned Almighty Maska e Behemoth
    Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Grand Magnus - haha. Ne nje interviste qe lexova te ktyre thoshte vokalisti qe vetem para nja 1-2 vjetesh u njoften ne Stockholm keta sepse askush nuk e dinte qe ka grupe Doom nga Stockholm. Ne Stockholm njerzit kujtojne se Doom ka vdekur me kohe dhe e vetmja muzike qe del nga ky qytet eshte DM. Hmmm, ma do qejfi me jetu aty nja 2 vjet, qeka mentalitet i persosur - "As long as Dismember live, Death Metal will reign"

Une s'jom per Doom fare, me ve ne gjum qe me kengen e pare. Eshte si te thuash "Melancholy & pessimism OR brutality & evil" une zgjedh kete te dyten.

Kete jave une kom qen per Black - Diaboli, Baptism, Armaggedon, Pest por sot kom degju Yyrkoon francez. Per mua ky eshte grupi me interesant qe ka dal nga Franca qe prej kohes te Massacra & Laudblast. Pefect mix of Thrash & Death. Ca solo thrashi, riffs te fuqishme dhe vetem per jete koke. Nuk jane brutal DM por jane te furishem. Do ti fus ndonje dite kur te bohem mbare.

Live Fast, a kendun ndonje kenge te vjeter Sinister (Leviathan p.sh.) apo ndonje tjeter nga Diabolical Summoning? Me sa di une asnjeri nga grupi nuk ka ngelur nga ajo periudhe, gjithe ftyra te reja.

Te marten Bolt Thrower. E kishim me ardhe me Gorefest por keta te fundit qekan terhequr.

Cruktho, ska foto nga King Diamond plako. Do jem ne Tirone kur te vijne keta ne Londer. Do ta shofim me videolink direct nga Tirana, haha. Gjynof qe me humbi se nuk i pata pare asnjehere live. Varja, do kem Decapitated/Carpathian Forest/Keep of Kalessin si ngushellim ne maj.
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Ne purpur...
    Postime
    32
    Une s'jom per Doom fare, me ve ne gjum qe me kengen e pare. Eshte si te thuash "Melancholy & pessimism OR brutality & evil" une zgjedh kete te dyten.

Behemoth varet se si e interpreton doom-in lale,ka pjese shume te egra,pastaj po te degjosh My Dying Bride qe per mua jane unik per ate qe bejne kane nje origjinalitet te papare,kane ca pjese black metal ne kenge qe per mendimin tim jane me te bukura se shume grupe qe black te mirefillte,pastaj eshte dhe c`eshtje karakteresh per mendimin tim..

E rendesishme osht qe jemi te mbledhur ketu nga metali dhe me vjen mire per kete se eshte muzike shpirti...

doom forever...
    I am the cosmic storms
    I am the tiny worms
    I am fear in the night
    I am bringer of light

Citim Postuar mė parė nga Behemoth
    Grand Magnus - haha. Ne nje interviste qe lexova te ktyre thoshte vokalisti qe vetem para nja 1-2 vjetesh u njoften ne Stockholm keta sepse askush nuk e dinte qe ka grupe Doom nga Stockholm. Ne Stockholm njerzit kujtojne se Doom ka vdekur me kohe dhe e vetmja muzike qe del nga ky qytet eshte DM. Hmmm, ma do qejfi me jetu aty nja 2 vjet, qeka mentalitet i persosur - "As long as Dismember live, Death Metal will reign"

Grand Magus s'jon doom ere heretik. JB, vokalisti, nigjo death pėr vete. Janė i tip ultraheavy/doom me i stil tė shpejtė agresiv ritmik, unė i quj Diesel hehe. Nejse do i vej t'i nigjoni, sa tė maroj kto kėrkesat e shefit knej :P, bashkė me 5 albumet e Immolation. Kanė i ngjyrim Black Sabbath qė bje msy m'kan thonė, se unė nuk nij Ozzy. kaq pėr tashi.

qe tuj nii Stratovarius Babylon
    Alle Serben müssen sterben

Horned Almighty Maska e Behemoth
    Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Si nuk jane Doom? Une nuk po them Winter. Une i pashe nja 3-4 kenge live nga Underworld, mund te thush si Black Sabbath nga menyra si kendon ai. Per mu Doom ishte ajo, te pakten dhe vete ai ashtu iu referonte muzikes se vet ne interviste. Kishte ca riffs te hajrit por prap => NO SPEED = NO BRUTAL

Po ti cne me Stratovarius!!! Une tani po degjoj Nocturnal Rites "Grand Illusions". Qeka dita per Power Metal sot.
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    lamsh jane bo:bateristi ka kalu vokal,basisti kitare,kurse bateristi eshte i ri.u kane ra floket ma keq se une.
    e di kjo AMPUTATED i kishin perzje kenget me grup tjeter, £8 pagova,po me ngeli fiksim se nuk mora albumin e ri te SINISTER,isha 2 stoned e mora kto plehrat.
    sa per kenget nuk i mbaj men BEHEMOTHO qy ne shqiperi i kam pas ngju dhe skam shume informacion per ta.
    vetem se une i mbaja men me floke te gjata,u kishin ra me keq se une.
    nuk di kush i njeh LUCIFERION tip death me nje black twist,po i degjoj tani DESTROYIN BY WILL brutal po kane ca great guitars dhe sick vocals.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 10-04-2006 mė 22:08
    fuuuuuuuk islaaam

Faqja 24 prej 40 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •