Isha duke degjuar kete kenge...
...dhe mu kujtua puthja ime e par!
Ateher isha ende i vogel,por nuk mund ta harroj dot kete kenge ne sfond,teksa une shkembeja puthjen time te par!!
Ju kujtohet kolona zanore e puthjes se pare?
Isha duke degjuar kete kenge...
...dhe mu kujtua puthja ime e par!
Ateher isha ende i vogel,por nuk mund ta harroj dot kete kenge ne sfond,teksa une shkembeja puthjen time te par!!
Ju kujtohet kolona zanore e puthjes se pare?
Feel the pump √
Pooooooooooooooooooooooooooooooo
There you'll be- Faith Hill.Kolona zanore e puthjes sime te pare,edhe e nje filmi qe me ka pelqyer shume: Pearl Harbour
Elegance is an attitude.
Ja kjo më poshtë, ndëgjim të këndshëm
Sui generis
Ka qene Filmi Helena e Trojes.Ne kujtim te asaj puthje te pare ju pershendes
Ndryshuar për herë të fundit nga jessi89 : 19-10-2008 më 01:11
Wild and crazy can't be lazy
Duke degjuar kengen `Molla` te Novruz Yzeirit.
Ore, po ju paskeni pasur gjithe muzike???!!!! Qenkam une e vetmja qe s'pati gjekundi muzike? Phiuuuuuhh!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ah shume tragjike per te pershkruar apo perfytyruar me deshire e embelsi nje moment magjik si puthja e pare.
Personalisht nuk kam kolone zanore, por do e pershkruaja si bashkim cicerimash zogjsh e fryrje te lehte ere mes gjetheve te ndryshme, e mebshtjellur ne kete vorbull emocionesh ku nuk ekziston me asgje tjeter pervecse ndjenjes e kenaqesise se veprimit te dy personave ne nje: buze ne buze, e cuditshme por qe te jep nje fryme rehatie e afrimiteti![]()
La vita è bella...
Une e mbaj mend si tani, kam qene ne moshen 15 vjecare, sa kisha hyre ne vitin e pare. U lidha me shoqen e ngushte qe e kisha dhe ne klase ne periudhen e 8-te vjecares. Kush eshte nga Tirana e mban mend Discon e famshme "Agi". Kam qene duke kercyer dhe ne sfond ka qene Mariah Carey - I still believe. Ka qene nje cast shum i bukur dhe nuk mendoje se do ta harroje kurr ne jete.
Ska pas muzike. Ka qon te dera e shtepise se saj. Nejse kur ika ja mora une nje: A kane uje ato burime![]()
Krijoni Kontakt