Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    celyy , le te hapin shkolla , katolike , protestante , ortodokse , nese ka prej atyre qe shkojn OK.
    Por kjo shkoll duhet ta ket emrin SHKOLLA KATOLIKE - LOYOLA.

Kosova ka 350.000 fillorist , e 300 qe kan pas pare te tepruara i kan dergu femijet me msu gjoja sipas standardeve europiane , por qe jan standarde katolike , misionare.
    E ja psh. ka persona si Edona , qe nuk e dijn se kjo shkoll esht me karakter katolik , kjo duhet me u bo e ditur , me u publiku ne mediume , e pastaj e shofim a dot shkojn 300 nxans.
    a msohet fe ne at shkoll? jo

athere cke si pllet si lop?

ca ransije ka se ca feje jan msust e drejtori i shkolles?

a po i detyro kush ato nxansa me u kthy katolik? jo
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    UNe se kam idene fare per kete shkollen Xhevdet Doda qe thua zotrote. Nese flet me Darius atehere referoju atyre qe shkruan Darius jo cfare thone te tjeret. Pastaj ju me zor doni ti beni gjerat kur nuk jane? AJo tjetra te thote qe ka vellain ne shkolle dhe nuk ka asnje perzjerje me fene ti prape thua shkolle me karakter fetar katolik. Pastaj qe kur Kosova qenka 100 % muslimane? Mesa di une ka katolik dhe te krishtere te tjere plote. APo vazhdoni me ate luften qesharake te numrave. Nuk thoni shyqyr qe eshte hapur nje shkolle kaq dinjitoze dhe te rinjve ju jepet mundesia te studiojne po merreni me e lagu se lagu. Mjer ju per trute qe keni. Do zoti te jeni te rralle se perndryshe ai vend ska per te bere hajer.

Po mire mer zoteri a ma shpjegon pak cfare te keqe ka qe kjo shkolle eshte katolike? Ku qendron problemi dhe cfare te keqijash i sjell kjo gje Kosoves?
    Ti nuk don te kuptosh jaran. Ne nuk jemi kunder shkollave, mirpo ne jemi kunder misinoareve krishter qe vin ktu e gjejn menyra e menyra qe te propagandojn fen e krishter qe te na kthejn "ne fen e te pareve".
    Nese nuk ka ndonje prapavi fetare krishtere kjo shkollë, un jom pro ksaj shkolle, mirpo edhe vet emri i shkolles te tregon se qfar shkolle osht, edhe budalla ma i madh e mer vesh.
    Si do thoshe ti te hapej nje shkoll islamike ne mes te krishtereve ne sarand ?.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    celyy , le te hapin shkolla , katolike , protestante , ortodokse , nese ka prej atyre qe shkojn OK.
    Por kjo shkoll duhet ta ket emrin SHKOLLA KATOLIKE - LOYOLA.

Kosova ka 350.000 fillorist , e 300 qe kan pas pare te tepruara i kan dergu femijet me msu gjoja sipas standardeve europiane , por qe jan standarde katolike , misionare.
    E ja psh. ka persona si Edona , qe nuk e dijn se kjo shkoll esht me karakter katolik , kjo duhet me u bo e ditur , me u publiku ne mediume , e pastaj e shofim a dot shkojn 300 nxans.
    Nqs ato 300 familje kane mentalitetin e nje debili si puna jote atehere pse jo le mos vene ne shkolle te vene ne nje shkolle ku mesohet arabishtja ku mesohet kurani ku mesohen hadithe e sunnete si I quani ju edhe te harojne mos mesojne fare gjuhen e nenes mos mesojne si te shkruajne e te lexojne, mos mesojne matematike fizike kimi etj etj etj. Ju nuk ju vret mendja se ka apo ska katolike ne ate shkolle ju ju shqeteson mendimi se familjet zgjedhin edukimin europjan perpara fese islame. Kur them ju jo ti si person, se ti nuk ke te drejte te flasesh per kete gje se je maqedonas e jo kosovar e me teper nga prizereni qe te kesh goje te flasesh, por keta magjypo arabet e tjere qe nuk duan te edukohen po duan te rine anadollake tere jeten e vet. Ajo eshte shkolle me sa lexova une ne internet nuk thote qe keto shkolla te kene klasa fetare. Shkolla eshte nje institucjon edukues ska te beje me anen fetare edhe nese eshte shkolle fetare quhet medrese ose manastir jo shkolle e pergjithshme. Duhet te dale e njehere ajo shprehja "zgjohu shqiptar nga gjumi zgjohu"

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Po mire mer zoteri a ma shpjegon pak cfare te keqe ka qe kjo shkolle eshte katolike? Ku qendron problemi dhe cfare te keqijash i sjell kjo gje Kosoves?
    Un e dhash mendimin tim , e ai esht le te hapin shkolla katolike , pa problem , por jo te perdorin metoda te fshehta per te mashtru miletin , solla shum fakte , ai drejtori esht misionar katolik , qe duke pas friken se sdot ket sukses projekti i tij , ka zgjedh qe shkollen ta quaj laike , ndersa ne thelb esht shkoll katolike misionare

German Jesuit teaches Christian values in Muslim Kosovo

To teach Christian values in predominantly Muslim Kosovo, Jesuit Father Walter Happel uses a secular facade.

The facade is necessary because only seven years ago the ethnic and religious fighting in the region pitted majority separatist Albanian Muslims against minority Christian Serbs.

Ky zotnia plusss , ben propagand antikombetare .

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Ky eshte nje projekt strategjik afatgjat, qe efektet e para edhe vet ata nuk i presin ne periudh afatshkurte. Ne fillim shum njerz qe nuk jan te mirinformuar per qellimin e keti institucioni jezuit mund te mos e verejn punen e tyre por ne periudhen ne vazhdim kjo do te verhet shum mir.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Ky eshte nje projekt strategjik afatgjat, qe efektet e para edhe vet ata nuk i presin ne periudh afatshkurte. Ne fillim shum njerz qe nuk jan te mirinformuar per qellimin e keti institucioni jezuit mund te mos e verejn punen e tyre por ne periudhen ne vazhdim kjo do te verhet shum mir.
    a po kthe kush kan me zor? jo

kush t'ket qef me u kthy i katolik te kthehet kush do me i net besnik muslimanizmit te rri.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    a po kthe kush kan me zor? jo

kush t'ket qef me u kthy i katolik te kthehet kush do me i net besnik muslimanizmit te rri.
    Eshte mese normale, kush te don besimi eshte i lir dhe njerzit, mund ti bashkohen asaj feje qe deshirojn.
    Por le te jet e hapur e deklaruar dhe ne menyr transparente, qe eshte jezuit dhe pastaj kush te deshirn le te shkon eshte e drejt e secilit. Ne skemi asgje kunder nje gjimnazi jezuit, ose nje shkolle katolike, por ne jemi kunder manipulimeve, qe po behen dhe mos deklarimit te hapur, se kushjan dhe cili eshte misioni i tyre. Ne kemi raste kur misionar te krishter shkojn me fletushka te ndryshme neper shtepi dhe jan te lire askush nuk i ndalon, ne veprimtarin e tyre.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Ti nuk don te kuptosh jaran. Ne nuk jemi kunder shkollave, mirpo ne jemi kunder misinoareve krishter qe vin ktu e gjejn menyra e menyra qe te propagandojn fen e krishter qe te na kthejn "ne fen e te pareve".
    Nese nuk ka ndonje prapavi fetare krishtere kjo shkollë, un jom pro ksaj shkolle, mirpo edhe vet emri i shkolles te tregon se qfar shkolle osht, edhe budalla ma i madh e mer vesh.
    Si do thoshe ti te hapej nje shkoll islamike ne mes te krishtereve ne sarand ?.
    Po kur keta misjonare ju mbanin me buke edhe erdhen u ndertuan shkollat edhe ndertesat gjate luftes e pas luftes a nuk ishit ju ata qe I prisnit me lule e me urime ne rruge e mos u mundo ta pergenjeshtrosh kete fakt se kam qene vete si ne prishtine e ne peje me grupin e shoqates gjermane Nehemia qe mbante 2 nga kampet me te medhaja ne shqiperi e disa kampe te vegjel. Pogradec, Girokaster, Kukes, Tetove, qe e shumicat e kosovareve I transportoi me helikopter deri ne qytetet e tyre. Po pikerisht kjo eshte arsyeja qe une I urej Kosovaret si puna jote se nuk ja dine njeriu pernder. Kalova lumin te dhjefsha kalin. I themi ne nga Shqiperia

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Gjimnazi “Loyola” në Prizren
    Nga forum126 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 18-03-2012, 20:04
  3. Islami Në Trojet Iliro-shqiptare Gjatë Shekujve
    Nga Arber gerguri në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 16:01
  4. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •