Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 155
    i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anėtarėsuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Ky artikuj me lart eshte shum i thjesht dhe modest per ta kuptuar (per ate qe don te kuptoj) lidhje e marteses se Pejgamberit a.s.
    Thon "Nuk ėshtė i shurdhėr e i verbėr ai qė biologjikisht ėshtė i tillė, por ai qė nuk don tė shohė e tė dėgjojė tė vėrtetėn."
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bani gjk : 04-11-2008 mė 07:25 Arsyeja: gabim shtypi

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga hubejb Lexo Postimin
    Gostivari usa e shoh se nuk mund ta qoj me ty, per shkak se je i betonuar ne koken tende. Te lutem dua vetem qe te ta bej nje test psikologjik.

Shiko balerinen me poshte dhe te lutem me trego ne cilen ane rrotullohet ne anen e djatht apo ne anen e majt dhe pastaj do te jap pergjigje.

http://www.365.com.mk/images/stories...okt08/test.gif
    Me fal qe nuk jam pergjigjur gjate kohe , skam pas kohe te futem ne internet. Por e di si eshte pune me ca fotografi mashtruese ose nuk mashtron dot te verteten ( ate qe ndoshta ti ne kete moment nuk e din ).
    Kur folim per profetin, sidomos per kater kalifet e pare , juve i mohoni te gjitha faktet historike , biles nuk pranoni qe keta kater kalif kane qene kunder shkruarjes se haditheve!!!
    Andaj , perderisa juve te ballafaqoheni me realitetin duke perdorur trunin tuaj , e jo trurin e ndonje cifuti te maskuar si musliman edhe gjate kohe do te jeni te devijuar.
    Me pyet mua pse kritikoj Ebu Hurejren!
    Pik se pari para se te behej musliman, ishte cifut!
    Pik se dyti, me profetin nuk qendroj as dy vite, ndersa nga ana tjeter ka percjellur mbi 5700 hadithe.
    Krahaso keto me hadithet e Ebu Bekrit , tan jeten kaloj para profetit , dhe nuk mblodhi as 500 hadithe.
    Nga ana tjeter Ebu Hurejra akuzohet per vjedhje kur ka qene udheheqes i Bahreinit.
    Une nuk besoj ne hajdute, edhe pse kur vjen puna tek Ebu Hurejra tregoj veten me te permbajtur, pasi pranoj te besoj nje seri hadithet e jo te gjitha.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Me fal qe nuk jam pergjigjur gjate kohe , skam pas kohe te futem ne internet. Por e di si eshte pune me ca fotografi mashtruese ose nuk mashtron dot te verteten ( ate qe ndoshta ti ne kete moment nuk e din ).
    Kur folim per profetin, sidomos per kater kalifet e pare , juve i mohoni te gjitha faktet historike , biles nuk pranoni qe keta kater kalif kane qene kunder shkruarjes se haditheve!!!
    Andaj , perderisa juve te ballafaqoheni me realitetin duke perdorur trunin tuaj , e jo trurin e ndonje cifuti te maskuar si musliman edhe gjate kohe do te jeni te devijuar.
    Me pyet mua pse kritikoj Ebu Hurejren!
    Pik se pari para se te behej musliman, ishte cifut!
    Pik se dyti, me profetin nuk qendroj as dy vite, ndersa nga ana tjeter ka percjellur mbi 5700 hadithe.
    Krahaso keto me hadithet e Ebu Bekrit , tan jeten kaloj para profetit , dhe nuk mblodhi as 500 hadithe.
    Nga ana tjeter Ebu Hurejra akuzohet per vjedhje kur ka qene udheheqes i Bahreinit.
    Une nuk besoj ne hajdute, edhe pse kur vjen puna tek Ebu Hurejra tregoj veten me te permbajtur, pasi pranoj te besoj nje seri hadithet e jo te gjitha.

GV_USA
    Gostivari usa ke nevoj per kurim, ngase te akuzosh ebu Hurejr-en don te thot se kundershton sheriatin ku dihen se shum dispozita ne sheriat jan venduar nga hidithet e pejgamerit a.s te transmetura nga Ebu Hurejra. Ky i fundit ishte nje prej te pergezuarve me xhennet nga resulillahi a.s , nese sgaboj!!
    Allahu te udhezoft ty insheAllah, e te forcoft... Kur edhe nje si ju vjen dhe akuzon sahabt, plus kesaj e quan hajdut, dhe nga merr argmument dmth merr nga armiqt e Allahut , pra atje ku jeton,

ps; Kam parė me lart nga vllaznija ne disa postime qe te kan kshilluar, qe dijeni te marresh dhe te kerkosh nga dijetar te njohur ne hadith dhe fikh, e jo te marr dije nga forumet ku nuk dihet se kush shkrun dhe bazohesh ne argumente te rrem qe vijn nga armiqt e Allahut s.w.t Pra edhe une te kshilloj por edhe po te perkujtoj....

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Gostivari usa ke nevoj per kurim, ngase te akuzosh ebu Hurejr-en don te thot se kundershton sheriatin ku dihen se shum dispozita ne sheriat jan venduar nga hidithet e pejgamerit a.s te transmetura nga Ebu Hurejra. Ky i fundit ishte nje prej te pergezuarve me xhennet nga resulillahi a.s , nese sgaboj!!Allahu te udhezoft ty insheAllah, e te forcoft... Kur edhe nje si ju vjen dhe akuzon sahabt, plus kesaj e quan hajdut, dhe nga merr argmument dmth merr nga armiqt e Allahut , pra atje ku jeton,

ps; Kam parė me lart nga vllaznija ne disa postime qe te kan kshilluar, qe dijeni te marresh dhe te kerkosh nga dijetar te njohur ne hadith dhe fikh, e jo te marr dije nga forumet ku nuk dihet se kush shkrun dhe bazohesh ne argumente te rrem qe vijn nga armiqt e Allahut s.w.t Pra edhe une te kshilloj por edhe po te perkujtoj....
    E nga e di ti qe ky i fundit paska qene i pergezuar me xhenet ?!!! Mos valle edhe ti u bene si keto kristijanet fanatik te cilet pohojne se kane kontakte te drejtperdrejta me Jezu Krishtin, ne rastin tend me Allahun e Madherishem?!!
    Resuli nuk ka qene ne gjendje te jete i sigurte per veten e tij qe do te perfundoj ne xhenet e jo me te pergezoj dike tjeter me xhenet.
    Ajo pune kurre nuk i ka takuar resulit, as qe i ka takuar resulit ndonjehere, por ka qene nje ceshtje qe cdo here ka qene ne duart e Allahut.
    Ja cfar gabimesh po ben ne fe kur beson cdo hadith dhe cdo "sahabe" biles edhe ato sahabe qe kane qene te akuzuar per vjedhje sic ka qene rasti i Ebu Hurejres.
    Per me shum lexo lidhur me akuzat qe Omeri r.a. i ka be Ebu Hurejrjes duke e quajtur ate citoj "ARMIK TE ALLAHUT" pasi ka vjedhur parate e shtetit.
    Dhe nga ana tjeter mos me akuzo mua, per kete thenie, okay se nuk e kam thene une , Omeri r.a.

Thua kur nje njeri si une ?!! Pik se pari ti as qe me njeh mua , as qe njeh aftesite e mija intelektuale , besoj qe une e ti sa i perket aftesive intelektuale jemi shum larg.
    Ti koken kende dhe llogjiken tende nuk e ven ne perdorim , po punon me llogjiken e kalubur te dikujt.
    Ata dijetaret e tu , kurrrrrrreeeee nuk do ti respektoj kurreeeee !!!!
    Ata dijetaret e tu, kane tradhetuar a.s. Muhamedin nga i pari e deri tek i fundit dhe turp ju qoft, jo vetem atyre , po edhe krejt atyre qe i ndjekin keta "dijetar" te cilet kane perca fene islame ne 800 milion sekte!
    Ja se cfar thot Allahu per ata "dijetar" qe ndajne vene ne grupe ( sekte )
    Vėrtet ata qė e pėrēanė fenė e tyre dhe u ndanė nė grupe, ti (Muhammed) nuk ke kurrfarė pėrgjegjėsie. ēėshtja e tyre ėshtė vetėm te All-llahu, Ai do t'i njohė me atė qė punuan.
    Dhe ti kerkon nga une te besoj keta dijetar ?!!! Nqs une besoj keta dijetar atehere, une refuzoj fjalen e Allahut.
    Dhe e di se cfar , kurre nuk do te refuzoj fjalen e Allahut, kurreee!

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    Gostivari ti nuk mu pergjigje per fotografine!

Ka parime Feja Islame, nje nder ata parime eshte edhe kthyerja e pasurise atij qe i eshte vjedhur, nje gje te tille Omeri nuk e ka bere ndaj Ebu Hurejres.

E dyta njeriu qe vjedh i pritet dora ne Fene Islame, Omeri kete gje nuk e ka bere ndaj Ebu Hurejres.

Nje parim tjeter eshte ne Fene Islame, nese pretendon dicka duhet te sjellesh deshmi, ti ndaj Ebu Hurejres nuk ke deshmi dhe te ishe ne kohen e Omerit do e meritoshe ate denim te rrept qe e parasheh Islami ndaj rrenacakeve. Sic thot Allahu Fuqiplote ne Kuran:

"Edhe ata tė cilėt bėjnė shpifje pėr gratė e ndershme dhe nuk sjellin katėr dėshmitarė, t'i rrahni ata me nga tetėdhjetė tė rėna dhe atyre mos ua pranoni dėshminė mė kurrė. Tė tillėt janė tė pabesueshėm."
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    809
    E nga e di ti qe ky i fundit paska qene i pergezuar me xhenet ?!!! Mos valle edhe ti u bene si keto kristijanet fanatik te cilet pohojne se kane kontakte te drejtperdrejta me Jezu Krishtin, ne rastin tend me Allahun e Madherishem?!!
    Resuli nuk ka qene ne gjendje te jete i sigurte per veten e tij qe do te perfundoj ne xhenet e jo me te pergezoj dike tjeter me xhenet.
    Ajo pune kurre nuk i ka takuar resulit, as qe i ka takuar resulit ndonjehere, por ka qene nje ceshtje qe cdo here ka qene ne duart e Allahut.
    Ja cfar gabimesh po ben ne fe kur beson cdo hadith dhe cdo "sahabe" biles edhe ato sahabe qe kane qene te akuzuar per vjedhje sic ka qene rasti i Ebu Hurejres.
    Per me shum lexo lidhur me akuzat qe Omeri r.a. i ka be Ebu Hurejrjes duke e quajtur ate citoj "ARMIK TE ALLAHUT" pasi ka vjedhur parate e shtetit.
    Dhe nga ana tjeter mos me akuzo mua, per kete thenie, okay se nuk e kam thene une , Omeri r.a.

Thua kur nje njeri si une ?!! Pik se pari ti as qe me njeh mua , as qe njeh aftesite e mija intelektuale , besoj qe une e ti sa i perket aftesive intelektuale jemi shum larg.
    Ti koken kende dhe llogjiken tende nuk e ven ne perdorim , po punon me llogjiken e kalubur te dikujt.
    Ata dijetaret e tu , kurrrrrrreeeee nuk do ti respektoj kurreeeee !!!!
    Ata dijetaret e tu, kane tradhetuar a.s. Muhamedin nga i pari e deri tek i fundit dhe turp ju qoft, jo vetem atyre , po edhe krejt atyre qe i ndjekin keta "dijetar" te cilet kane perca fene islame ne 800 milion sekte!
    Ja se cfar thot Allahu per ata "dijetar" qe ndajne vene ne grupe ( sekte )
    Vėrtet ata qė e pėrēanė fenė e tyre dhe u ndanė nė grupe, ti (Muhammed) nuk ke kurrfarė pėrgjegjėsie. ēėshtja e tyre ėshtė vetėm te All-llahu, Ai do t'i njohė me atė qė punuan.
    Dhe ti kerkon nga une te besoj keta dijetar ?!!! Nqs une besoj keta dijetar atehere, une refuzoj fjalen e Allahut.
    Dhe e di se cfar , kurre nuk do te refuzoj fjalen e Allahut, kurreee!

Me Respekt GV_USA
    Tashme ke filluar edhe te lavderosh vehtenme njohuri edhe me intelekt , ndersa dihet kush e livdon vehten , te ne ketu ne prishtine thojn budallt

pastaj flet fjal te umerit r.a , ndersa ti i pari je qe kundershton fjalt e sahabve dhe te dijetarve

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga hubejb Lexo Postimin
    Gostivari ti nuk mu pergjigje per fotografine!

Ka parime Feja Islame, nje nder ata parime eshte edhe kthyerja e pasurise atij qe i eshte vjedhur, nje gje te tille Omeri nuk e ka bere ndaj Ebu Hurejres.

E dyta njeriu qe vjedh i pritet dora ne Fene Islame, Omeri kete gje nuk e ka bere ndaj Ebu Hurejres.

Nje parim tjeter eshte ne Fene Islame, nese pretendon dicka duhet te sjellesh deshmi, ti ndaj Ebu Hurejres nuk ke deshmi dhe te ishe ne kohen e Omerit do e meritoshe ate denim te rrept qe e parasheh Islami ndaj rrenacakeve. Sic thot Allahu Fuqiplote ne Kuran:

"Edhe ata tė cilėt bėjnė shpifje pėr gratė e ndershme dhe nuk sjellin katėr dėshmitarė, t'i rrahni ata me nga tetėdhjetė tė rėna dhe atyre mos ua pranoni dėshminė mė kurrė. Tė tillėt janė tė pabesueshėm."
    Tashme ke filluar edhe te lavderosh vehtenme njohuri edhe me intelekt , ndersa dihet kush e livdon vehten , te ne ketu ne prishtine thojn budallt

pastaj flet fjal te umerit r.a , ndersa ti i pari je qe kundershton fjalt e sahabve dhe te dijetarve
    Si duket si ne vend qe te pergjigjeni atyre ceshtjeve qe i ngre une si diskutabile, juve po sulmoni personalitetin tim.
    Pik se pari askush nga ju nuk e din besimin tim sa i thelle eshte ndaj Allahut, okay, njelloj qe as une nuk e di se sa i thelle eshte besimi i juaj ndaj Allahut.
    Ate qe une postova ne postimin e meparshem ishte fakti qe Allahu , jo Nexhati, por Allahu, thot me fjalet e Veta, jo me fjalet e mia, qe ata qe ndajne fene ne sekte ( ne grupe ) a.s. Muhamedi nuk ka pune me ta, dhe ata per kete qe bejne do te pergjigjen para Allahut!

Dijetaret qe juve besoni, bejne pjese ne kete grup! Pra ne dijetar qe ndajne fene ne sekte!
    Une nuk e kuptoj se si juve mund te ndjekni mesimet e tyre, kur vete Allahu ne Kuran na udhezon qe mos i ndjekim , sepse jane njerez qe shkojne kunder fjales se Allahut dhe profetit, ndajn fene ne sekte edhe pse Allahu denon kete veper!

Sa i perket Ebu Hurejres , dua te di a eshte kjo e vertete!

Omar Ibn Al-Khattab, the second guided Khalifa threatened Abu Hurayra to send him to exile if he does not stop telling hadiths about Muhammed, he did stop until Omar's assassination then started again.

Dhe mos haroni se keto akuza nuk ia bej une Ebu Hurejres.

Me REspekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    809
    Si duket si ne vend qe te pergjigjeni atyre ceshtjeve qe i ngre une si diskutabile, juve po sulmoni personalitetin tim.
    Pik se pari askush nga ju nuk e din besimin tim sa i thelle eshte ndaj Allahut, okay, njelloj qe as une nuk e di se sa i thelle eshte besimi i juaj ndaj Allahut.
    Ate qe une postova ne postimin e meparshem ishte fakti qe Allahu , jo Nexhati, por Allahu, thot me fjalet e Veta, jo me fjalet e mia, qe ata qe ndajne fene ne sekte ( ne grupe ) a.s. Muhamedi nuk ka pune me ta, dhe ata per kete qe bejne do te pergjigjen para Allahut!

Dijetaret qe juve besoni, bejne pjese ne kete grup! Pra ne dijetar qe ndajne fene ne sekte!
    Une nuk e kuptoj se si juve mund te ndjekni mesimet e tyre, kur vete Allahu ne Kuran na udhezon qe mos i ndjekim , sepse jane njerez qe shkojne kunder fjales se Allahut dhe profetit, ndajn fene ne sekte edhe pse Allahu denon kete veper!

Sa i perket Ebu Hurejres , dua te di a eshte kjo e vertete!

Omar Ibn Al-Khattab, the second guided Khalifa threatened Abu Hurayra to send him to exile if he does not stop telling hadiths about Muhammed, he did stop until Omar's assassination then started again.

Dhe mos haroni se keto akuza nuk ia bej une Ebu Hurejres.

Me REspekt GV_USA
    Une nuk e di pse ti ke kete mendim per dijetaret, nga te erdhi kjo akuze veq nje zoti e di, kur dihet se Allahu eshte Ai i cili i ka ngritur dijetaret (Kur'ani i ka ngrit dijetaret, por edhe dijetaret e kan ngrit kur'anin)....sepse ne atė kur'anin ka edhe ajete te cilat jo te gjith i din e i kuptojn, sic na thot Allahu ne kur'an:

3:7...Dijetarėt e pajisur me dituri thonė: “Ne u kemi besuar atij (atyre qė janė tė paqarta), tė gjitha janė nga Zoti ynė”! Por kėtė e kuptojnė vetėm ata qė janė tė zotėt e mendjes.
    3:18. All-llahu vėrtetoi se nuk ka zot tjetėr pėrveē Tij, e dėshmuan edhe engjėjt e dijetarėt, dhe se Ai ėshtė Zbatues i drejtėsisė. Nuk ka zot pėrveē Tij, Fuqiplotit e tė Urtit.

Edhe pejgamberet Alejhum selam, kan thirr ne kete rrug te dituris, argument :

3:79.....“Bėhuni dijetarė tė mėsimeve tė Zotit, ngase u keni mėsuar njerėzve librin dhe e keni studiuar atė.

Ndersa ti thua se dijetaret jan ata te cilen ka divijuar dhe e kan ndare fen ne sekte,,,- jo vallah ALlahu tha ndryshe :

5:44.......gjykuan edhe dijetarėt e devotshėm e paria fetare, ngase ishin tė obliguar ta ruanin librin e All-llahut dhe ishin mbrojtės tė tij.........

16:43... Pyetni dijetaret, nese nuk e dini.........

Ka edhe shume argumente me te cilat Allahu i ka ngrit dijetaret, jo ne njerzit siq pretendon ti o vella.

Allahu na boft prej atyre, qe njohin ALlahun per Zot, Muhamedin a.s si pejgamger te fundit, dhe islamin fe ..... amin.. amin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arber gerguri : 10-11-2008 mė 12:12

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    Nese nuk ja ben ti kush ja ben, orientalistet perendimor, ti ne cdo moment po me bind qe, ose je injorant ose je ndonje njeri i paguar mire per ta shkateruar kete fe te Allahut.

Ti nuk je normal, thua qe ti luftojme dijetaret per shkak se ata e percajne fene e Allahut e ne anen tjeter pretendon ti me te ndjekur duke sjelle argumentet e tua se ne Kuran thuhet keshtu, o shok keto pallavra nuk i ha asnje femi i klases se pare e jo ne, te lutem mos vazhdo keshtu se na e ofendon inteligjencen tone.

Te lutem me jep pergjigje per animacionin qe te pyeta me lart mos iu largo pyetjes.
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Une nuk e di pse ti ke kete mendim per dijetaret, nga te erdhi kjo akuze veq nje zoti e di, kur dihet se Allahu eshte Ai i cili i ka ngritur dijetaret (Kur'ani i ka ngrit dijetaret, por edhe dijetaret e kan ngrit kur'anin)....sepse ne atė kur'anin ka edhe ajete te cilat jo te gjith i din e i kuptojn, sic na thot Allahu ne kur'an:

3:7...Dijetarėt e pajisur me dituri thonė: “Ne u kemi besuar atij (atyre qė janė tė paqarta), tė gjitha janė nga Zoti ynė”! Por kėtė e kuptojnė vetėm ata qė janė tė zotėt e mendjes.
    3:18. All-llahu vėrtetoi se nuk ka zot tjetėr pėrveē Tij, e dėshmuan edhe engjėjt e dijetarėt, dhe se Ai ėshtė Zbatues i drejtėsisė. Nuk ka zot pėrveē Tij, Fuqiplotit e tė Urtit.

Edhe pejgamberet Alejhum selam, kan thirr ne kete rrug te dituris, argument :

3:79.....“Bėhuni dijetarė tė mėsimeve tė Zotit, ngase u keni mėsuar njerėzve librin dhe e keni studiuar atė.

Ndersa ti thua se dijetaret jan ata te cilen ka divijuar dhe e kan ndare fen ne sekte,,,- jo vallah ALlahu tha ndryshe :

5:44.......gjykuan edhe dijetarėt e devotshėm e paria fetare, ngase ishin tė obliguar ta ruanin librin e All-llahut dhe ishin mbrojtės tė tij.........

16:43... Pyetni dijetaret, nese nuk e dini.........

Ka edhe shume argumente me te cilat Allahu i ka ngrit dijetaret, jo ne njerzit siq pretendon ti o vella.

Allahu na boft prej atyre, qe njohin ALlahun per Zot, Muhamedin a.s si pejgamger te fundit, dhe islamin fe ..... amin.. amin
    Vertete Allahu i ka lartesuar dijetaret , por nuk i ka lartesuar dijetaret qe ndajne fene ne sekte , ne grupe !!!
    Ja se cfar thot Allahu per dijetaret e tille

Sic e shikon une nuk flas kunder cdo diejtari, por vetem kunder atyre qe kane perca kete FE !!!
    Pse ti quan veten SUNNI ?!! Mos shkruan ne Kuran qe muslimanet duhet te identifikohen si SUNI?!!
    Pse shijat quajne veten e tyre SHIA?!! Mos valle ne Kuran, shkruan qe muslimanet duhet te identifikohen si SHIA ?!!
    Pse ca tjere e quajne veten e tyre VAHABI etj etj ?!!

Te gjitha keto ndarje ne sekte qe ti lart permenda, burojne nga dijetaret e tyre !!!!

Ke beson ti ?!!! Dijetarin qe te thot qe te quajsh veten tende SUNI , ose fjalen e ZOTIT qe thot :

GV_USA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 10-11-2008 mė 13:38
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. a mundet dikush
    Nga _MALSORI_ nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:58
  2. Ndihme nese ka dikush qe mund te me ndihmoj ?
    Nga castro.z nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 15:29
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Policia alarmohet se dikush po Shante Presidentin
    Nga alumni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-07-2002, 19:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •