Une kam nje problem me te nderlikuar, sepse nuk mund ta mbaj nervozizmin.
Pasi nervozohem dhe mund te bej ndonje budallallek, atehere me bie ndermend qe nuk duhej te isha nervozuar.
Une kam nje problem me te nderlikuar, sepse nuk mund ta mbaj nervozizmin.
Pasi nervozohem dhe mund te bej ndonje budallallek, atehere me bie ndermend qe nuk duhej te isha nervozuar.
Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.
nervoza esht nje shprehje tek te gjith njerzit por duhet per ti marr gjerat em shtruar dhe em qtete sa her q enervozohni merrni frym fell mbylleni syt njeh deri en dhjet per nej momet harro fjalen qe te beri nervoz ose veprimin nervoza kerkon ose muzike per qetsim ose ajre et paster per freskime. mbi te gjitha mos ia vini veshin gjdo gjeje sepse nuk kemi per te jetuar gjith jeten e shkurter esht kjo jet ruani veten .![]()
Kur te jesh e nervozuar,mendja eshte e turbulluar.
bej durim sa te kthjellohesh pastaj kthehesh e pendohesh...shum e vertet a.!
hormonet jane per nje 19vjecare. Ndryshojne ato te shkreta, duro dhe pak sa te behesh tamam burrrre me shume rr. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Hmm... !!
Ke gjetur ende diqka ?!?!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Ky ketu ka shume te drejte e mira eshte te vizitohesh per Trioide, keto te bejne nevrik pa kuptuar, mund te besh edhe analiza gjaku, mend ta kesh edhe tensionon te larte.
E mira eshte te vizitohesh per Trioide, doktori do te te jape ilace, se po nuk e bere kete mund te ndodhe dicka e keqe. Me e mira eshte sa me shpejt te vizitohesh aq me mire. (Trioidet jane te fyti)
E them se e di cfare eshte kjo![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 09-12-2009 mė 14:51
Krijoni Kontakt