Ribery-n e keni në formë, do ti shkatërroj me radhë të gjitha skuadrat, është në formë të shkëlqyer.
Sui generis
FC Bayern II 1-1 VfB Stuttgart II
Golat: 1:0 Müller (52.), 1:1 Kolinger (87.)
Formacioni: Kraft - Heinze, Schütz, Saba, Contento (73. Stierle) - Müller, Altintop, Badstuber, Ekici (46. Fürstner) - Yilmaz, Sikorski
Altintopi luajti 90 minuta ne kete ndeshje.
*Bayern II ndodhet ne Bundesliga III, nqs perfundon ne dy vendet e para ne fund te sezonit atehere vete ne Bundesliga II. Deri tani kane 5 fitore 11 barazime dhe vetem 1 humbje, ketu mund te shikoni tabelen renditja
nja ca lajme
Ribery u votua lojtari i vitit ne France. Kjo ishte hera e dyte radhazi. Gjithashtu Hoenes ka bere te ditur qe do llafoset me Ribery per ta zgjatur kontraten e tij.
van Leshit mund ti zgjatet kontrata
Tymoshchuk shume afer Bayernit(per ne behar), Rumenige ka bisedime me te
The kemi interes per Olic e Hamburgut me qe i skadon kontrata
Welt Meister 2014
“Jam i bindur se mund ta fitojmë Ligën e Kampioneve”
Bajerni i Mynihut do të synojë sot në mbrëmje vendin e parë të Grupit F në ndeshjen direkt për këtë pozicion, në transfertë ndaj kampiones së Francës, Lionit. Bavarezët duhet të përfitojnë në këtë takim edhe nga mungesa e liderit të Lionit, Karim Benzema, i cili vazhdon të vuajë dëmtimin e t ij. Gjithsesi, vendi i parë ose jo, nuk është një shqetësim i madh për presidentin e kampionëve të Gjermanisë, Franc Bekenbauer, pasi sipas tij, synimet e Bajernit janë më të mëdha se këto.
Numri një i klubit bavarez beson se skuadra e tij mund të rikthehet kampione e Evropës, pasi momentalisht në këtë kompeticion nuk ekziston asnjë formacion tjetër më i fortë se gjermanët: “Për këtë sezon mund të mbështetemi te një skuadër madhështore, mbase më e forta që ne mund të kemi pasur në dispozicion në vitet e fundit. Pikërisht për këtë arsye mendoj se jemi favoritët kryesorë për fitimin e Ligës së Kampionëve. Në fazën e grupeve e kemi vërtetuar një gjë të tillë, por me kalimin e ndeshjeve vetëm përmirësohemi. Nuk ka një skuadër që na frikëson për momentin, ndaj besojmë te suksesi final”.
/Panorama Sport/
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Goollllllllllllllllllllllllllllll
Miro Kloseeeeeeeeeeeeeeeee
JO SEKS PARA MARTESE
toorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrr
frank ribery
goolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllll
JO SEKS PARA MARTESE
miro kloseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
3-0
JO SEKS PARA MARTESE
Tooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
klose hat tor gemacht
Sa i shpejt qe je more goldian ...hahahahahahaha
Urime deri tani .bayerni ka lujt shum bukur e meriton
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Jam shum i Bindur se Bayern-i Do ti merr 3 Pik Sonte me te vertet Po luajn shum Loj te Bukur deri me tani ..
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Krijoni Kontakt