Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37
    New_GirL
    Anëtarësuar
    17-10-2008
    Vendndodhja
    Peja City
    Postime
    24

Arrow A mund të kthehet dashuria në shoqëri?

A besoni se dashuria mund të kthehet në shoqëri
    pa ndjerë asgjë si më parë (d.m.th pa ndjerë më dashuri ndaj personit që e kemi dashur)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga new girl Lexo Postimin
    pa ndjerë asgjë si më parë (d.m.th pa ndjerë më dashuri ndaj personit që e kemi dashur)
    hhmmm, se kuptoj totalisht pyetjen tende.

Nqs lidhja ka perfunduar per nej arsye apo tjetren, edhe kjo lidhje ka perfunduar me mirekuptim te ndergjegjshem nga te dyja palet, atehere nuk shoh pse mos te kthehet ne shoqeri ish-dashuria.

Por ama nqs lidhja perfundon, edhe njera nga palet ka akoma ndjenja per palen tjeter ka shume mundesi te perdori termin shoqeri thjesht si pretekst per te krijuar mundesi qe te takohet perseri me ishin/en, edhe kur kjo ndodh, shpeshhere kjo lloj shoqerie krijon kalimin e nje nate apo me shume me ishin/en, kshu si padashje, kjo gjithmon ne varet nga ndergjegjia e individid..

i/e larguar Maska e Gloria83
    Anëtarësuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    Per Mendimin tim As qe Behet Fjale nje Gje e Tille. Shoqeria me Dashurine jane te tilla qe Mund te kthehet nje shoqeri ne Dashuri , por jo e kunderta . Jemi njerez te gjalle dhe Kemi Ndjenja , pavaresisht ti thua ska me Dashuri ndaj Personit , por mos harro qe jeni dy , dhe smund te Flasesh per te dy . Gjithsesi me pak Fjale per mendimin tim Jo Kurree........

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anëtarësuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Jo nuk eshte e mundur sepse sado te harrosh cke ndjere per ate person ndjenja nuk zhduket kurre thjesht struket ne nje cep te zemres e mbuluar nga pluhuri dhe kur ti e rishikon ate person ajo ndjenje rizgjohet fuqishem dhe ti duke e pare ate personin nuk do mund ta besh kurre shok por thjesht do vazhdosh te ndjesh megjithese nuk do ja thuash.
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk ma ha mendja vete per faktin sepse nje gje e tille nuk eshte asnjehere e njejte per te dyja palet.
    La vita è bella...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Jo shoqeri te ngushte, por shoqeri "Miredita/Mirembrema" vetem kaq! Me teper jo, se behet xheloze e dashura, edhe skam qejf ta merzis.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    them se po po nuk edi po keto gjermonet e bejn ket gje se kam pa dhe ndigju shume nuk e kan per gje prandaj them qe dhe ka mundsi pse jo?po une personalisht nuk do e beja dot ket gje!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Po mundet
    se nuk djen dashuri ne at person e pra kemi qka te flasim....

Une flas me ishin tim se kam qka te flas , ai ka shup pergjegje nga pyetjet e mija asht inteligjent e une po ashtu ai smundet pa ndihmen time .por dashuri me ska o kry edhe dashuria hargjitet . .....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Hmmm po krejte esenca ose kuptimi i asaj dashurie do te nvarej nga ajo dashuri e me parshme poashtu nvaret cfare lloje dashurie ka qene, nese me te vertete dashuron mendoj se sdo ishte lehet ta shikoje me sy ndryshe - sy te shokut pasi ato djenja ende jetojn brenda vetes sadoqe te perpiqemi do te ishte kohe e humbur, sikur te luftonin kunder vetes dhe sigurisht ne ate menyre do ta shkatronim veten me ato ndjenja, sepse vete prezenca e atij/asaj do ta i ngjallnin ato ndjenja. Kurse nje dashuri jo shum e rendesishme qe kemi pasur si te them ne nje kufi simapti (dashuri jo ne kuptim te plote te fjale) atehere sdo te ndikonte aq shume per nje shoqeri te krijonin, mirepo me mire mbi te gjitha qendron qe te kaluaren ta leme prapa se ajo na ngjalle shum kujtime qe do te na pengonin ndoshta ne te tashmen .
    ... “Unë besoj se përkufizimi më i mirë i njeriut është dykëmbësh përbuzës.’..Fyodor Dostoyevsky..

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Po mund te kthehet.
    Nuk është e çudiçme që dashuri mund të kthehet në shoqeri.

Mendimi ime.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  2. Dashuria në kohën e kolerës!
    Nga _Mersin_ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 06:44
  3. Kur dashuria bëhet sëmundje?!
    Nga Gimi3 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-09-2007, 17:17
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Shoqëria, dashuria, dhe familja
    Nga Arbushi në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 22:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •