Une ju akuzoj per kufer sepse kam baza ne Kuran, juve akuzoni per Kufer edhe pse nuk keni baza ne Kuran.
Ju akuzoj per kufer psh kur vjen puna e besimit, si duhet te besoj nje njeri?!!! Juve jeni ato qe thuani , ose besoni keshtu ose ndryshe nuk ben, besuat ndryshe se cthemi neve jeni pamesimtar!!! Kjo eshte kufer sepse Allahu i madheruar ne Kuran te meson ty, mua dhe te gjithe muslimanet se " NE FE NUK KA DHUNE"!
Ju akuzoj per kufer kur duke u bazuar ne hadithe te pavertetuara te cilat kundershtojne Kuranin, sjellni ligje te cilat po i theve te shkon koka.
Kufer eshte psh qe ne Arabi Saudite burrat kane te drejte te ngasin makina ndersa grate kete te drejte nuk e kane!!! Nga e mesuan kete "drejtesi" sauditet?!! Nga Kurani?!! Nqs se keto ligje nuk i bazojne ne Kuran, atehere me trego se ku i bazojne keto ligje?!!
Kufer per shembull per mua paraqet se sot e keni nga umetin neper xhamija grate vec e burrat vec?!!
Te duket cudi pse e them kete a

, e them sepse sipas te dhenave historike ne kohen e profetit dhe pas vdekjes se tij , burrat dhe grate jane lutur bashke neper xhamija, dhe kjo ka zgjatur afer 300 vite pas vdekjes se profetit, dhe me vone dmth 300 vite pas vdekjes se profetit vjen nje kalif dhe vendos prej sot grate nuk guxojne te falen me burrat ne nje vend.
300 vite kjo nuk u pengoj muslimaneve te pare dhe mbas 300 viteve vjen dikush dhe u tregon muslimaneve se kjo eshte gabim, dicka te cilen as profeti nuk e ka quajtur gabim!!!
Ndersa juve me akuzoni mua per kufer pasi une nuk dua te besoj hadithet qe shajne profetin!!!
Jo sot , sot e nje mije vjet une nuk do ti besoj ato hadithe, sikur te jetoj deri ne fundin e kohes, deri atehere nuk do ti besoj ato hadithe!!!
E juve , juve keni te drejten tua te besoni cfar te doni, nese doni te besoni hadithet te cilat nje i sjellin ketu tipat si Mesia4ever me personalitet te krimbur dhe sulmojne profetit, urdheroni, besoni ato hadithe.
Por une GV_USA kurr nuk do te besoj hadithet te cilat keta personat me personalitet te krimur mundohen ti perdorin kunder personalitetit te profetit dhe fese islame, kurre.
Dhe nqs kjo paraqet kufer, ju tregoj qe jam i kenaqur qe bej nje "kufer" te tille.
GV_USA
Krijoni Kontakt