si jeni ndjere kur njeriun qe dashuroni e keni pare ne gjendje te veshtire e skeni mundur te beni asgje per te?
si jeni ndjere kur njeriun qe dashuroni e keni pare ne gjendje te veshtire e skeni mundur te beni asgje per te?
shyqyr qe nuk jam ndodhur ne nje rast te tille !!! eshte me verte nje rast i keq qe nuk ia uroj as armikut jo me te afermit tim!!! pekte ( gjate respekte ) !!! teme e bukur !!! urime !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Z/Znj/. JM, perse na trazon plaget e pambyllura ende?
Si te ndjehemi o derman, si, me thuaj ti? se une nuk di c'te bej me tjeter!
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
Shum keq ndihesh, puna eshte mos ta shprehesh dhe personit qe don ti japesh kurajo..
E lehte nuk eshte por ne syt e tij/saj me mire mos shprehesh gje..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Po Baba qe se ke par nai her gjendje te veshtir si i bahet punes !si jeni ndjere kur njeriun qe dashuroni e keni pa ne gjendje te veshtire ?
Po arriti puna aty pjerdhi i m.... pastaj .
PS: po sesht aspak gja e mire kur ate qe ke prane te ndihet keq .
Asnjehere nuk duhet te themi qe skemi cbejme...! Ne vertet mund te mos kemi cte bejme...por mos te harrojme se nje fjale e jona te dashurve tane i jep ngohtesi , siguri dhe mbeshtetje...nje perqafim apo nje shtrengim duarsh. E cduhet me shume...?Postuar mė parė nga JM
Sjam gjndur asnjeher ne kete gjendje pasi gjithnje kam bere dicka aq sa kam mundur mbase jo sa duhet po dicka gjithnje
Ere mire mire
Vallai po ta shihja duke e raf ndonje do isha kenaqur shumePostuar mė parė nga JM
![]()
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
Postuar mė parė nga JM
Me keq s,kishte ku te vinte
.Jam ndjer si kur ndonjer,por prap e lash ta pinte kupen e helmit deri ne fun
se vetem hidherimi saj do e sillte ne vete dhe do e bente te jete ky qe eshte sot.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt