sot lexova qe henes kerkon 10 milion euro per podlskin
sot lexova qe henes kerkon 10 milion euro per podlskin
JO SEKS PARA MARTESE
Jo, Bayerni i ka ofruar kantrate deri ne 2010, por ai nuk ka rene dakort, sepse nuk i palqen te vazhdoj vetem nje vit, do te ri me shume.
ja ketu e ke dhe artikullin nga faqa zyrtare te Bayernit. http://www.fcbayern.t-home.de/en/new...c5cdde91b2f38d
Welt Meister 2014
Al Jazera 2 - 3 Bayern Mbaroj loja miqësore mes këtyre dy vendeve.![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
^^Donavan kishte dy asiste ne kete ndeshje
Ribery e mori autobuzin e skuadres per nje xhiro edhe i hoqi qafe nja dy shenja qarkullimi rruges
![]()
Welt Meister 2014
altin lajm i verte ky??????
podolski tek kolni e cuditshme por me kete hap mendoj e ka hup komtaren
JO SEKS PARA MARTESE
Po bre, i vertet eshte, e mori nje xhiro aty te hoteli ne Dubai.
![]()
Welt Meister 2014
Mesfushori i Bayern Munichut, Mark van Bommel, ka thënë se nëse takohen me Barcelonën në finalen e Ligës së Kampionëve, bavarezët do të dalin fitues.
“Të luash me Barcelonën në Camp Nou është ‘tmerr’. Kur ata luajnë në shtëpi janë të jashtëzakonshëm. Mirëpo kur luajnë jashtë Spanjës është ndryshe”.
“Mendoj se nëse luajmë vetëm një ndeshje në një vend neutral ne mund t’i mposhtim. Prandaj mendoj se do të ishte më mirë të takoheshim me ta në finale se në ndonjë fazë tjetër”, ka thënë mesfushori holandez.
/Telegrafi/
Goooooo Bayern![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Ish-trajneri i Bajernit të Mynihut, Otmar Hicfeld, vazhdon të jetë një ndjekës i rregullt i kampionatit gjerman. Në fakt, ai ka folur me superlativa për mënyrën se si po shkojnë gjërat në Bundesligë, ku është rritur ndjeshëm popullariteti
dhe rivaliteti mes skuadrave. Ndërkohë, përsa i përket Bajernit të tij, ai nuk ka komentuar punën e bërë nga trajneri aktual Jurgen Klinsman, por ka pranuar ecurinë e shkëlqyer të skuadrës dhe faktin që janë favoritë për titullin kampion.
E keni ndjekur kampionatin gjerman?
Padiskutim. Unë jam nën drejtimin e një ekipi kombëtar dhe kjo më lejon që të kem kohë për të ndjekur skuadra të ndryshme. Për më tepër, edhe vetë detyra që kam, më bën që të ndjek disa lojtarë zviceranë që luajnë në Bundesligë.
Cili është opinioni juaj?
Bundesliga është përmirësuar ndjeshëm në shumë aspekte dhe më vjen mirë për këtë. Është rritur popullariteti dhe rivaliteti mes klubeve.
Si iu është dukur puna e Jurgen Klinsman?
Nuk jam personi që duhet të komentoj një gjë të tillë, duke qenë se jam edhe paraardhësi i tij. Gjithsesi, mund të them se Bajerni së fundmi ka pasur një ecuri të shkëlqyer dhe kjo i bën ata favoritë për të fituar titullin në Gjermani.
Po në Ligën e Kampioneve?
Mendoj se është një sezon ku ata mund t’ia dalin mbanë. Unë e njoh potencialin e asaj skuadre dhe jam i bindur që mund të triumfojnë në Ligën e Kampioneve. Deri tani kanë pasur një ecuri shumë të mirë dhe thjesht duhet të ruajnë ritmin.
Në kampionatin gjerman, surpriza më e madhe quhet Hifenhaim. Si iu duket?
Me të vërtetë që janë një surprizë shumë e bukur për futbollin gjerman. I kaluan të gjitha parashikimet dhe arritën të dalin kampionë të dimrit. Është më e vështirë
të thuash se ata do fitojnë titullin, gjithsesi janë një ekip me potencial. Kanë investuar në mënyrë shumë të suksesshme te lojtarët e rinj dhe për këtë gjë duhen përgëzuar me të vërtetë.
DINAMO KAMPIONE
Krijoni Kontakt