Vetem per tifozat e Bajernit, e meritojme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e si te mos jemi pastaj ne tifoz te Bayern:P
Be the change you want to see in the world!
ca mbane mar altin
se tash dosha me ra me fjet
tash spo kam gjum ma
podolski ka mundesi me leviz
dhe kros ja kane dhane lejen me leviz ne dimer
ky asht gabim i madh mendoj une
JO SEKS PARA MARTESE
Podolski e ka rrugen te hapur, tre ndeshje ka bere deri tani, me qe Toni eshte i demtuar, dhe ca ke nxier ne kut? I mire eshte vetem per kombetaren, te Bayerni mire eshte per te mbledhur topat.
Kroos per te levizur e ke fjalen huazim se per te shitur as qe nuk diskutohet fare. Ne pjesen e dyte qe luajti kunder Bielefeld beri goxha aksione. Eshte talent po nuk i ka ardhur akoma koha, duhet te presi rradhen.
Welt Meister 2014
I uroj ekipit te BAYERNIT nje fitore ne champions lige![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
E kisham fjalen te Kroos qe u aktivizua ne pjesen e dyte, Podolski ka filluar tre ndeshjet e fundit. Nuk ke pare ndo nje ndeshje te Bajernit ti? Podolski nuk ka b*** te lozi me Bajernin, kur i jepet rasti nuk e shfrytezon, eshte njesoj sikur te kemi nje lojtar me pak ne fushe. Tjeter lojtar eshte me kombetaren. Toni mund mos te ket bere shume gola kete sezon po te pakten mondohet, krijon raste per te shenuar.
Ja te shikojme qysh do lozi neser Podolski me Fiorentinen.
Welt Meister 2014
Po kam par ndeshje aq sa mundem po dhe golat qe kan ber te tjeret mos haro
ti se ka ndihmuar dhe podolski po ca e ca lojtar te tjer kerkoin te shenoin
gola per veten e tyre kurse podolski ndihmon me shum me sa kam par una kurse
lukas toni mer topin dhe kerkon te bej gol vet po dhe klose ashtu kurse podolski triqehet ndo dhe ne mesfush kurse klose dhe toni duken si kur jan kuanj te ngordhur jan gati te mbajn me muabet portjerin kundershat
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Ndeshje e veshtire per Bayernin ne Firenzë por shpresoj se bavarezët te dalin me pike te plota.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga The.ReaL : 05-11-2008 më 15:06
SPECIAL ONE
RAUL # 7
do fitoj Bayerni cuna si thoni ?!
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt